reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Esti- za przeproszeniem kto byl na tayle bezczelny zeby w taki okrutny sposob komentowac wyglad Olisia???? ( chyba mam braki w doczytywaniu lub znowu mi posty znikaja). Wiesz co - za takie slowa to ja bym w plombe walnela.

Masiek- pozytywne myslenie to 70% sukcesu. Wierze ze Leos zaskoczy cie szybciej niz sie tego spodziewasz super kondycha jak Pudzian conajmniej!!! Ja wierzylam ze Mimi kiedys sie wyleczy z oczoplasu i chyba to nastapi szybciej niz lekarze dawali nam szanse. Wszyscy ktorzy ja znaja od urodzenia - zgodnie twierdza ze oczka juz mniej gonia i sa momenty kiedy zatrzymuje wzork w jednym punkcie. Moje modlitwy powoli sie spelniaja:blink:
U nas codziennie ktos jest na wizytacji- obserwuja mala i pisza raporty. Jeszcze kilka wizyt i bedzie wezwanie na komisje a potem decyzja - czy dostaniemy rehabilitacje, na co i na jak dlugo?
Co do zazdrosnego rodzenstwa - ja bym byla konsekwentna i nie popuszczala kary. Serce peka ale potem to wyjdzie na dobre rodzicom.
Ewcia- ty zlosnico hihihih:-p ty juz bedziesz miec odchowana parke kiedy my bedziemy rodzic - ale unikniemy przynajmniej problemow ktorym dzieckiem sie zajac najpierw kiedy oboje sie rowno tego domagaja.
Ja - jesli kiedykolwiek dostane olsnienia- ze chce rodzienstwo dla Mimi- poczekam do momentu kiedy jedno pojdzie do przedszkola zebym miala full time do poswiecenia drugiemu dziecku.
Co oczywiscie nie oznacza ze poswiecacie czas tylko jednemu- bo zaraz zaczniecie mnie bombardowac ze robie z was zle matki albo co!
Anja- szkoda ze po mnie sie nie zachowaly ciuszki- chetnie bym w nie ubierala Mimi a tymczasem pamietam ze stroilam w nie lalki:happy2:

wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów życzą ciocia natalia i Zosieńka

wiecie co,zła jestem jak osa. wczoraj poszłam spać ok 24 i jeszcze dzisiaj o 6 obudzila mnie mucha,ale była taka natrętna ze siadała mi centralnie na środku nosa:wściekła/y:

i teraz juz nie moge śpać.:-(

Ide na spacerek,Amelka sie wyspała a starsza córka znow zaczyna himerki a to ze jej nieubieram,a to że chce mleko z butelki,i krzyczy w pokoju jak mała spi i ją obudziła.A obiecałam sobie że dziś mnie niewyprowadzi z równowagi i bede spokojna ale chyba niedam rady.

Ide na spacerek,Amelka sie wyspała a starsza córka znow zaczyna himerki a to ze jej nieubieram,a to że chce mleko z butelki,i krzyczy w pokoju jak mała spi i ją obudziła.A obiecałam sobie że dziś mnie niewyprowadzi z równowagi i bede spokojna ale chyba niedam rady.
Nutka spokojnie, może Wiki przejdzie ten bunt, a może potraktuj ją przez jeden dzień jak Amelkę, ubierz, nakarm łyżeczką. Może to pomoże, zobaczy że to nie jest takie fajne i przestanie marudzić.
Celinka dzisiaj wstała na karmienie o 4:20, tylko jeden raz, a teraz zjadła śniadanko i szaleje.

witam
Paulinek ja mieszkam w Roosendaal 5km od Belgii:-) a teraz mąz szuka innego mieszkania i ma jakąś ofertę w Belgii
Nutka Ewa ja mam mniejszą różnicę bo 2latka i na szczęście na razie bez oznak zazdrości ale za to mam pewnie dużo więcej roboty z dwójką
Esti ale babsztyl Oliś jest drobny ale jaki sprawny Moja kluska nawet do siadania się nie bierze a on już pełza

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Martynki , Wiktorka i Kacperka.
ja po ciezkiej nocy, Natalia budzila sie kilka razy z placzem, to chyba przez te zabki, nie chce mi jesc ostatni posilek jadla wczoraj o 16 w nocy jak tylko sie budzila to grzalam mleko ale ona wypluwala ale naszczescie pije ale sie strasznie martwie bo ile mozna nie jesc?

Do góry