reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witajcie!B-Asia,ja nie mam problemu z usypianiem Mikiego-musiałaś coś źle zrozumieć
Miki ładnie spał tylko po kąpieli-6 godz. a potem to budził się co 2.O 10.0 przysnoł sam ale tylko na 20 min.
Poprawiłam listę urodzinkową i dopisałam nową mamę.Zobaczcie jak nas dużo już i nie wiem kiedy ur. się Thomas bo bym go zapisała.

reklama
Widze, ze Jasiek taki sam wielbiciel niszczenia gazet jak moj. :-D. Dawcio tyle pasji wkłąda w darcie gazet, ze głowa mała. Z meżam lejemy jak widzimy jego mine i zaangazowanie w sprawe. hahah

ewa u mnie jest tak samo-w dzień prawie tylko soczek jabłkowy, cycusia nie chce, ale za to w nocy nadrabia :crazy: i z tego powodu śpimy od kilku dni razem, bo chyba bym zwariowała tak co chwilke wstawać do łóżeczka:baffled:

ja myślę że może to przez zęby.. ale grunt że w nocy nadrabia.. ja niestety czasem muszę odkładać Kubę do łóżeczka, bo śpimy codziennie z Julą a 4 osoby to juz ciut za ciasno.. ale dziś Kubek całą nic spał z nami.. :rofl2::rofl2:

Przesłodki jest Jasiek!Po oczach od razu widać,że mały z niego łobuz!A cóż skłoniło nową koleżankę aby zasilić szeregi mam forumowych? :-) I jak się miewa mały odkrywca?Jak mijają noce?No i jak ząbkowanie? :-)

Darcie gazety to przeciez sprawa warta zaangazowania!!!U nas Albi jest to samo-po prostu umieramy ze smiechu jak widzimy ten wir.No jeszcze u nas dolacza sie do tego kot i gania za fruwajacymi kawalkami gazet....cyrk normalnie :-)

MIMISIU przede wszystkim zdrówka,mnóstwa radości,szczęścia,pociechy z rodziców :-D i wszystkiego,co najlepsze na tym świecie!!!Z całego serca malutka!

Zbieram się do teściówki.Powoli mi to idzie ale mam jeszcze godzinę :tak: Malizna śpi słodko.W łóżeczku turystyczny oczywiście....To ci mała franca,że w drewnianym jest "BE" :baffled:

Widze, ze Jasiek taki sam wielbiciel niszczenia gazet jak moj. :-D. Dawcio tyle pasji wkłąda w darcie gazet, ze głowa mała. Z meżam lejemy jak widzimy jego mine i zaangazowanie w sprawe. hahah

przybijamy piątkę z Kacperkiem:-):-):-):-)

a najlepiej kolorowe bo te czarno białe to tylko brudzą mu paluszki:tak:
witaj Misiasia, Jasiek przesłodki, a jakie piękne ma oczęta:tak::tak::tak::-D

najlepsze życzonka dla MIMISI

Mili czytałam, ze Natalia bije rekordy juz ma 6 ząbków:szok: jak dobrze doczytałam, ale fajnie ,
a tobie kochana współczuje:tak:, u nas góra zbliża się wielkimi krokami, teraz już są zaczerwienione, więc daje im 2, góra 3 dni

Sylwia dobrze doczytalas, Natalia juz ma 6 zebow i jeszcze kolejne dwa beda jej szly na dole, nie mam sily , niech juz wszystkie wyjda , teraz jak spi to troche spokoju ale jak nie spi do drze pyszczek a nadodatek moj maz kopytka na dzisiaj sobie wymyslil:baffled: ide je konczyc
Dominisiu wszystkiego naj, naj ,naj

Misiasia dzięki za pocieszenie,czekam więc cierpliwie.Ja właśnie dopiero zwlokłam się z łóżka nie dość że do późna siedziałam to jeszcze mały od rana dawał czadu do 10 mniej więcej.Pogoda u nas jak zwykle tragicznie paskudna a mnie na dodatek żołądek jakoś boli i się nie mogę ogarnąć jakoś.Wieje że tylko firanka mi lata,zaraz małemu daję rosołek z bobovity po 6 miesiącu ciekawe jak mu będzie smakowało.

reklama
Witam nową mamusie, ja też czekam na @ wszystko mnie boli.Pogodasie troszke poprawiła ale nadal wieje.Ja własnie wstałam pospałam sobie z dziewczynami prawie 2 godziny.Spadam małej dać mleczko bo cos skrzeczy,albo kaszke.WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DO MIMISI Z OKAZI PÓŁ ROCZKU ZDRÓWKA MALENKA TO NAJWARZNIEJSZE.

Do góry