reklama
Paulinaa
Mama Adasia '2010
co was tak wymiotło???
przytulacie się już grzecznie do swoich drugich połówek?![]()
Ja bym się chętnie przytuliła bo od 3-ech tygodni mam M w delegacji

Lariss
Fanka BB :)
Witajcie!!
Jak już znajdziecie ten lek na lenia dla Yol_i, to dajcie tu koniecznie znać...!!
Paula nie bądź leniem, weź te testy i przejrzyj sobie!! I nie waż się nie iść na ten egzamin!! Te pytania są na logikę, więc nawet jak nie będziesz znać odpowiedzi na pamięć, to przeczytaj pytanie 3 razy, odpowiedzi 3 razy i może się uda!! Nie ma co rezygnować, zapłaciłaś za to, podejść zawsze możesz... NIE REZYGNUJ!!! Na pewno nikt nie będzie się śmiał jeśli nie zdasz...
Idź, a ja będę mocno kciuki trzymać!! ZDASZ!!!
Joasia ja też kocham kołysanki
I słucham sobie
I będę puszczać Adasiowi... 
Ty jutro sama, a ja od wtorku zeszłego sama... S. ma fuchę i w pracy ma wolne jednej i drugiej, ale fucha jest nocna, bo to w centrum handlowym i chodzi na 20, wraca ok 9-10, je, idzie spać, wstaje o 17, je, coś tam porobi, 19.30 wychodzi :-( A najgorsze jest to, że się rozchorował i nie słucha mnie jak mówię, że ma w domku siedzieć... :-(
Asiowo nie trać nadziei!! Jak powiedzieli, że przyjdą, to przyjdą i zrobią w końcu ten gaz!!
Kacha_wawa przykro mi bardzo, trzeba wierzyć w to, że stan Madzi się poprawi!! Jestem z Tobą, Małą i jej Mamusią całym sercem!! Trzymaj się dzielnie!!
I nie wyrzucaj sobie, że krzykniesz na Olisia... Jesteś tylko człowiekiem, możesz mieć chwile słabości!! Najważniejsze jest to, że bardzo kochasz synka, a co najważniejsze Oliś o tym wie... Czuje to każdego dnia...!!
Kurcze, jestem normalnie 'o d..e rozbić'!!
Wczoraj poszłam spać szybko, przekonana, że wstanę o 4, ale niee!! Spałam do 10
Mama mówi, że siusiałam w nocy kilka razy, ale nie pamiętam!!
W sobotę zasnęłam zanim S. wyszedł, a jak mi mówił, że wychodzi, to powiedziałam do niego 'Idź już, bo zsikałam się do łóżka, nie patrz na to' po czym się odwróciłam i dalej spałam
( szedł na późniejszą godzinę, bo była noc wyprzedaży). Śmiał się dziś ze mnie!! !
A dziś rano poszłam do dentysty i wysiedzieć nie mogłam na fotelu tak mi niewygodnie było!! A po leczeniu ząbka pojechałam kupić brakujące rzeczy: kocyki, pościel do łóżeczka, podusie, rożek, smoczek jeszcze jeden, pojemnik na smoka i coś tam jeszcze
Jutro się zmobilizuję, będę to chować, to zrobię zdjęcia i wrzucę (razem z piżamkami). Zamówiłam też wózek, wpłaciłam zaliczkę, ale muszę zadzwonić do środy i powiedzieć kolor, bo muszę z S. uzgodnić, który bierzemy
Tylko kiedy, jak my w ogóle nie rozmawiamy?!
Poszłam do tego dentysty o 11.40, a wróciłam do domku po zakupach o 17.30!! Zjadłam, obejrzałam brzydulę i zasnęłam, obudziłam się i spać nie mogę...
Tak więc męża widziałam dziś śpiącego, a jak On wstał, to ja zasnęłam... Super :-
confused2:
Mówicie o czopie wychodzącym... Ze mnie wychodzi śluz w takiej ilości, że lepiej nie mówić... Wczoraj to nawet lekko zaróżowiony był, ale dr mówił mi, że po badaniu może być ciut krwi nawet do 3 dni
I leci ze mnie coś też innego chyba, rzadszego... Dziś na zakupach myślałam, że wody mi odchodzą tak mi mokro było 
A mąż mówi do mnie kochanie zazwyczaj, zołzo (jak się wkurzy), a ostatnio zaczął żabkować i rybkować, a to strasznie się mi nie podoba!!
Spałam prawie 3 godziny i teraz zasnąć nie będę mogła...
A co do mandarynek!!!
Ostatnio wyczytałam, że nie można ich za bardzo w ciąży jeść, ale nie doczytałam dlaczego!!
Jak miałam ostatnie badanie moczu, to wyszedł mi szczawian wapnia w dość sporych ilościach... Lekarz ustalił, że to może być przez mandarynki właśnie - niby niegroźne, ale kazał ograniczyć!! A ja nie potrafię się opanować
No nic... Spokojnej nocy Wam życzę!!
A jakby, któraś rodziła, to proszę dać znać

