reklama
hejka siedze w pidzamie i czytam Was bo wczoraj nie mialam c zasu bo luki mial wolne i zabral mnie do kina:-)
szkoda ze znow jest wypominanie....i jest chora sytuacja na forum myslalam ze bylo ostrawo i poszlo w gnoj a jednak nie
Pumi ciesze sie ze te wszytskie paskudztwa Wam wykluczyli troche rehabilitacji i bedzie superowo a Mimisia piekna lasencja!!!
Joa slicznie wygladacie
Anja czekoladzino Ty moja beztluszczowa
a dusia jestescie piekne!
Dziuba fotencje megasne!!!;-)a te zabkunie sliczne
Majopa tez mialam tak lozeczko i przewijak jak Ty ale musialam zdjac przewijak bo Bubus to go napier** non stop -jego hobby w lozeczQ
moj to caly czas ma bezzebny usmiech i go uwielbiam:-)a co zaczal mi robic to przewracac sie co chwile z pleckow na brzuszek i sie cieszy i najlepsze ze robi tak tez w nocy
gada dadadada i mamamam ;-)a jesli chodzi o kupcie to szkoda bo moj wlasnie z godz temu nawalil a byla solidna
zgupialam juz zta woda bo gotuje malemu zywiec zdroj...i sama ja uwielbiam pic a samokowych nienawidze bo sa za slodkie i zle mi po nich jak Albi
ja mam dylemat czy lepiej faszerowac tymi sloiczkami bo zdaje sobie sprawe z konserwantow czy zaczac mu gotowac tyle ze to wszytsko pryskane i modyfikowane
nie wiem juz co gorsze!!!!
a on niby je cale sloiczki zobaczymy moze dzis mu cos upichce a ze mnie taka kuchara do dupy ze szkod gadac .....
dzis juz bez slonka troszke posikal desczyk ale duchota ale i tak pojdziemy na spacerek jak marudek wstanie;-)a moj spi duzo w porownaniu do Waszych dzieci...on ma to po tacie chyba
spi mi po 5 godz dziennie lacznie czyli rz 2-3 pozniej z 2 i pozniej z godzinke 
a na wiasem mowiac KOCHAM GALABKI
a wczoraj nawet tesciowa mi piwko przyniosla do czego to doszlo
i wypila ze mna na pol bo ja calego nie wciagne 
szkoda ze znow jest wypominanie....i jest chora sytuacja na forum myslalam ze bylo ostrawo i poszlo w gnoj a jednak nie

Pumi ciesze sie ze te wszytskie paskudztwa Wam wykluczyli troche rehabilitacji i bedzie superowo a Mimisia piekna lasencja!!!
Joa slicznie wygladacie

Anja czekoladzino Ty moja beztluszczowa

Dziuba fotencje megasne!!!;-)a te zabkunie sliczne

Majopa tez mialam tak lozeczko i przewijak jak Ty ale musialam zdjac przewijak bo Bubus to go napier** non stop -jego hobby w lozeczQ

moj to caly czas ma bezzebny usmiech i go uwielbiam:-)a co zaczal mi robic to przewracac sie co chwile z pleckow na brzuszek i sie cieszy i najlepsze ze robi tak tez w nocy

gada dadadada i mamamam ;-)a jesli chodzi o kupcie to szkoda bo moj wlasnie z godz temu nawalil a byla solidna

zgupialam juz zta woda bo gotuje malemu zywiec zdroj...i sama ja uwielbiam pic a samokowych nienawidze bo sa za slodkie i zle mi po nich jak Albi

ja mam dylemat czy lepiej faszerowac tymi sloiczkami bo zdaje sobie sprawe z konserwantow czy zaczac mu gotowac tyle ze to wszytsko pryskane i modyfikowane

dzis juz bez slonka troszke posikal desczyk ale duchota ale i tak pojdziemy na spacerek jak marudek wstanie;-)a moj spi duzo w porownaniu do Waszych dzieci...on ma to po tacie chyba

a na wiasem mowiac KOCHAM GALABKI

ewa_adu
Fanka BB :)
Anja u nas to samo.. Kubek doprowadza mnie do szału...Martysia slicznosci i jaka do mamy podobna
Fajne zabki, ufff macie to za soba, moja smeci okropniascie
zwariowac mozna
![]()

