Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na razie zostawiam tak, jak jest. Każda rozpakowana dostanie jakiś ładny obrazek. Nie chcę dublować grudniówek ze skaczącymi tygryskami. Ja uwielbiam obrazki Anne Geddes (chyba każda z grubsza się orientuje o co chodzi). Na bieżąco będę wklejać, uzupełniać i poprawiać. Jeśli mam kogoś jeszcze do obecnej listy czekających dopisać, proszę o informację - jak już mówiłam na priva będzie najwygodniej.Macy ładnie, ale nie pogniewaj się za to co napiszę;-) Ten obrazek anioła trzymającego dziecko ewidentnie przypomina mi te które często można spotkać na cmentarzachi nie bardzo mi tam pasuje :-) ale to moje zdanie może mam za wybujałą wyobraźnię
![]()

macy teraz jest cudownie:-)![]()
Morka miałaś rację, jakoś tak cmentarnie było. Może któraś się rozpakuje w święta??? Mam świąteczny śliczny obrazek. Któraś chętna?;-):-)Teraz śliczniuchnoDziękuję:-)
Ja nie jestem chętna ;-) ale proszę równie śliczny przygotować na okolicę 12 stycznia ;-);-)Morka miałaś rację, jakoś tak cmentarnie było. Może któraś się rozpakuje w święta??? Mam świąteczny śliczny obrazek. Któraś chętna?;-):-)