reklama
e-stera
Fan(ka)
B-Asia uważałabym na ten sok z cytryn , bo cytryna ma właściwości rozjaśniające.aw polaczeniu z solą.............................Dziękuję z a podpowiedź

Ja polecam lepszy peeling.......cukier i oliwa z oliwek albo kawa rozpuszczalna i cynamon zmielony i troszkę oliwy z oliwek

Ja polecam lepszy peeling.......cukier i oliwa z oliwek albo kawa rozpuszczalna i cynamon zmielony i troszkę oliwy z oliwek

21kasia21
mamcia N&N :)
hej dziewczyny
rany, dopiero teraz was doczytalam
i tyle mialam wam do powiedzenia, ale nicolka sie zbudzila i tak sie nia zajelam, ze zapomnialam.... bo sie tak rozgadala, ze w ogole nie chce zamknac buzki i caly czas gada
)ale chyba juz sama slyszy, ze moze mowic roznymi dzwiekami bo moduluje te swoje EEEEE, AAAAAAAA, AA,AAEE, A GUUU,NIIEEE,AJAJ
)) A cieszy sie niesamowicie
)
a dzisiaj obudzila sie o 3 w nocy z placzem i nie mogla sie uspokoic i tak plakala chyba do 5....biedactwo... pozniej udalo mi sie ja ululac, ale obudzila sie znow o 6 i juz nie spala do 9 i znow mi sie ja udalo uspic, ale zmeczona jestem i spac mi sie chce...ohhh... na szczescie nicolka juz nie placze i sie bawi i gada
))
a dzisiaj obudzila sie o 3 w nocy z placzem i nie mogla sie uspokoic i tak plakala chyba do 5....biedactwo... pozniej udalo mi sie ja ululac, ale obudzila sie znow o 6 i juz nie spala do 9 i znow mi sie ja udalo uspic, ale zmeczona jestem i spac mi sie chce...ohhh... na szczescie nicolka juz nie placze i sie bawi i gada
Poszlam po calosci- zrobilam sobie piling z oliwy, cukru, kawy rozpuszczalnej i cynamonu heheheh
Chcialam sie pochwalic ze Mimika tez juz gada. smieje sie i co najwazniejsze: umie juz chwile utrzymac grzechotke w raczce! robimy postepy
Chcialam sie pochwalic ze Mimika tez juz gada. smieje sie i co najwazniejsze: umie juz chwile utrzymac grzechotke w raczce! robimy postepy

21kasia21
a na razie sie bawi, cwiczy, gada i oglada pierwsza milosc:-) a ja moge odpisac
)
albi super ten tekst co wczoraj wkleilas wieczorem- usmialam sie tak, ze az musialam poduszka sie zalaniac, zeby nicolki nie obudzic:-)
:-)
a dzieciaczki takie kochane, a mamusie piekniusie na zdjeciach...ohhh...
kochane mi jeszcze tez zostalo 7 kg do mojej wagi sprzed ciazy- czyli do 56 -teraz waze 63 a przy wzroscie 172cm, ale jakos tego brzuszka nie moge zbic....
(tzn jak na razie to zbytnio sie nie staramm.....
)
a my juz tez wyrobilismy paszport dla nicolki, lukasz byl odebrac w londynie w pon i juz mamy- mozemy do domku w koncu poleciec
)
wkleje zdjecia zaraz
)
albi super ten tekst co wczoraj wkleilas wieczorem- usmialam sie tak, ze az musialam poduszka sie zalaniac, zeby nicolki nie obudzic:-)

a dzieciaczki takie kochane, a mamusie piekniusie na zdjeciach...ohhh...

a my juz tez wyrobilismy paszport dla nicolki, lukasz byl odebrac w londynie w pon i juz mamy- mozemy do domku w koncu poleciec

21kasia21
1,2,3 przewraca sie na boczki
3,4 oglada pierwsza milosc
5, probuje zsunac sie z bujaczka
)
3,4 oglada pierwsza milosc
5, probuje zsunac sie z bujaczka
Załączniki
reklama
21kasia21
1 po obudzeniu
2 paszport
3 zdjecie do paszportu(tutaj zdjecia robia tak, ze klada dziecko na takiej bialej poduszce duzej wypelnionej kulkami styropianowymi- ja taka mialam przy porodzie jak mialam skurcze to mi dali jak mialam skurcze dla znalezienia dogodnej pozycji a dla mnie dogodna pozycja bylo kleczenie nr 4
)
2 paszport
3 zdjecie do paszportu(tutaj zdjecia robia tak, ze klada dziecko na takiej bialej poduszce duzej wypelnionej kulkami styropianowymi- ja taka mialam przy porodzie jak mialam skurcze to mi dali jak mialam skurcze dla znalezienia dogodnej pozycji a dla mnie dogodna pozycja bylo kleczenie nr 4
Załączniki