reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej! u nas słonecznie ale zimny wiatr wieje więc krótki rękaw odpada bo aż przeszywa!
rano zaliczyłam juz dentystę brrrrrrrrr mały śpi mój P tez padł na kanapie jak się obudzą to na jakieś małe zakupy musiamy skoczyć, a jutro może do pozanaia się wybierzemy bo w selgrosie maja taka piaskownice jak chciałam i taki fajny basen ze zjeżdzalnia dmuchany.:tak:
miłego dnia kobitki!!!

reklama
witam po87968+9+- swietach widac tu radosna tworczosc Karolka ktorej nie chce mi sie mazac :-)swięta u nas udane pogoda dopisala Karol nadal został przy 7 zębach ale mamy czas teraz zajeta jestem przygotowaniami do komuni Łukasza 10 maja wiec mam troche nerwów bo organizuje ją w domu ale na 20 osób wiec sobie poradze pozdrawiam wszystkie maleństwa :-):-):-):-)

Witam.U nas też słonecznie ale chłodno przez ten wiaterek.U nas święta też minęły spokojnie.Mały oczywiście w 7 niebie bo ciągle było coś do jedzenia.On kocha jeść.Szkoda tylko że pogoda trochę nie dopisała.

nina- ja jutro też będe w poznaniu:tak: ale z siostra do lekarza i małe zakupy w tesco;-)

tak sie zastanawiam czy tylko ja lubie kupowac małej ciuszki i buciki:confused:
ma tego tyle że nie mam kiedy jej ubrać,ale jak tu sie opanować:-D

a to wiktoria z prezentem od chrzestnej:tak:

Załączniki

• 8a975dc6fd.jpg
    8a975dc6fd.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 47
Witam!!!
Agnieszka współczuję @. Ja takie bolesne też mam, masakra nawet ketonal nie pomaga:wściekła/y:
U nas śliczna pogoda, ale ma niby dzisiaj padać. My od kilku dni non stop na dworze:-).
A tu kilka naszych zdjęć z soboty:
Troszkę słonko nas raziło;-)

A tu z piwnicy schodzimy:

Nasz magnolia:

reklama
czesc laseczki...dzis u nas cieplusio od samego rana i ma byc cos okolo 26 stopni, super:tak:Ja niestety musze popracowac troszke ale tylko troszke bo jakies 2-3 godzinki a potem jedziemy z tatusiem na zakupy ...chcial sobie jakies fajne walizki kupic na wyjazd:-(i troszke ciuchow...moze i mi cos sie dostanie?:happy::happy::happy:
Sliczne wasze dzieciaczki jak zwykle zreszta:-) Nawet nie wiem kiedy tydzien zlecial i znowu piatek!!! Czy wam tez tak czas leci????:baffled:

Do góry