reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja zabiję męża:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaraz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nutka fajnie, że zdrowi jesteście. Ja często kupuję kajzerki nie odpieczone i je piekę w domu, ale to nie tosamo. A chlebek sama robię. Mam przepis od ciotki jest pyszny. Normalnie w piekarniku.

reklama
Jagna co ci ten mąż zrobił, ze chcesz go zabić:shocked2::-D
poprosimy o zdjęcia małej damy w nowej fryzurce:tak:

widziałam nową gazetkę tesco mają fajne zabawki prawie wzystkie przecenione!!!

Jagna co ci ten mąż zrobił, ze chcesz go zabić:shocked2::-D
poprosimy o zdjęcia małej damy w nowej fryzurce:tak:

widziałam nową gazetkę tesco mają fajne zabawki prawie wzystkie przecenione!!!
Co chwilę zmienia zdanie co do mieszkanka:-:)wściekła/y: Ale już mi przeszło bo się mocno zastanawia, i ma się spytać, czy tam autobusy kopalniane stają. Ben blok 2 km od miasta jest, koło lasu. Byliśmy wczoraj obadać okolicę i miasto. Wiem gdzie jest przedszkole, markety i urząd. Wiem nawet na jakiej ulicy jest blok, bo wstyd ale nawet tego nie wiedzieliśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tylko do sklepu 1,5 km.
Ale jak weszłam do mieszkania to miałam uczucie, że to tu jest nasze miejsce.
Dzisiaj jedziemy do castoramy i obi zobaczyć po ile są brodziki, umywalki, wc i płytki.

jagna jak sie dobrze czujesz w tym miejscu to tylko kupować:tak: a sklep za jakis czas może powstać obok przecież co chwile sie coś buduje:tak: a wazne, ze macie las blisko i czyste powietrze:-)
a czy to mieszkanie musicie całe robic??? bo nasze deweloperskie to mają ściany i podłogi nie zrobione tylko okna wstawione drzwi wejściowe i instalcję elektryczną pociągnieta trzeba tynki robic podłogi kłaść drzwi wstawiać do pokoi:zawstydzona/y::eek:

jagna jak sie dobrze czujesz w tym miejscu to tylko kupować:tak: a sklep za jakis czas może powstać obok przecież co chwile sie coś buduje:tak: a wazne, ze macie las blisko i czyste powietrze:-)
a czy to mieszkanie musicie całe robic??? bo nasze deweloperskie to mają ściany i podłogi nie zrobione tylko okna wstawione drzwi wejściowe i instalcję elektryczną pociągnieta trzeba tynki robic podłogi kłaść drzwi wstawiać do pokoi:zawstydzona/y::eek:
My musimy futryny i drzwi wstawić, podłogi tylko panele połozyć albo płytki, ściany do malowania i nie ma sedesu, wanny/prysznica, umywalki. Jest piec 2 funkcyjny gazowy, grzejniki, parapety i drzwi anty włamaniowe. A sieć elektryczna i grzewcza rozprowadzona. Tam już się już nawet grzeje. Nie ma futryn bo wstawiał stalowe i ludzie wyrywali, więc w tym bloku nie wstawił wcale, ale widać za to z czego są ściany.
Mała się wściekła bo tata śpi i ją zabrałam z pokoju. A chce do taty.

Chlebek tez pieke sama juz od dawna. Dostalam maszyne w ramach gwiazki, na poczatku to troche dziwnie sie czulam, ale w sumie teraz jestem zadowolona. Swoj chleb jest o niebo lepszy, bez koserwantow i zawsze swiezy. Brakuje mi tu tylko maki zytniej:tak::-D

Jagna powodzenia z tym mieszkaniem. Ja jestem super szczesliwa ze jestesmy w koncu "u siebie"

reklama
Do góry