reklama
Innabajka
Fanka BB :)
Rany, dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę tej energii! Ja zupełnie nie czuję tego wszystkiego. Najchętniej bym leżała i czytała z przerwami na spanie...
A tu tyle rzeczy trzeba zrobić...
Ja mam czasem przeblyski, ale wtedy sie narobie, nadzwigam i na nastepny dzien nie moge sie ruszyc
Chyba mnie jakies chorobstwo dopada..
gardlo boli, katar meczy i jakas polamana jestem.. dzis wracam do rodzicow bo tydzien u narzeczonego siedze aby pozalatwiac podpisy na uczelni.. a teraz pora bedzie kupic w koncu sukienke i buciki.. fryzjer zaliczony na zmiane koloru i fryzurki, na pazurki umowiona.. przygotowania musza sie w koncu zaczac..
Innabajka
Chyba mnie jakies chorobstwo dopada..gardlo boli, katar meczy i jakas polamana jestem.. dzis wracam do rodzicow bo tydzien u narzeczonego siedze aby pozalatwiac podpisy na uczelni.. a teraz pora bedzie kupic w koncu sukienke i buciki.. fryzjer zaliczony na zmiane koloru i fryzurki, na pazurki umowiona.. przygotowania musza sie w koncu zaczac..
No to juz zaraz w tak razie, zadowolona?
No ja tez jak sie narobie to padam jak kawkaale nie na lekko trzeba skończyć jak będzie zrobione to będzie ładnie przynajmniej
![]()
Ładnie na pewno ale wydaje mi sie ze ten remont bede miala wypominany jeszcze dlugo
Bubcia501
Green super , że wychodzisz , w domu zawsze lepiej
U mnie też remont , dzisiaj M. przywiezie szafy Ale co z tego jak pewnie i tak nie złoży bo ostatnio codziennie po 13-14 godzin pracuje i chce odpocząć, rozumiem go Ale ja już chce porządek
ja tak nienawidzę bałaganu a poza tym nic nie mogę znaleźć i wszystko na podłodze stoi popakowane i tylko mnie te wkurza
Ja dzisiaj jak zwykle w prac ale dzisiaj jakas padnieta jestem glowa boli i ciężko funkcjonować, już czasami tak myślę , że może bym trochę na zwolnienie odpocząć poszła tylko , że ostatnio jak miałam wolne to gorzej się czułam niż jak do pracy chodzę
U mnie też remont , dzisiaj M. przywiezie szafy Ale co z tego jak pewnie i tak nie złoży bo ostatnio codziennie po 13-14 godzin pracuje i chce odpocząć, rozumiem go Ale ja już chce porządek
Ja dzisiaj jak zwykle w prac ale dzisiaj jakas padnieta jestem glowa boli i ciężko funkcjonować, już czasami tak myślę , że może bym trochę na zwolnienie odpocząć poszła tylko , że ostatnio jak miałam wolne to gorzej się czułam niż jak do pracy chodzę
Bubcia501
Innabajka- zostaly dwa tygodnie a ja nawet sukienki nie mam![]()
Za dwa tygodnie ślub bierzesz już? To szybko
reklama
Za dwa tygodnie ślub bierzesz już? To szybkofajnie , u nas termin na 18 września zamówiony Ale jednak nie bierzemy ślubu
muszę chyba do usc zadzwonić i poinformować co?
No musisz musisz