reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Karola ja mam od nich dwie pary i rozmiar spodni ciążowych odpowiada normalnemu rozmiarowi, na brzuch jest miejsce pod tym pasem bawełnianym, reszta bez zmian, u mnie tak to wygląda dziś :s uploadfromtaptalk1435055162280.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435055162280.jpg
    uploadfromtaptalk1435055162280.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 69
Chyba wszędzie dzisiaj pada:-(.
Justine ja też "tarczycowa" jestem i dochodzą mi wizyty co 4 tygodnie na razie na letroxie 75 jadę,ale strasznie senna jestem i w sumie to nie wiem od ciąży czy od tarczycy.
My na urlop w cieplejsze klimaty w następny czwartek jedziemy jak wszystko będzie ok. bo za tydzień mam genetyczne.
U mojej młodej jutro koniec przedszkola ech jak ten czas szybko leci.

Genetycznego jako takiego nie robię. Z Młodą też nie robiłam. A czy badał tą przeiozrność to nie wiem, ale chyba tak, bo coś tam przy karku mieszył i na twarzy też.

koktailowa ja też za bardzo nie lubię ciuchów przez internet kupować ,więc jak ktoś będzie wiedział czy w stacjonarnych jest to dajcie znać,bo się chyba muszę przed wyjazdem zaopatrzyć w jakieś krótkie spodenki chociaż.
Nas jak zwykle aż na miesiąc wywiewa (uroki pracy na swoim i posiadania rodziny za granicą;-)) najpierw do teściów do Albanii a przy powrocie do Włoch i jeszcze dla córki legoland obiecaliśmy .Na szczęście to już drugi trymestr będzie więc mam nadzieje,że więcej energii będę miała.

reklama
Do góry