reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja nie jestem chętna ;-) ale proszę równie śliczny przygotować na okolicę 12 stycznia ;-);-)
Pięknie jest teraz ;-)
macy a Tobie kto wstawi ? mam nadzieję, że z Asiowo to uzgodnicie ;-)jakby co to piszcie o pomoc... ja też zwarta i gotowa ;-)
Dzięki Kaja. Tu w szpitalu trzymają po naturalnym tylko kilka godzin, więc jak dojdę do siebie, będę wstawiać. Gdyby mnie nie było przez kilka dni, moderatorki mogą nanieść zmiany, a jak będę mogła, dorzucę fotki.

reklama
O matko, ucięłam sobie 40 min drzemki a tutaj mas produkcja i końca nie widać:) Ale nas nius od Black poruszył. Już każda czuje oddech zbliżającego się porodu na karku:)
Mój m wyjechał na weekend i zabrał spakowaną torbę Stacha w bagażniku!!! Czy on jest niepoważny?? A gdybym ja tak zaczęła rodzić ??
Sprawdzałam właśnie w którym dokładnie tygodniu i dniu była Black, ale nie ma suwaczka. Wie może któraś ?

lilka kolezanka Black napisał ze miała 36 tydz skonczony

Macy swietna robota z tym watkiem:)

Nadareinne najlepsze zyczonka!

Ostatnia edycja:
Dzięki Kaja. Tu w szpitalu trzymają po naturalnym tylko kilka godzin, więc jak dojdę do siebie, będę wstawiać. Gdyby mnie nie było przez kilka dni, moderatorki mogą nanieść zmiany, a jak będę mogła, dorzucę fotki.
No to świetnie, o wątek możemy być spokojne ;-);-)

Tylko kilka godzin mnie nie było a widze ze tu szał ciał i praca wre...:-D

macy super robota z tym wątkiem :tak:, lubię zdjęcia A. Geddes, już się cieszę na obrazek jaki mi wybierzesz:-) ale wybredna ze mnie istotka i mam jedną przeczuleniową prośbę -może być jakikolwiek ale bez aranżacji z aniołami i motylkami bo niestety jednoznacznie mnie się kojarzą ...
No dość zamówień - pięknie się spisałaś!!!

Nadareinne
Najlepszego!!!!! Porodu łatwego i dzieciaczka szczęśliwego!!!!

Andzia76, dobrze, że mi przypomniałaś! Jeszcze laptopa nie ma w mojej torbie!:-p

KlaraM, nie będzie aniołków i motylków. Obiecuję. Dla Ciebie będzie coś specjalnego. Muszę poszukać.

A mąż wie???

Tysiolek, mi też się 38 zaczyna. I strasznie się z tego cieszę! Ja już się doczekać naszej kruszynki nie mogę.:-) I też mi liczą termin na 2 stycznia (niektórzy na 4) - tak jak Black.:-)

ja też się doczekac nie moge macy z tym że się boje strasznie straszniście :no: kurcze naprawde - boje się ! heh chciałabym przez sen urodzić :laugh2:

ide was dziewczynki nadrabiać bo cały dzień nad piernikami straciłam ! ale malowania było co nie miara - ponad 100 sztuk mi wyszło hihihi :tak::szok:

A nasza Nadarienne ma dziś urodziny :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA I POMYŚLNOŚCI :):)

Nadarienne WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

O kurcze to nasza pierwsza styczniówka już rozpakowana? ale jazda :-D
Normalnie uwierzyć w to nie mogę!!! :-D

Mam troche urwanie głowy w domu, bo córcia jakiegoś wirusa złapała :-( Pół nocy nie spała, co chwilę wymiotowała, dziś doszła gorączka i biegunka. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie...Bo niestety sama siedzę z nią, a brzuch to coraz gorzej mnie boli :no: Właściwie to nie byłoby tak źle, ale już wczoraj o tym pisałam, że jak chodzę, to bardzo boli mnie tak nisko i nawet Sylwia100 napisała, że ją też boli i to spojenie łonowe jest...Ale kurka normalnie kroczku nie mogę dać, iść do łazienki to jakaś masakra...
Co za okropny czas...:no:

reklama
Andzia76, dobrze, że mi przypomniałaś! Jeszcze laptopa nie ma w mojej torbie!:-p

KlaraM, nie będzie aniołków i motylków. Obiecuję. Dla Ciebie będzie coś specjalnego. Muszę poszukać.

Z góry Ci dziękuję - jesteś kochana :tak::tak::tak:
chciałam napisać, że wielka ale pomyślałam sobie że jeszcze Ci podpadnę :rofl2::-D

Do góry