reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja zaraz bede ogladać Brzydule:-pale słyszałam ze podobnosz w grudniu się już kończy:sorry:a ja tak lubie ten serial ale z drugiej strony własnie go lubie za to że nie kręci się non stop to samo tylko to jest serial z THE END a wiadomo wtedy że skończy sie fajnie:tak:bo te seriale jak M jak Miłość czy Na Wspołnej to dla mnie taka nuda bo non stop jest to samo naokoło:confused2:

reklama
A ja zaraz bede ogladać Brzydule:-pale słyszałam ze podobnosz w grudniu się już kończy:sorry:a ja tak lubie ten serial ale z drugiej strony własnie go lubie za to że nie kręci się non stop to samo tylko to jest serial z THE END a wiadomo wtedy że skończy sie fajnie:tak:bo te seriale jak M jak Miłość czy Na Wspołnej to dla mnie taka nuda bo non stop jest to samo naokoło:confused2:

Dlatego M jak Miłość i Na Wspólnej nazywamy Tasiemcami:-p:-D
A Brzyduli juz podobno tylko 8 odcinków zostało:-( Ja na necie zawsze dzien wczesniej ogladam odcinek;-)

Asiowo informuj na bierząco, trzymam kciuki za Black. Kurcze stresuje się jakbym sama jechała na porodówke
:-D
A tak w ogóle, któraś pisała wcześniej, że ma rozwolnienie i wypróżnia się codziennie. A ja mam zaparcia i wypróżniam się NA CZARNO raz na kilka dni, ale to przez żelazo. Męczy mnie to bo czasem nie wiem czy brzuch twardy z tego czy z innego powodu. A o gazach nie wspomnę:zawstydzona/y: :laugh2:
Matko mam to samo:tak:
A nasza Nadarienne ma dziś urodziny :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA I POMYŚLNOŚCI :):)
Najlepsze zyczonka:tak:
Morka miałaś rację, jakoś tak cmentarnie było. Może któraś się rozpakuje w święta??? Mam świąteczny śliczny obrazek. Któraś chętna?;-):-)
Mój lekarz mnie straszy ,ze 22 juz zosane mamusią po raz drugi:tak:
Nadarienne WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

O kurcze to nasza pierwsza styczniówka już rozpakowana? ale jazda :-D
Normalnie uwierzyć w to nie mogę!!! :-D

Mam troche urwanie głowy w domu, bo córcia jakiegoś wirusa złapała :-( Pół nocy nie spała, co chwilę wymiotowała, dziś doszła gorączka i biegunka. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie...Bo niestety sama siedzę z nią, a brzuch to coraz gorzej mnie boli :no: Właściwie to nie byłoby tak źle, ale już wczoraj o tym pisałam, że jak chodzę, to bardzo boli mnie tak nisko i nawet Sylwia100 napisała, że ją też boli i to spojenie łonowe jest...Ale kurka normalnie kroczku nie mogę dać, iść do łazienki to jakaś masakra...
Co za okropny czas...:no:
Czasem nogi nie mozna podniesc:no:a zalozyc skarpetki to meczarnia:tak:
Gratulacje dla Black Wizard -pewnie wszystkie łacznie ze mna jej zazdroszcza ,ze juz po:tak:

Mnie troche martwia te moje skurcze:tak:nie sa regularne ,ale boląąąąąąąąąąą,a wy nic nie piszecie o bolących skurczach tylko o twarnieniach brzuszka:sorry:

Ja sie dzisiaj nasprzatałam:eek:przygotowałam szafke na ubranka dzidziolka i od poniedziałku akcja prasowanko:tak:

Witam , ja wrocilam ze szpitala i mialam racje znow infekcja tym razem grzyb dostalam czopki i krem i w srode kontola na ktg skurcze reguralne wiec mam uwarzac i jak powiedziala gin zaciskac nogi do stycznia mala wazy 1900..Naszczescie szyjka jeszcze dluga 3 cm , ale mimo wszystko mam teraz bardzo uwarzac wiec powiedzialam ze jak tesciowie cha u nas spedzic swieta to niech sie szykuja na gotowe produkty bo ja nie mam zamiaru sterczec w kuchni po 8 godzin i gotowac tylko pierogi i krokiety zrobie i barszcz ugotuje .

sylwkasz - ja nie pracuje od 4 tygodni, też czułam się dobrze idąc na L4 a teraz cieszę się, że już wypoczywam.
Bruszek mi twardnieje raz mniej raz więcej... może i w normie ale wole dmuchać na zimne. Może zależy jaką masz pracę.
sylwia100 - jak te skurcze ci się objawiają ?

Mnie tez męcza skurcze bolące:zawstydzona/y:
Szczególnie jak jestem dłuzszy czas na nogach w ciagu dnia, to potem wieczorem i w nocy sie mecze:zawstydzona/y: Brzuch twardy jak kamien, ból pleców niemiłosierny i bóle jak na @:zawstydzona/y: z reszta ja juz znam ten ból...
Za tydzien odstawiam tabletki podtrzymujace, zobaczymy jak zareagujemy...
Wolałabym jeszcze w swieta w domu zostac:tak:

Mnie tez męcza skurcze bolące:zawstydzona/y:
Szczególnie jak jestem dłuzszy czas na nogach w ciagu dnia, to potem wieczorem i w nocy sie mecze:zawstydzona/y: Brzuch twardy jak kamien, ból pleców niemiłosierny i bóle jak na @:zawstydzona/y: z reszta ja juz znam ten ból...
Za tydzien odstawiam tabletki podtrzymujace, zobaczymy jak zareagujemy...
Wolałabym jeszcze w swieta w domu zostac:tak:

Ja mam takie same objawy jak Asiowo, tylko nic nie robiąc, nawet jak leżę .

NADARIENNE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

raaaaany julek Dziewczyny ile wy produkujecie !!!
sobota jest, środek weekendu a tu mas produkcja ! uspokoić mi sie ! :tak:

macy ślicznie sobie poradziłąś z styczniówkami :) jakby co to ja specjalnych zyczeń nie mam :-D:sorry:

ide się teraz zająć troszkę Mężulkiem bo taki samoyny lezy w łóżeczku..... i.....:szok: zaraz zje mi wszystkie mandarynki !

miłego wieczorka :-) i nie rodzić ;-)

reklama
Fajnie, ze pierwsza z nas juz szczesliwie rozpakowana :)

Dziewczyny, pytam z ciekawosci: czy ktoras z Was tez jeszcze pracuje zawodowo ? Ja ciagle chodze do pracy, ale czuje sie calkiem dobrze. Pozdrawiam
Ja we wtorek mam ostatni dzien, pewnie jeszcze w srode podjade formalnosci zalatwic do konca i basta

Ostatnia edycja:
Do góry