a mojemu dzidziusiowi cos sie ostatnio stalo i w ogole nie chce pijac mleczka.Gdzie przeciwnie wypijal po 6-7 butelek dziennie i jeszcze kasze w nocy. Nie wiem co mu odbilo
A moze on z tych co mleka nie lubia??
Moj najstarszy to mlekopij, wisial dwa i pol roku przy cycku a teraz bez mleka zyc nie moze. Sredni tak sobie...pil moje mleczko tylko przez 11 miesiecy pozniej troche krowie ale ogolnie nie przepada, jedynie chyba tylko z platkami. Za to najmlodszy juz strajkuje
Przestawil sie ostatnio na nasze jedzonko, wszystko mu smakuje co nie powinno
tylko nie jego zupki i sloiczki
Jest calkiem inny niz moje pozostale dzieci....
Przyjecie robimy w lokalu dla dzieci. Wlasnie dzis zabralam sie za organizowanie i wstepna orientacje.Oliver jest dosc popularnym dzieckiem wiec zaliczamy wszystkie party jego szkolnych przyjaciol. Musze zaprosic prawie cala jego klase bo u wszystkich on byl
,no i polacze to z naszym roczniakiem bo pozostali znajomi przyjda do dwojki naszych dzieciakow. Roznica jest tak mala - 3dni - ze nie ma sensu organizowanie osobno roczku i Oliverovej imprezki. W przyszlosci pewnie to sie zmieni bo kazde z nich bedzie mialo inne kolezenstwo ale te kilka pierwszych lat to nie ma znaczenia. Tak mysle
my tez mamy szczoteczke Oral B dla niemowlaczkow a paste uzywamy taka naturalna ze sklepu ekologicznego.

Przyjecie robimy w lokalu dla dzieci. Wlasnie dzis zabralam sie za organizowanie i wstepna orientacje.Oliver jest dosc popularnym dzieckiem wiec zaliczamy wszystkie party jego szkolnych przyjaciol. Musze zaprosic prawie cala jego klase bo u wszystkich on byl

my tez mamy szczoteczke Oral B dla niemowlaczkow a paste uzywamy taka naturalna ze sklepu ekologicznego.