reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Co do wózka to chyba z anglii sciagne bo jest duzo taniej albo odkupię używany 2 miesieczny za połowe ceny, nowy za duzo kosztuje!!!:tak:
mój mały w zeszłym tygodniu też miał 2 dni temperaturę myślałam, że to ząbki a tu nic fałszywy alarm:no:
wlasnie zdazylam zauwazyc ze w polsce wszystko najdrozsze z calej europy...jak sciagalam swoj bebe confort 5 lat temu to kupilam go w polsce a pozniej znalazlam w angli conajmniej 30 % tanszy :crazy:. Moj maly mial dzis w nocy temperature wiec nic nie pospalismy, oj nic....ale ja wiem ze to na zabki bo wypatrzylam oba sety gornych dwojek i trojek po jednej i drugiej stronie....Jak nie bylo nic tak nie bylo a teraz wszystkie naraz. Biedactwo moje. Juz wczoraj podejrzany byl po nie chcial zbytnio jest a on raczej nie lubi sobie krzywdy glodem robic:rofl2:, no ale coz, moze do swiat bedzie mial z glowy....

reklama
A ja używam małrmu Bay Orajel ale nie codziennie a jak już to góra 3 razy na dobę jak ejst w ulotce i daje troszkę......jaka to ilosć trzeba dać zeby do gardła poszło........daję sie ziarnko grochu
podobno wystarczy odrobina przeniesiona na slinie. Wiesz, dziecko przelyka to zawsze cos z ta slinka sie dostanie...ja bylam w szoku jak to przeczytalam bo wprawdzie moim mlodszym nigdy nie podawalam bo jakos nie bylo takiej porzeby ale za to ten najstarszy uzywal na porzadku dziennym. :baffled:

reklama
Hehe, Loola niezły wózek :D
Ja mam Quinny Speedi i jestem średnio zadowolona, chociaż prowadzi się go idealnie... Nie ma pionu oparcia i Ada się wścieka, że siedzieć nie może, tylko takie półleżenie... Co prawda ostatnio radzimy sobie poduszką, ale nie po to kurcze tyle pieniędzy się wydaje, żeby kombinować potem. ;/ No i mały kosz jest, a ja czasami sobie do pobliskich sklepów wyskakuję i mam problem z transportem tego wszystkiego... Te wszystkie lekkie spacerówki są b. fajne, aleja muszę mieć pompowane koła (te pianki i plastiki się na okolicznych chodnikach i drogach niewygodnie prowadzi) - a na allegro większość to właśnie pianki i takie malutkie kółeczka maja... :|

Do góry