reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Aga no no pokazuje co potrefi moja też tak nieraz robi.Amelka ze mną oglądała i aż piszczała z radosci miała ubaw fajowo to wyglądało spodobał sie Amelce,może tesciowymi zostaniemy hi hi hi.
Albi oddałam głos.
Jagna mojej też zeby chyba idą bo jest niedozniesienia.

Wszystkiego najlepszego dla Thomaska z okazji jego 1 urodzinek !!!!
Dołaćzamy się do życzonek:!!!:-):-):-)
Ja już dziś zaliczyłam urząd skarbowy,pocztę,aptekę i supermarket.Teraz dopiero zjadłam śniadanie i piję kawkę.Jak ugotuję obiadek dla Kiciusia to się muszę położyć bo padam.Jakoś nie mogłam spać dziś w nocy,Kuba zasnął dopiero przed 23 i spał niespokojnie momentami nawet popłakiwał troszkę.
Z pępuszkiem jest OK Ewa może faktycznie było to po niedokładnym osuszeniu,zaczęłam na to zwracać większą uwagę.
Dziewczyny jakie surowe warzywa dajecie maluchom?

Dołaćzamy się do życzonek:!!!:-):-):-)
Ja już dziś zaliczyłam urząd skarbowy,pocztę,aptekę i supermarket.Teraz dopiero zjadłam śniadanie i piję kawkę.Jak ugotuję obiadek dla Kiciusia to się muszę położyć bo padam.Jakoś nie mogłam spać dziś w nocy,Kuba zasnął dopiero przed 23 i spał niespokojnie momentami nawet popłakiwał troszkę.
Z pępuszkiem jest OK Ewa może faktycznie było to po niedokładnym osuszeniu,zaczęłam na to zwracać większą uwagę.
Dziewczyny jakie surowe warzywa dajecie maluchom?
Ja daję marchewkę lubi też possać pietruszkę i ogórka kiszonego( to nie surowe, ale warzywo).

Cytat:
Napisał salik_agnieszka
Wszystkiego najlepszego dla Thomaska z okazji jego 1 urodzinek !!!!

My również dołączamy się do życzeń.
Albi melduje oddanie głosu na Dawcia-uroczy słodziak.
A ja dziś padam - od 7-16.30 w pracy potem gazu do domu co by męża zmienić no i oczywiście teraz mój łobuz daje mi popalić.:-p

reklama
Dołączamy się do życzeń!!!
Mała chora ma biegunkę, byliśmy w szpitalu, bo w przychodniach nikogo nie ma :wściekła/y: . Na szczęście miła pani doktor, dała leki i skierowanie do szpitala wrazie co. Na razie tylko śpi, a co zje to ..... Ciekawe jak noc przeżyjemy. Uciekam do małej.

Do góry