salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
o ten jest bomba
i w moim kolorze tez jest (czerwony)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Esti doskonale cie rozumiem .ja wczoraj pocalym dniu mialam tak dosc wszystkiego kamil tylko plakal i plakal caly dzien go nosilam na rekach .wieczorem bolaly mnie rece ,plecy i psyhicznie bylam wykonczona .wiec jak przyszedl o 19.00 D. z pracy powiedzial ze teraz on sie zajmie to poszlam do kuzyna na kawe posiedziala odprezylam sie psyhicznie i wrocilam . i dobrze ze tak zrobilam bo bym zwariowala jak bym nieposzla .okazalo sieze jak wrocilam kamil juz spal ale obudzi sie o 2.00 i niespal do 9 rano i oczywisciecznowu to samo .koszmar jakis .zdrzemnal sie do teraz .w tym momencie sie obudzilja sobie nie zrobię nigdy tatuażu..........nie kręci mnie to
Oddałam dziecko koleżance, bo bym zwariowała z nim................w domu bajzel.....obiadu brak....a on piszczy i tylko na rękach.od 12 nic nie jadłam, bo nie mam jak..łeb mi pęka a ten wyje.Monika wzięła.........ma już 8 letnią córkę i myślą o kolejnym a Oliśka uwielbiają więc będzie mu dobrze.Mieszkają w bloku obok wiec jak sie uporam z bałaganem i obiadem to pójdę po niego
Pewnie pomyślicie, że jestem wyrodna matka ale szczerze powiedziawszy mam to gdzieś...................
dokładnie !co im odbija ze tak powiem, bylo dobrze a teraz ??? wariuja wszystkie dzieci....