Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje dla BlackWizard :-)Ja to wszystko rozumiem... ja koty trzymam krótko... jak jestem sama mam spryskiwacz pod ręką i jak cos im strzeli do głowy to je ustawiam, albo jak widze, ze za czesto im osbija to ide do drugiego pokoju i swieto...Klara - pewnie mu już siada - też chłop na wysokich obrotach. Akurat mój też widzę, że ledwo wyrabia- dlatego wierzę, że tak mogło być. Nie zmienia faktu, że koty trzeba zdyscyplinować ;-)
Normalnie koty mi tak nigdy nie zrobiły...ale teraz M. wspuścił je do pokoju jak ja miałam skurcze i miał pilnowac skurczy i kotow, a poszedl sobie spać.... a ja zdychalam i nie mialam sily zamknac drzwi....
ehhhhhh....
moj M chyba przyzwyczail się ze moje skurcze to falszywy alarm i je olał...ale mi bylo przykro a potem jeszce sie obrazil, tylko nie wiem o co on... bo to ja chyba mialam powod...
normalnie zalamuje sie...
kurcze tyle przeszlismy a on sceny jak male dziecko robi...
Witamywitam przyszle mamusie:-)!
jak ja sie tu znalazlam...a no tak...tez mam termin na stycznia i ciekawa jestem co u innych styczniowek slychac, czuje sie spokojniejsza;-).
pozdrawiam goraco i zycze wszystkiego najlepszego!
GRATULACJE no i mamy pierwszą rozpakowaną dziewczyny wytrzymałyśmy dzielnie!!Witam Was wszystkie! Jestem koleżanką Marty - BlackWizard z dzieci rok po roku. Właśnie otrzymałam informację, że Marta już jest szczęśliwą mamą. Urodziła dziś o 7.15. Dzidzia urodziła się w 36 tygodniu. Waży 3170g, jest śliczna, zdrowa i silna. Poród bezbolesny, bez nacięć. A zaczęło się o północy.
Marta prosiła mnie o poinformowanie, co z radością czynię.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy :-)
dien dobry!!! witam po parodniowej przerwie ale yladowalam w szpitalu ze skurczmi co 2,5 minuty i rozrawcie sie juz zaczelo robic, no ale jakos po paru tabletkach powstyrzymujacych akcje porodowa chlopcy sie uspokolili, ale dale mialam nieregularne skurcze wiec zostalam w szpitalu na tydzien. mialam juz wiec lekki przedsamk rego co mnie czeka i chwilami to juz chcialam miec to za soba, ale maluszki chcialy moze tylko mamusie przetestowac czy sobie poradzi.
dalej niestety czuje sie nie za dobrze ale juz w domu przynajmiej, i w razie jak skurcze stana sie regularne i mocne znowu do szpitala ehhhh chcialabym zeby maluszki juz byly z nami.
mam nadfzieje ze niczego nie przegapilam, pozdrawiam was wszystkie gorace i 3majmy sie ddzelnie
O cholercia no to sie zaczelo. Gratulacje dla BlackWizard
witam i GRATULACJE:-)witam przyszle mamusie:-)!
jak ja sie tu znalazlam...a no tak...tez mam termin na stycznia i ciekawa jestem co u innych styczniowek slychac, czuje sie spokojniejsza;-).
pozdrawiam goraco i zycze wszystkiego najlepszego!
no to sie zaczełoWitam Was wszystkie! Jestem koleżanką Marty - BlackWizard z dzieci rok po roku. Właśnie otrzymałam informację, że Marta już jest szczęśliwą mamą. Urodziła dziś o 7.15. Dzidzia urodziła się w 36 tygodniu. Waży 3170g, jest śliczna, zdrowa i silna. Poród bezbolesny, bez nacięć. A zaczęło się o północy.
WIELKIE GRATULACJE BLACK!!!!!!!!!!!!!
dobrze że udało się powstrzymacdien dobry!!! witam po parodniowej przerwie ale yladowalam w szpitalu ze skurczmi co 2,5 minuty i rozrawcie sie juz zaczelo robic, no ale jakos po paru tabletkach powstyrzymujacych akcje porodowa chlopcy sie uspokolili, ale dale mialam nieregularne skurcze wiec zostalam w szpitalu na tydzien. mialam juz wiec lekki przedsamk rego co mnie czeka i chwilami to juz chcialam miec to za soba, ale maluszki chcialy moze tylko mamusie przetestowac czy sobie poradzi.
dalej niestety czuje sie nie za dobrze ale juz w domu przynajmiej, i w razie jak skurcze stana sie regularne i mocne znowu do szpitala ehhhh chcialabym zeby maluszki juz byly z nami.
mam nadfzieje ze niczego nie przegapilam, pozdrawiam was wszystkie gorace i 3majmy sie ddzelnie
O cholercia no to sie zaczelo.Gratulacje dla BlackWizard :-)
proponuje otwarcie watku gdzie bedziemy mogly dzieluic sie info o rozpakowaniach i gratulacje skaladac. ja niestety niewiem jak...
dużo odpoczywac
dien dobry!!! witam po parodniowej przerwie ale yladowalam w szpitalu ze skurczmi co 2,5 minuty i rozrawcie sie juz zaczelo robic, no ale jakos po paru tabletkach powstyrzymujacych akcje porodowa chlopcy sie uspokolili, ale dale mialam nieregularne skurcze wiec zostalam w szpitalu na tydzien. mialam juz wiec lekki przedsamk rego co mnie czeka i chwilami to juz chcialam miec to za soba, ale maluszki chcialy moze tylko mamusie przetestowac czy sobie poradzi.
O cholercia no to sie zaczelo.Gratulacje dla BlackWizard :-)
proponuje otwarcie watku gdzie bedziemy mogly dzieluic sie info o rozpakowaniach i gratulacje skaladac. ja niestety niewiem jak...

Gratulacje wielkie dla dzielnej, pierwszej, styczniowej mamusi!!!!!!!!!!!Witam Was wszystkie! Jestem koleżanką Marty - BlackWizard z dzieci rok po roku. Właśnie otrzymałam informację, że Marta już jest szczęśliwą mamą. Urodziła dziś o 7.15. Dzidzia urodziła się w 36 tygodniu. Waży 3170g, jest śliczna, zdrowa i silna. Poród bezbolesny, bez nacięć. A zaczęło się o północy.
Gratulacje wielkie dla dzielnej, pierwszej, styczniowej mamusi!!!!!!!!!!!
No to wystartowałyśmy:-) troche jakaś taka poddenerwowana jestem że to już:-)
Pamiętaj, że my rodzimy w STYCZNIU!!