reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Kochane ja potrafie piec i gotować i szczerze bardzo to lubie nie zawsze jest na to czas i nie zawsze mam na to siły ale co dziennie albo co 2 dzien obiadek musi być.
Jezeli chodzi o wypadanie włosów to doiłam sie przez 6 tyg potem karmiłam z 4 a włosy zaczeły mi wypadac po 8 tyg od urodzenia i dalej lnieje. Zawsze na lato nieco lniałam ale teraz jak Salik i Basia włosy są w pampersach na smoczku małego, ciagle musze uważac i czyscic. Z tego co mi mowiły znajome to potem odrosną jeszcze gęstrze;-).
Ciekawa jestem co tam u Paulinka i jej Thomaska. On jest najstarszy wśród naszych stycznióweczek juz skonczył pół roku a oile dobrze pamietam to Paulinek miała termin po mnie (mowie o teminie wg ost @).

reklama
A my bylysmy dzisiaj w odwiedzinach u mojej kolezanki ktora ma synka mlodszego o 2 tygodnie od Natalki i roznica miedzy nimi jest znaczna on to taki pulpecik a Natalia to kruszynka przy nim:-D
wlosy mi tez garsciami wypadaja, okropienstwo bo tylko ciagle Natalce je wybieram bo jest nimi obklejona:baffled:

ja ogolnie umie gotowac i nawet sprawia mi to przyjemnosc i obiad musi byc codziennie, chyba ze zrobie wiecej to na 2 dzien ale piec wogole nie umie , z ciast to tylko mi karpatka wychodzila ale dawno nie robilam

Właśnie miałam Wam powiedzieć o tym Oiilanie..używam od kilku dni, bo w aptece nie było Oilatrum a ni Emolium-dopiero na następny dzień a musiałam w czymś Oliśka wykąpać............jest superancki i chyba się na niego przerzucę..............:tak::tak:
A ja od 3 tygodni łykam tabletki polecane przez B-Asie(ale nie karmie więc mogę)i używa szamponu DERMOSAN i widzę poorawę....już tak nie wypadają mocno
Ja uwielbiam piec, gotować i podobno wychodzi mi to super:sorry2::blink:

Obejrzałam sobie filmik i idę karmić śplucha......moi mężczyźni śpią już od 2 godzin;-):-)
Tak patrzę i patrzę i nie mogę się napatrzeć na to nasze słodkie maleństwo......................niw wiedzilam ze można aż tak kochać takiego malego czlowieczka.Codziennie dziękuję Bogu za to że jest cały i zdrowy:tak::tak::tak:

Załączniki

• PIC_2210.JPG
    PIC_2210.JPG
    65,4 KB · Wyświetleń: 20
heheh Mili ja chciec KARPATKE(tupie nozkami :laugh2:)zazdroszcze...:zawstydzona/y:
Esti fajnie ze Ci sie sprawdzilo mi rowniez!!!!a o wloski dbaj a co:tak:ciesze sie ze moglam pomoc:zawstydzona/y:

reklama
dzieki dziewczyny za doprowadzenie do porzadku, juz skasowalam ten post wczesniejszy, nie czytalam i nie wiedzialam, ze nie wolno takich zdjec dawac.....
a teraz nicolka juz zasnela, wiec ja tez jeszcze prysznic i do lozka ide, bo sie obudzi za 2 godzinki na karmienie:)))
pozdrawiam was kochane, slodkich snow i przespanych nocek zycze:))

Do góry