reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

macy - nie denerwuj się, spoko... to tylko komp.
Dasz radę na priva? Zwali ci sie skrzynka - moze tu? ;-)

u mnie Tymoteusz - 24 stycznia

reklama
macy - nie denerwuj się, spoko... to tylko komp.
Dasz radę na priva? Zwali ci sie skrzynka - moze tu? ;-)

u mnie Tymoteusz - 24 stycznia
No się zdenerwowałam niemiłosiernie!!! Może być albo na skrzynkę, albo tutaj. Jeśli kogoś w ogóle nie ma na liście, też proszę o informację.

Po pierwsze gratulacje dla pierwszej mamusi!! :)))

Witajcie!!
Jakoś weny dziś nie mam, kiepsko się czuję :-( Wymiotuję jak głupia, muszę zjeść pizze, żeby mi przeszło :-p
Teraz pojechał po pizze, bo już nie wiem co mam zjeść, żeby się trzymało... Bratowa moja jak jej jest niedobrze, to je pizze, albo bigos - ciężko strawne i zostaje... Oby u mnie to podziałało, bo mój synek chyba głodny, bo wierci się.

Mi takze pizza pomaga na problemy zoladkowe razem z coca cola :)

Dorcia u nas w szpitalu nie ma znieczulenia?? Nawet na zyczenie, kase itd?

Mi sie dzisiaj super spalo (oprocz 3 dziwnych bolacych skurczy), mialam same pozytywnie zakrecone sny, np. ze bawilam sie na wielkim Sylwestrze z Beyonce :eek: (nie wiem czemu z nia bo nei jestem wielka fanka), i duzo szampana pilam - to chyba po temacie na forum taki mi sie smak na niego zrobil ;)

No i zainspirowalyscie mnie tym pieczeniem bo jak wstalam to zabralam sie za robienie muffinek (pierwsze w zyciu) no i wyszly calkiem zjadliwe :) zalapalam bakcyla na to pieczenie z czego moj kochany bardzo sie cieszy.

A poza tym wielka ulga bo jutro skonczony 37 tc i moge sobie rodzic :)

Pozdrawiam i milego dnia!

Macy co się kobitko denerwujesz :-D cholera mi się też ale internet zawiesił :wściekła/y:

Ja 7 styczeń - córka Agatka
i Nadineczkę podpytałam i na 80% dziewczynka 9 styczeń - Pola lub Lena;-)

reklama
Do góry