Dziewczyny czy Wasze maluchy normalnie jedzą ? Pytanie do tych co mają ząbkowac..Kurde nie wiem czym to jest spowodowane ale Kubek nei chce cyca. Tak naprawdę można powiedziec ze je pierś tylko wieczorem w nocy i nad ranem.. w ciągu dnia bardzo mało... zje zupkę, owoca, ewentualnie kaszkę.. pije ... a cycusia nie chce.. czy to może byc od ząbków?jak myślicie ??
ewa_adu
A zapomniałam dodac...jade dzis do tescioej na gołąbki.. własnie dzwoniła 
Dziuba, Martynka jest naprawdę śliczna... Moje dziecko jest oczywiście najpiękniejsze ale Martynka jak dla mnie jest najładniejszą dziewczynką styczniową :*
Dziuba, Martynka jest naprawdę śliczna... Moje dziecko jest oczywiście najpiękniejsze ale Martynka jak dla mnie jest najładniejszą dziewczynką styczniową :*
Anja78
matka superstar
Nadusia problemow z apetytem niestety nie ma
ale jest tak upierdliwa ze szok
nie mozna na 1 min ja sama zostawic bo zaraz krzyk. Wody duzo pije na te dzisla,(ok 500ml) chlodzi sobie widocznie.
ja cala nerwowa - wiem ,ze ja boli ale jak tu pomoc, nie chce faszerowac czopkami, wczoraj musialam dac bo sie meczyla i rzucala w lozeczku ponad godzine
No nic 3ba to jakos przeczekac
Mielismy nad morze jechac ale pogoda taka troche burzowa
najwyzej zmokniemy

nie mozna na 1 min ja sama zostawic bo zaraz krzyk. Wody duzo pije na te dzisla,(ok 500ml) chlodzi sobie widocznie.
ja cala nerwowa - wiem ,ze ja boli ale jak tu pomoc, nie chce faszerowac czopkami, wczoraj musialam dac bo sie meczyla i rzucala w lozeczku ponad godzine

No nic 3ba to jakos przeczekac

Mielismy nad morze jechac ale pogoda taka troche burzowa

Ostatnia edycja:
ewa_adu
Anja a Nadi ma już jakiegoś zęba? czy dopiero mają zamiar iśc? bo ja nie nadąrzam
Kubek śpi teraz na balkonie to sprzątam chatę bo jak wstanie to juz nic nie zrobię:-(Tak myślę ze to przez zęby.. albo rozpieszczony taki 

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiki mial jesc o 11 mleko i zjadl tylko50 ml doslownie tylko tyle !!! on tak ma, moze od zebow, moze od upalow... nie bede mu na sile wmuszac... jak nie chce to nie.
Martynka piekna i zabki sliczn. naszego tak nie widac bo ook idzie juz drugi i teraz dziaselko spuchlo i ne widac :-( murudny jest strasznie, a gryzaki ma w dupie, daje mu te granulki i smaruje bobodentem i pomaga.
Martynka piekna i zabki sliczn. naszego tak nie widac bo ook idzie juz drugi i teraz dziaselko spuchlo i ne widac :-( murudny jest strasznie, a gryzaki ma w dupie, daje mu te granulki i smaruje bobodentem i pomaga.
reklama
21kasia21
mamcia N&N :)
witamy sie z nicolcia co marudna dzis straszliwie. w nocy spac nie chciala, tylko warjowala, od 11:30 do 3 nie spal;a, gadala i po lozku sie turlala
potem co godzine sie budzila i spala tylko u mamy na rekach i tak do teraz.....ja chyba padne dzisiaj....ohhhh......
zdjecia sliczne
a my juz po jutrze w domuu, hurrraaa
:-)

zdjecia sliczne

a my juz po jutrze w domuu, hurrraaa