Melulu
TP 15.01.2009 r.
Też słyszałam dużo opinii, że bardzo często pary, które walczyły o dzidziusia, zachodziły w ciążę wtedy, gdy już odpuścili i stwierdzili, że rezygnują.Duzo robi psychika.. im bardziej sie starasz tym mniej wychodzi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też słyszałam dużo opinii, że bardzo często pary, które walczyły o dzidziusia, zachodziły w ciążę wtedy, gdy już odpuścili i stwierdzili, że rezygnują.Duzo robi psychika.. im bardziej sie starasz tym mniej wychodzi...
głupia baba
zwłaszcza te wścibskie baby maja najwięcej do powiedzenia, a już najgorzej jak sie mieszka w małej mieścinie - moja znajoma planowała już ślub od dobrych kilku miesięcy, miała już datę i wszystko z wyprzedzeniem prawie rocznym, bo u nas to z salami nie ciekawie i trzeba wcześniej myśleć o takich rzeczach, żeby mieć wolna salę - pobrali się w sierpniu a w styczniu (tak jak my;-)) maja mieć dzidziusia - czyli podczas ślubu i wesela towarzyszył im Synek (bo już znają płeć) - a ludzie oczywiście na języki ich wzięli, że sie pobierają bo brzuchata
- paranoja jakaś normalnie
raz kochaliśmy się bez zabezpieczenia i proszę - maleńka jest w brzuszku :-)