reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
B-Asia uważałabym na ten sok z cytryn , bo cytryna ma właściwości rozjaśniające.aw polaczeniu z solą.............................Dziękuję z a podpowiedź:tak::tak::tak::tak:
Ja polecam lepszy peeling.......cukier i oliwa z oliwek albo kawa rozpuszczalna i cynamon zmielony i troszkę oliwy z oliwek:tak::tak::tak:

Ale sie wku....lam, babka mojemu dziecku dala troche mandarynki!!!!!!!!!!!!! niech od razu jej kotleta da glupia baba, zrobilam jej awanture i od razu opuscila moj pokuj:wściekła/y:

Albi- mam intymne pytanie do ciebie:
czy chodzi o cos takiego?

Załączniki

• 001.JPG
    001.JPG
    69,6 KB · Wyświetleń: 23
  • 002.JPG
    002.JPG
    43,5 KB · Wyświetleń: 24
  • 003.JPG
    003.JPG
    42,5 KB · Wyświetleń: 20
o rany Esti zdaje sie na Ciebie i wogole dzieki za porade -wspomnialam o tym peelingu bo mowili w tv:rofl2:
Albi........:szok:szacuneczek!!!:rofl2:
Mili chyba bym jej miotle w dupe wsadzila:wściekła/y:bardzo dobrze zrobilasze sie odezwalas!!!

hej dziewczyny:)rany, dopiero teraz was doczytalam:) i tyle mialam wam do powiedzenia, ale nicolka sie zbudzila i tak sie nia zajelam, ze zapomnialam.... bo sie tak rozgadala, ze w ogole nie chce zamknac buzki i caly czas gada:))ale chyba juz sama slyszy, ze moze mowic roznymi dzwiekami bo moduluje te swoje EEEEE, AAAAAAAA, AA,AAEE, A GUUU,NIIEEE,AJAJ:))) A cieszy sie niesamowicie:))
a dzisiaj obudzila sie o 3 w nocy z placzem i nie mogla sie uspokoic i tak plakala chyba do 5....biedactwo... pozniej udalo mi sie ja ululac, ale obudzila sie znow o 6 i juz nie spala do 9 i znow mi sie ja udalo uspic, ale zmeczona jestem i spac mi sie chce...ohhh... na szczescie nicolka juz nie placze i sie bawi i gada:)))

Poszlam po calosci- zrobilam sobie piling z oliwy, cukru, kawy rozpuszczalnej i cynamonu heheheh
Chcialam sie pochwalic ze Mimika tez juz gada. smieje sie i co najwazniejsze: umie juz chwile utrzymac grzechotke w raczce! robimy postepy:tak:

a na razie sie bawi, cwiczy, gada i oglada pierwsza milosc:-) a ja moge odpisac:))
albi super ten tekst co wczoraj wkleilas wieczorem- usmialam sie tak, ze az musialam poduszka sie zalaniac, zeby nicolki nie obudzic:-):rofl2::-)
a dzieciaczki takie kochane, a mamusie piekniusie na zdjeciach...ohhh...:laugh2:kochane mi jeszcze tez zostalo 7 kg do mojej wagi sprzed ciazy- czyli do 56 -teraz waze 63 a przy wzroscie 172cm, ale jakos tego brzuszka nie moge zbic....:zawstydzona/y:(tzn jak na razie to zbytnio sie nie staramm.....:zawstydzona/y:)
a my juz tez wyrobilismy paszport dla nicolki, lukasz byl odebrac w londynie w pon i juz mamy- mozemy do domku w koncu poleciec:)):-Dwkleje zdjecia zaraz:))

1,2,3 przewraca sie na boczki
3,4 oglada pierwsza milosc
5, probuje zsunac sie z bujaczka:))

Załączniki

• zabawy czas 086.JPG
    zabawy czas 086.JPG
    53 KB · Wyświetleń: 24
  • zabawy czas 092.JPG
    zabawy czas 092.JPG
    62,2 KB · Wyświetleń: 23
  • zabawy czas 085.JPG
    zabawy czas 085.JPG
    54,2 KB · Wyświetleń: 21
  • zabawy czas 082.JPG
    zabawy czas 082.JPG
    76,8 KB · Wyświetleń: 26
  • zabawy czas 067.JPG
    zabawy czas 067.JPG
    96,6 KB · Wyświetleń: 25
reklama
1 po obudzeniu
2 paszport
3 zdjecie do paszportu(tutaj zdjecia robia tak, ze klada dziecko na takiej bialej poduszce duzej wypelnionej kulkami styropianowymi- ja taka mialam przy porodzie jak mialam skurcze to mi dali jak mialam skurcze dla znalezienia dogodnej pozycji a dla mnie dogodna pozycja bylo kleczenie nr 4:))

Załączniki

• zabawy czas 059.JPG
    zabawy czas 059.JPG
    61 KB · Wyświetleń: 20
  • zabawy czas 060.JPG
    zabawy czas 060.JPG
    69,3 KB · Wyświetleń: 27
  • zabawy czas 061.JPG
    zabawy czas 061.JPG
    74 KB · Wyświetleń: 22
  • malutka nicola 002.JPG
    malutka nicola 002.JPG