reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ja mialam dzisiaj mlyn w domku najpierw kumpela potem na szybko obiad gotowalam maly wspinal sie po mnie oczywiscie i malo co bym sie o niego nie zabila dzisiaj,

pozatym kolano boli nadal dzisiaj nie umiealm przy wannie na kolanch kleczec wogole mam problem zeby zgiac do konca, ale nawet spuchniete nie jest. nie wiem o co chodzi, a to moj synalek :-)

Bobasy - Wikus08 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

Bobasy - Wikus08 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

no to mamy juz dwoch Olisiow :-) na bb

witam nowa mamusie oczywiscie :-)

Serdecznie witam wszystkie mamusie. Jestem styczniowa mama podobnie jak Wy, od kilku miesiecy obserwuje biernie Wasze forum i dzis postanowilam ze nastapi ten dzien kiedy oficjanie sie ujawnie i przystapie do Was. Jestem mama trzech synkow i tez mam Oliverka. Zorientowalam sie w Polsce ostatnio dosc popularne jest imie Olivier, imie mojego synusia pisze sie Oliver bez drugiego"i" i jest to dosc rzadko spotykane imie tu gdzie mieszkam. Oliver jest jedyny w swojej szkole a przez prawie 6 lat jego zycia dopiero niedawno (chyba w maju) uslyszalam mame w parku wolajaca innego Oliverka ....W kazdym badz razie, w tym roku w Styczniu -16-tego urodzil nam sie kolejny dzidzius Vincet (albo Wincenty) William, wazyl 7 funtow (okolo 3175 kilo) i mierzyl 19.75 in.(ok 49 cm). Oliver Victor 19-tego stycznia skonczy 6 lat a moj najstarszy syn Jonathan Bani 16 na wiosne. Vincent ma 4 zabki, raczkuje od szostego miesiaca, podnosi sie sam i chodzi przy meblech od 8 miesica a dwa dni temu zrobil pierwsze samodzielne i nieporadne kroczki bez trzymania. Duzo klepie swoim buziaczkiem nazywajac swojego brata Olywa:) Poza tym mowi oczywiscie "mama", "tata", "dada" no i "ide", "da", "am" i tym podobne. Starsi bracia sa nim zachwyceni. Mam nadziej ze przyjmiecie mnie do swojego forum i bedziemy mogly wspolnie dzielic sie przwroznymi doswiadczeniami jakie niesie macierzystwo!

Ostatnia edycja:
Witaj Pawimi!!! Ja tez jestem nowa forumowiczka no i mama Oliviera!!!:-)
mój mały takze chodzi przy meblach od 8 miesiaca ale narazie nie postwił jescze swoich samodzielnych kroków bez podpórki!
Z tego co czytam to masz super gromadkę i w domu macie na pewno wesoło!
Olivier to moje pierwsze dzieciatko i narazie ostatnie! chociaz kto wie, moze kiedyś będzie miał braciszka lub siostrzyczkę!!!:tak:
pozdrawiam serdecznie:-D

Witamy z rana ,czesc Pawimi.Noc mineła spokojnie Amelka teraz je ze mną sniadanko bułke z szyneczką.Ja dzis zaczynam pomału porządki swiąteczne za meblami.Wczoraj byłam u ginekologa na badaniach wszystko jest ok,staram sie robic wyniki co pół roku.

reklama
Do góry