reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

KarolinaE dajmy już spokój. Nie pisałam tego pod niczym adresem, napisałam to co czuje, jaki był mój plan. Nikomu nic nie wymawiam I mi też było przykro jak na mnie bez powodu napadłaś.

Pamiętajmy że słowo pisane różni się od tego mówionego i mogą wynikać z tego sytuacje jak wyżej.

Także jeszcze raz mówię nie miałam zamiaru nikomu wymawiać czy to że kogoś chciałam celowo urazić. Nigdy w życiu. A tymbardziej kobiety w ciąży.

Szanuje Twoją decyzję Karolina ale Ty też uszanuj moje zdanie.

reklama
dziewczyny juz nie róbmy scen :) Nikt nie pisze ze z powodu odmiennego zdania powinnyśmy się pożegnać .. :) Dla mnie samo słowo forum ma znaczenie pod katem dyskusji, wyrazania swojego zdania, wiec o to przeciez chodzi, to że ktos ma odmienne zdanie to nie powód żeby się obrażać i uciekać :) Serio :)

Spokojnie koleżanki, życie i tak za nas napisze scenariusz, ja myślałam że w wieku 32 lat urodzę ostatnie dziecko, a tu niespodzianka i bedzie jeszcze jedno, piszecie o kobietach po 30-tce, a co z tymi 40-letnimi, ja właśnie tyle skończe jak się dziecko urodzi. Kazdy ma jakies plany i albo sie uda albo nie.

Jeszcze lepsze sa teksty typu Ty i dziecko? Albo Nie wyobrażam sobie Ciebie z dzieckiem:)
Nie żebym była jakimś nieodpowiedzialnym człowiekiem albo potworem tylko oczywiście dużo ludzi uważa ze skoro kobieta do 30 nie miała dziecka to znaczy ze jest karierowiczka, imprezowiczka, egoistka i nie chce dzieci. A ja chciałam mieć dziecko ale nie wychodziło i nie zalilam się co 2 osobie. A teraz zdziwko:)

Joa le rozumiem mi tez ciagle powtarzaja nawet moja matka ze gdzie ja i dzieci itp.no tak mnie to wkurza ze brak slow..

I proszę mi się tu nie żegnać z forum :) piszemy piszemy ;)

Ile osób tyle zdań będzie, po to jest forum :)

Mu mamy łóżeczko o wymiarach 70x140 i tak teraz myślę co robić bo Olin jak się urodzi roman będzie miał 20 miesięcy ??? Czy kupować nowe dla Romana czy użyć turystyczne dla Olina :) jeszcze będziemy musieli z naszej "sypialni" wywalić szafę vo się nie zmieścimy a chłop mi gada ze na zimę pokoju u góry dla nas nie będzie robił :(

Gdybym miala jedno dziecko na bank bralabym lozeczko 140x70 a ze beda blizniaki to mysle czy 140x70 i potem kupic pietrowke jak podrosna czy dwa oddzielne 120x60? Jak myslicie?

Ja jak urodze bede miec 27 i jak dla mnie to troche wczesnie ale tak wyszlo wiec cieszymy sie z tego bco jest :) jutro usg genetyxzne 3majcie kciuki!!!

Gdybym miala jedno dziecko na bank bralabym lozeczko 140x70 a ze beda blizniaki to mysle czy 140x70 i potem kupic pietrowke jak podrosna czy dwa oddzielne 120x60? Jak myslicie?

Ja jak urodze bede miec 27 i jak dla mnie to troche wczesnie ale tak wyszlo wiec cieszymy sie z tego bco jest :) jutro usg genetyxzne 3majcie kciuki!!!

Moim zdaniem powinnaś wziąć dwa łóżeczka, może te mniejsze 120x60. No, a później piętrówke.

Ja jak urodzę będę mieć 21 to dopiero jest za wcześnie ;/ mam jakiegoś doła przez to dziś, mam wrażenie, że dziecko psuje moje wszystkie plany.

Trzymamy kciuki za wizytę :)

reklama
Moim zdaniem powinnaś wziąć dwa łóżeczka, może te mniejsze 120x60. No, a później piętrówke.

Ja jak urodzę będę mieć 21 to dopiero jest za wcześnie ;/ mam jakiegoś doła przez to dziś, mam wrażenie, że dziecko psuje moje wszystkie plany.

Trzymamy kciuki za wizytę :)

Oj widze ze niezaleznie od wieku targaja nami emocje. Los wie co robi i skoro teraz ma byc to znaczy ze tak bedzie najlepiej i dla dzidzi i dla nas dziewczyny wiec tak trzeba do tego podchodzic :)

Do góry