P
patrysia*
Gość
faktycznieFaktycznie - Black ma córeczkę ze stycznia - ale fajowo... wyszło, że są z tego samego roku !![]()
będą córeczki razem do klasy chodzić ale fajowo:-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
faktycznieFaktycznie - Black ma córeczkę ze stycznia - ale fajowo... wyszło, że są z tego samego roku !![]()
będą córeczki razem do klasy chodzić ale fajowo:-)Mieliśmy z m takie przemyślenia, żeby postarać się zrobić dokładnie tak samo:-) Potem zaczął się 8 miesiąc i stwierdziłam, że jednak chcę trochę odpocząć, mimo, że 7 miesięcy miałam rewelacyjne.faktyczniebędą córeczki razem do klasy chodzić ale fajowo:-)
a te co leżą dotrwaja terminu
Jakie to niesprawiedliwe:-( Nie potrafię nawet wyrazić tego jak mi przykro:-(Nie ma chyba żadnych słów pocieszenia w takiej chwili....A co do Madzi, o której Wam wczoraj pisałam to jest tragicznie:-( Tylko cud może jej pomóc. Ania wysłała sms-a, że wyszło też zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych i szanse są równe zeru :-(

Dzielna Black-Wizard dała rade to i my damy!:-) Coreczki z jednego roku to prawie jak u mnie blizniaczki
Ale smiejemy sie z M ze jakby np jedna urodzila sie w sywlestra za 5 dwunasta a druga 5 po to bedzie rok roznicy miedzy nimi

Cellulit nie jest taki grozny, bo w ciazy czesto jest straszny ale pozniej znika, gorsze rozstepy i tego sie obawiam co ze mna bedzie po porodzie:-(A mąż wie???Idę sobie wziąć długą kąpiel i do wyra - dziś z cejrowskim,ale już mi się kończy;-)
Kaja tak trzymać![]()
Asiax, ja też się poryczałam ze wzruszenia.BLACK, GRATULACJE, AŻ SIĘ PORYCZAŁAM ZE WZRUSZENIA I NIE MOGĘ SIĘ USPOKOIĆ, MASZ ZŁOTY MEDAL, NO I BĘDZIESZ MIAŁA 2 CÓRECZKI Z JEDNEGO ROKU!!!
Ale to przecież radość ogromna!
Na szczęście ukochały sobie cały pępek i naookoło niego się rozstawiają
Wydaje mi się że te wszytskie kremy to tylko nabijanie kasy producentom:-( a jak mają byc i tak będą;-)