reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pam- ja mam to samo. Gdziekolwiek sie nie rusze tam pełno moich włosów...
Kupiłam Vichy ampułki ale nie wiem czy skutkują:-(

reklama
Aga to wiesz co ja Ci radze kapac go wlasnie w oliwce Oilan -nie bedziesz musiala go oliwkowac po kapieli -ja Kubusia zadnym mydlem nie myje dopiero jak bedzie starszy -takie moje widzi misie;-)glowke mu przemywam i buzke ta sama woda z Oilanem z wanienki i jest si a co 2 dzien myje mu wloski nawilzajacym szamponem Emolium-tez polecam!!!:tak:zobaczysz jak zareaguje;-)a masazyk i tak Ci wysle jak chcesz wcale nie musisz go masowac i oliwkowac po kapieli a np w srodku dnia albo z rana dla relaksu:-p
Asia ampulki Vivhy sa drogiei do d***........:baffled:aja tez sie lenie jak pies juz kazdy psioczy ze moje kudly sa wszedzie -jeden nawet zawedrowal do Kubusia pampera nie wiem jakim cudem:baffled::dry:

Asiu jestem Basia tylko takis taki durny ten nick bo inne byly pozajmowane :rofl2:
ja tez wole gotowac -ucze sie:-pale piec yh........zmora a tak lubie ciasta:-pwiecie co az wstyd potrafie i robie leki a kufa dutnego ciasta nie........:zawstydzona/y:

reklama
Do góry