reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2026

Widziałam gdzieś jakiś kod MARCELINA i wychodzi coś koło 1900 zł :)
Najtaniej nifty pro widzialam za ok 1849zl ale nie wiem czy jednak innych nie bede robic.. ponoc wyniki Sanco sa bardzo szybko,.czasem nawet jest to 5dni i to nawet nie roboczych. Ale musze jeszcze pogooglac różnice miedzy nimi, a moze jeszcze warto rozwazyc Panoramę? Bo tam robi sie dodatkowo wymaz z policzka ojca dziecka,.co im pozwala na dokładniejsza ocenę wolnego dna pobranego z krwi matki. Robila któraś z Was, słyszałyście cos o tym badaniu?

reklama
Najtaniej nifty pro widzialam za ok 1849zl ale nie wiem czy jednak innych nie bede robic.. ponoc wyniki Sanco sa bardzo szybko,.czasem nawet jest to 5dni i to nawet nie roboczych. Ale musze jeszcze pogooglac różnice miedzy nimi, a moze jeszcze warto rozwazyc Panoramę? Bo tam robi sie dodatkowo wymaz z policzka ojca dziecka,.co im pozwala na dokładniejsza ocenę wolnego dna pobranego z krwi matki. Robila któraś z Was, słyszałyście cos o tym badaniu?
A to nie masz na myśli veragene? Bo tam się bada kilka chorób dziedziczonych autosomalnie recesywnie i dlatego potrzebny jest wymaz z policzka ojca. My akurat badaliśmy osobno ponad 300 chorób dziedziczonych właśnie w ten sposób na początku poprzedniej ciąży 🙈

A to nie masz na myśli veragene? Bo tam się bada kilka chorób dziedziczonych autosomalnie recesywnie i dlatego potrzebny jest wymaz z policzka ojca. My akurat badaliśmy osobno ponad 300 chorób dziedziczonych właśnie w ten sposób na początku poprzedniej ciąży 🙈
To chyba drugi z tego typu testow, trzeba by porównać je oba:)
Co na pewno bede wnikliwie robic jak przyjdzie czas na decyzje🧐

reklama
Do góry