100 lat dla naszych wszystkich 5 i 6 miesieczniakuuffff!!!
ja z basenem nie ryzykuje- za duzo syfu plywa w wodzie a Mimi miala na policzkach egzeme.
Cos chcialam napisac i jak juz klikne na ODPOWIEDZ to mam zanik w umysle hihihi.
Chcialam sie pochwalic ze Mimi tez juz robi przedbiegi do pelzania jak Olis. Wypina pupe w gore i steka a za chwile kwiczy bo ma za slabe raczki zeby sie uniesc a nozki pchaja w przod hheh.
Chcialam sie z wami podzielic moim sposobem na usypianie Mimi- gdy juz sie wyszaleje w lozeczku, zaczyna jeczec zeby ja wyciagnac a ja wtedy wachluje ja delikatnie pielucha i za 3 minuty Mimi pada z usmiechem na paszczy. Uwielbia takie musniecia wiaterku!
ja z basenem nie ryzykuje- za duzo syfu plywa w wodzie a Mimi miala na policzkach egzeme.
Cos chcialam napisac i jak juz klikne na ODPOWIEDZ to mam zanik w umysle hihihi.
Chcialam sie pochwalic ze Mimi tez juz robi przedbiegi do pelzania jak Olis. Wypina pupe w gore i steka a za chwile kwiczy bo ma za slabe raczki zeby sie uniesc a nozki pchaja w przod hheh.
Chcialam sie z wami podzielic moim sposobem na usypianie Mimi- gdy juz sie wyszaleje w lozeczku, zaczyna jeczec zeby ja wyciagnac a ja wtedy wachluje ja delikatnie pielucha i za 3 minuty Mimi pada z usmiechem na paszczy. Uwielbia takie musniecia wiaterku!
a moja Asiulka chrześniaczka jest po prostu boska!! ma mega długie włoski brązowe, tak piekne że farbować nie będzie musiała 

bylismy u znajomych jeszcze wczoraj i nicolka jak zwykle u nich caly ten czas przespala, przy muzyce i b.glosnych rozmowach a jak tylko weszlismy do domku to oczy jak 5 zl;-) no i wszyscy poszli spac a mamusia musiala kolysac coreczke na raczkach do wpol do 3
i kolysanki spiewac bo nicolka inaczej nie usypia, trzeba jej spiewac
i od poczatku to samo, ale tym razem krocej, uffff... a dzis rano nicolka obudzila sie przed 5:15, pokarmilam ja, krolewna zasnela na 15 min i obudzila sie i gada, ale juz powiedzialam Ł ze mu dziecko gada i kweczy to sie zajal nicolka a potem przyszla anetka i sie zajela nusia do 7 zanim nie wyszli do pracy. Nicolka od razu polubiala pawla i anete i w sobote nawet pawel ja ululal do spania