reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Martysia slicznosci i jaka do mamy podobna:tak::tak::tak:
Fajne zabki:blink:, ufff macie to za soba, moja smeci okropniascie:no: zwariowac mozna:confused:

hejka siedze w pidzamie i czytam Was bo wczoraj nie mialam c zasu bo luki mial wolne i zabral mnie do kina:-)
szkoda ze znow jest wypominanie....i jest chora sytuacja na forum myslalam ze bylo ostrawo i poszlo w gnoj a jednak nie :baffled:
Pumi ciesze sie ze te wszytskie paskudztwa Wam wykluczyli troche rehabilitacji i bedzie superowo a Mimisia piekna lasencja!!!
Joa slicznie wygladacie :tak:
Anja czekoladzino Ty moja beztluszczowa:-pa dusia jestescie piekne!
Dziuba fotencje megasne!!!;-)a te zabkunie sliczne:tak:
Majopa tez mialam tak lozeczko i przewijak jak Ty ale musialam zdjac przewijak bo Bubus to go napier** non stop -jego hobby w lozeczQ:-p
moj to caly czas ma bezzebny usmiech i go uwielbiam:-)a co zaczal mi robic to przewracac sie co chwile z pleckow na brzuszek i sie cieszy i najlepsze ze robi tak tez w nocy:baffled:
gada dadadada i mamamam ;-)a jesli chodzi o kupcie to szkoda bo moj wlasnie z godz temu nawalil a byla solidna:-p
zgupialam juz zta woda bo gotuje malemu zywiec zdroj...i sama ja uwielbiam pic a samokowych nienawidze bo sa za slodkie i zle mi po nich jak Albi:dry:
ja mam dylemat czy lepiej faszerowac tymi sloiczkami bo zdaje sobie sprawe z konserwantow czy zaczac mu gotowac tyle ze to wszytsko pryskane i modyfikowane :baffled:nie wiem juz co gorsze!!!!:dry:a on niby je cale sloiczki zobaczymy moze dzis mu cos upichce a ze mnie taka kuchara do dupy ze szkod gadac .....:sorry2:
dzis juz bez slonka troszke posikal desczyk ale duchota ale i tak pojdziemy na spacerek jak marudek wstanie;-)a moj spi duzo w porownaniu do Waszych dzieci...on ma to po tacie chyba:-Dspi mi po 5 godz dziennie lacznie czyli rz 2-3 pozniej z 2 i pozniej z godzinke :sorry2:
a na wiasem mowiac KOCHAM GALABKI:-Da wczoraj nawet tesciowa mi piwko przyniosla do czego to doszlo:-pi wypila ze mna na pol bo ja calego nie wciagne :sorry2:

Martysia slicznosci i jaka do mamy podobna:tak::tak::tak:
Fajne zabki:blink:, ufff macie to za soba, moja smeci okropniascie:no: zwariowac mozna:confused:
Anja u nas to samo.. Kubek doprowadza mnie do szału... :crazy: Tylko na rączkach jest spokojny...
Dziewczyny czy Wasze maluchy normalnie jedzą ? Pytanie do tych co mają ząbkowac..Kurde nie wiem czym to jest spowodowane ale Kubek nei chce cyca. Tak naprawdę można powiedziec ze je pierś tylko wieczorem w nocy i nad ranem.. w ciągu dnia bardzo mało... zje zupkę, owoca, ewentualnie kaszkę.. pije ... a cycusia nie chce.. czy to może byc od ząbków?jak myślicie ??

A zapomniałam dodac...jade dzis do tescioej na gołąbki.. własnie dzwoniła :D

Dziuba, Martynka jest naprawdę śliczna... Moje dziecko jest oczywiście najpiękniejsze ale Martynka jak dla mnie jest najładniejszą dziewczynką styczniową :*

zabki cudne i Martysia tez
a ja tego babsztyla walne bo mowi ze to przeze mnie mala chora:wściekła/y: to jej wygarnelam ze to ona ja spocona po spaniu bierze na balkon:wściekła/y:

Nadusia problemow z apetytem niestety nie ma:baffled: ale jest tak upierdliwa ze szok:no:
nie mozna na 1 min ja sama zostawic bo zaraz krzyk. Wody duzo pije na te dzisla,(ok 500ml) chlodzi sobie widocznie.
ja cala nerwowa - wiem ,ze ja boli ale jak tu pomoc, nie chce faszerowac czopkami, wczoraj musialam dac bo sie meczyla i rzucala w lozeczku ponad godzine:confused:
No nic 3ba to jakos przeczekac:dry:
Mielismy nad morze jechac ale pogoda taka troche burzowa:cool2:najwyzej zmokniemy

Ostatnia edycja:
Anja a Nadi ma już jakiegoś zęba? czy dopiero mają zamiar iśc? bo ja nie nadąrzam :zawstydzona/y:Kubek śpi teraz na balkonie to sprzątam chatę bo jak wstanie to juz nic nie zrobię:-(Tak myślę ze to przez zęby.. albo rozpieszczony taki :szok::-D

wiki mial jesc o 11 mleko i zjadl tylko50 ml doslownie tylko tyle !!! on tak ma, moze od zebow, moze od upalow... nie bede mu na sile wmuszac... jak nie chce to nie.

Martynka piekna i zabki sliczn. naszego tak nie widac bo ook idzie juz drugi i teraz dziaselko spuchlo i ne widac :-( murudny jest strasznie, a gryzaki ma w dupie, daje mu te granulki i smaruje bobodentem i pomaga.

reklama
witamy sie z nicolcia co marudna dzis straszliwie. w nocy spac nie chciala, tylko warjowala, od 11:30 do 3 nie spal;a, gadala i po lozku sie turlala:baffled::sorry2: potem co godzine sie budzila i spala tylko u mamy na rekach i tak do teraz.....ja chyba padne dzisiaj....ohhhh......
zdjecia sliczne:tak:
a my juz po jutrze w domuu, hurrraaa :):tak::-):happy2::-D

Do góry