reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny ale dziś news, aż się popłakałam - mój pyta co się stało, to mu mówię, że styczniówka urodziła - a on an mnie oczy i mówi - to ty za obcymi dzieciakami nawet płaczesz:-D to mu mówię, że gdzie obce - to nasze z forum hehe:rofl2:
Zaraz dopisze gratulacje dla BLACK - dwoje dzieci wtym samym roku - szok!!!:szok: dzielna kobieta!!!

Ja zdycham - ludzi pełno, kasy wydaliśmy tyle, że nawet nie próbuje sumować, ale mam męża z głowy z zakupami na kilka miesięcy - swetry, spodnie, kurtke, skarpety, koszule - ubraliśmy go od góry do dołu hehe
za to ból spojenia mnie zabija - ledwo nogę podnoszę,żeby do auta wsiąść! tak samo w nocy jak się obracam - tragedia, tak boli!

Kobitki - odpisala mi położna o tym alkoholu - że one same polecały lampkę wina do kąpieli i wtedy wychodzi czy to poród czy nie - ale teraz to się nagle zrobiło niepoprawne politycznie podobno i juz nie zachęcają - więc trzeba uważać - moja położna nie ma zdania czy można czy nie można pić - co zrobie to moja rzecz;-)
poza tym napisała mi, że mam pić herbatę z malin, brac wiesiołka, smarować krocze i nadrobić abstynencje seksualną, bo jak mi zdjęli pesar to już zakaz przestał obowiązywać :rofl2::-D

Nadadrienne serdeczne życzenia!

reklama
Kaja napina mi sie cały brzuch:tak:i od niedawna przy tym twardnieniu zaczął boleć:tak:ale mi sie wydaje ze to sa te skurcze przepowiadające:tak:

Agagsm, pewnie, że nasze. Wszystkie ciotkami zostałyśmy dzisiaj. :-) Gratuluję udanych zakupów. No i do roboty - jak zakaz przestał obowiązywać!!!;-) O herbacie z malin słyszałam już wiele razy, a wiesiołek też widzę potwierdzony - tylko jak - też herbatkę z niego zrobić czy gryźć?

Nadadrienne serdeczne życzenia!

Jeszcze chciałam napisać, że jeśli któraś koniecznie chce jakiegoś tygrysa albo inne skaczące zwierzątko, zamiast stabilnej fotki Anne Geddes, spełnię prośbę - taka ze mnie dobra kobita. ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki!
Myslalam ze wejde tu dopiero jutro wieczorkiem, bo miala przyjechac psiapsiułka cieżarna (z terminem na srodek marca) z mezem i zostac do jutra, a niestety byli i juz pojechali:-( Szkoda!
No ale mam nadzieje ze za miesiac przyjadą, a moze jeszcze w tym roku jak sie nie rozpakuje.

Kobitki - odpisala mi położna o tym alkoholu - że one same polecały lampkę wina do kąpieli i wtedy wychodzi czy to poród czy nie - ale teraz to się nagle zrobiło niepoprawne politycznie podobno i juz nie zachęcają - więc trzeba uważać - moja położna nie ma zdania czy można czy nie można pić - co zrobie to moja rzecz;-)
poza tym napisała mi, że mam pić herbatę z malin, brac wiesiołka, smarować krocze i nadrobić abstynencje seksualną, bo jak mi zdjęli pesar to już zakaz przestał obowiązywać :rofl2::-D

Agagsm rozumiem ze te maliny to zioła z lisci malin a nie owoców, te na zmiekczenie szyjki???????
Moja polozna powiedziala ze nie zaszkodzi ich pic, ale raczej u niewielu kobiet mają jakies znaczace działanie. Za to tez polożna jeszcze ze szkoły rodzenia polecała brac oeparol( wyciag z wiesiołka).
Ale nasza polozna powiedziala ze najwazniejsze jest przygotowanie szyjki, zeby byla elastyczna i w tym celu poleca masaz naturalny czyli jak to powiedziala: teraz to "sex 3 razy dziennie", oczywiscie nie w celu wywołania porodu, bo to tez u nie wielu działa, ale za to swietnie wpływa na szyjke macicy.:-D
No to do dzieła dziewczyny!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam , ja wrocilam ze szpitala i mialam racje znow infekcja tym razem grzyb dostalam czopki i krem i w srode kontola na ktg skurcze reguralne wiec mam uwarzac i jak powiedziala gin zaciskac nogi do stycznia mala wazy 1900..Naszczescie szyjka jeszcze dluga 3 cm , ale mimo wszystko mam teraz bardzo uwarzac wiec powiedzialam ze jak tesciowie cha u nas spedzic swieta to niech sie szykuja na gotowe produkty bo ja nie mam zamiaru sterczec w kuchni po 8 godzin i gotowac tylko pierogi i krokiety zrobie i barszcz ugotuje .
no to dobrze że jechałaś:tak:
za to ból spojenia mnie zabija - ledwo nogę podnoszę,żeby do auta wsiąść! tak samo w nocy jak się obracam - tragedia, tak boli!
!
właśnie dzisiaj się z tym mecze i to baaardzo jak nigdy:no:sobie pomagam z kładzeniem się na sofe czy ze zejściem czyli nogę ręka sobie pomagam bo tak to jeszcze bardziej boliii:no:ale za to nie mam dzisiaj skurczy:-)
Jeszcze chciałam napisać, że jeśli któraś koniecznie chce jakiegoś tygrysa albo inne skaczące zwierzątko, zamiast stabilnej fotki Anne Geddes, spełnię prośbę - taka ze mnie dobra kobita. ;-)
mi się podobaja te obrazki co dajesz tak inaczej od innych a bardzo ładnie:-)
Jak to seksiki od 38? A teraz nie można? Ja mojemu mężowi żyć nie daję.:-p Przecież szyjkę trzeba przygotować.;-)
echhhhh wy tu o serduszkowaniu a ja mam zakaz a lepiej juz nie gadać jak ja i M bysmy chcieli pobaraszkowac juz tak normalnie :sorry:co moja szyjka za wiele nie będzie przygotowana no chyba tyle że sama się co nieco skróciła:sorry:

reklama
Do góry