reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Mieliśmy z m takie przemyślenia, żeby postarać się zrobić dokładnie tak samo:-) Potem zaczął się 8 miesiąc i stwierdziłam, że jednak chcę trochę odpocząć, mimo, że 7 miesięcy miałam rewelacyjne.
A ja naszej Black współczuję najbliższych 2lat:happy: Z blizniakami jest inaczej ale dzieci rok po roku nigdy:cool2:

mam strachaa kobietki!!!! nieweim czy wody mii sie nie sacza bo wkladke 3 razy od rana zieniam, wczoraj wyszlam ze szpitala i mam nadzieje ze bedzie ok. ale troche to za wodniste jak na uplawy. brrrr najgorsze ze ja sama w domu
Połóż się i zobaczysz czy nadal cieknie:tak:
Dziewczyny sio do garów, sprzatania lub mężów, byle daleko od kompów, kto to widział tyle produkować:-D;-)
Nadarienne sto lat!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny melduję że żyję!
Dawno mnie nie było i tylko z grubsza nadrobiłam co napisałyście bo całość jest chyba nie do ogarnięcia.Ale najważniejsze doczytałam mamy już pierwszą rozpakowaną ale fajnie,super że wszystko z nimi ok teraz powoli kolej na nas:-)
Ostatnio mało udzielałam się na forum gdyż gin kazał leżeć a ja ostatnio sobie trochę za dużo pozwoliłam i miałam straszne bóle brzucha tak więc teraz się oszczędzam a przynajmniej próbuję bo jak tu się oszczędzać jak jeszcze przed porodem tyle do zrobienia(pranie,prasowanie sprzątanie):no:
Ale najważniejsze że wyprawka skompletowana i torba prawie spakowana ale to nie znaczy że mój synek ma pozwolenie na wyjście O NIE! niech czeka do połowy stycznia bo mamusia go prosi:-D

Nadarienne
wszystkiego najlepszego udanego,szybkiego i bezbolesnego porodu!

Macy ślicznie ci wyszło :tak: może zarezerwuj sobie kilka postów i niech Kacha lub Asiowo zamkną wątek wtedy ty możesz chyba edytować ?a nikt Ci nic nie dopisze ;-)

Ja tyle co z zakupów wróciłam dosłownie szał zakupowy ludzie mają ;-)
teraz zdążyłam rozwiesić jedno pranie a drugie stoi w połowie rozwieszone bo kręgosłup już nie dał rady stać ;-)

Dziewczyny sio do garów, sprzatania lub mężów, byle daleko od kompów, kto to widział tyle produkować:-D;-)

Jeszcze czego...:-D wstawiłam barszcz,polukrowałam trochę pięrników, powiesiłam jedno pranie,pi razy w kuchni poprzecierałam i kropka.... mogę jedynie oglądać TV, plus net, potem znajomi wpadną... ale to tyle mojej działalności - resztę mam w nosie.:-D

Że tak powiem: musi Wam powychodzić, żeby mi ta lista wyszła.:-p Na razie zostawiam tak, jak jest. Każda rozpakowana dostanie jakiś ładny obrazek. Nie chcę dublować grudniówek ze skaczącymi tygryskami. Ja uwielbiam obrazki Anne Geddes (chyba każda z grubsza się orientuje o co chodzi). Na bieżąco będę wklejać, uzupełniać i poprawiać. Jeśli mam kogoś jeszcze do obecnej listy czekających dopisać, proszę o informację - jak już mówiłam na priva będzie najwygodniej.
super jest zrobione:-)

No a ja po obiadku co teraz takze odpoczynek przed tv lub kompie:-)

Macy super robota :-) Niestety jak byśmy zamknęły wątek to edytować mogłybyśmy tylko ja i Asiowo, więc lepiej zostawić otwarty i zbędne wpisy będziemy na bieżąco usuwać ;-)

Nadarienne wszystkiego najlepszego :-)

Ja sie naczytalam i torba czeka spakowana! a raczej torby bo rzeczy moich ksiezniczek i moje sie do jednej nie zmiescily:-D Dziewczyny tak szaleja w brzuszku od wczoraj ze szoook:szok:a mi brzuch peka az boli:szok:

Fajnie, ze pierwsza z nas juz szczesliwie rozpakowana :)

Dziewczyny, pytam z ciekawosci: czy ktoras z Was tez jeszcze pracuje zawodowo ? Ja ciagle chodze do pracy, ale czuje sie calkiem dobrze. Pozdrawiam

reklama
o rany jakie niusy!! lekko się przeraziłam bo ja do szpitala nie mam jeszcze nic.. ale pocieszam się ze mam lekki zapas w porównaniu z dziewczynami z początku stycznia:-D

miłego popołudnia dziewuszki, ja idę przygotować ciasto na pierniczki ;-)

Do góry