Jak już znajdziecie ten lek na lenia dla Yol_i, to dajcie tu koniecznie znać...!!

Paula nie bądź leniem, weź te testy i przejrzyj sobie!! I nie waż się nie iść na ten egzamin!! Te pytania są na logikę, więc nawet jak nie będziesz znać odpowiedzi na pamięć, to przeczytaj pytanie 3 razy, odpowiedzi 3 razy i może się uda!! Nie ma co rezygnować, zapłaciłaś za to, podejść zawsze możesz... NIE REZYGNUJ!!! Na pewno nikt nie będzie się śmiał jeśli nie zdasz...

Joasia ja też kocham kołysanki

Ty jutro sama, a ja od wtorku zeszłego sama... S. ma fuchę i w pracy ma wolne jednej i drugiej, ale fucha jest nocna, bo to w centrum handlowym i chodzi na 20, wraca ok 9-10, je, idzie spać, wstaje o 17, je, coś tam porobi, 19.30 wychodzi :-( A najgorsze jest to, że się rozchorował i nie słucha mnie jak mówię, że ma w domku siedzieć... :-(
Asiowo nie trać nadziei!! Jak powiedzieli, że przyjdą, to przyjdą i zrobią w końcu ten gaz!!

Kacha_wawa przykro mi bardzo, trzeba wierzyć w to, że stan Madzi się poprawi!! Jestem z Tobą, Małą i jej Mamusią całym sercem!! Trzymaj się dzielnie!!
I nie wyrzucaj sobie, że krzykniesz na Olisia... Jesteś tylko człowiekiem, możesz mieć chwile słabości!! Najważniejsze jest to, że bardzo kochasz synka, a co najważniejsze Oliś o tym wie... Czuje to każdego dnia...!!
Kurcze, jestem normalnie 'o d..e rozbić'!!
Wczoraj poszłam spać szybko, przekonana, że wstanę o 4, ale niee!! Spałam do 10

W sobotę zasnęłam zanim S. wyszedł, a jak mi mówił, że wychodzi, to powiedziałam do niego 'Idź już, bo zsikałam się do łóżka, nie patrz na to' po czym się odwróciłam i dalej spałam

A dziś rano poszłam do dentysty i wysiedzieć nie mogłam na fotelu tak mi niewygodnie było!! A po leczeniu ząbka pojechałam kupić brakujące rzeczy: kocyki, pościel do łóżeczka, podusie, rożek, smoczek jeszcze jeden, pojemnik na smoka i coś tam jeszcze

Poszłam do tego dentysty o 11.40, a wróciłam do domku po zakupach o 17.30!! Zjadłam, obejrzałam brzydulę i zasnęłam, obudziłam się i spać nie mogę...
Tak więc męża widziałam dziś śpiącego, a jak On wstał, to ja zasnęłam... Super :-
Mówicie o czopie wychodzącym... Ze mnie wychodzi śluz w takiej ilości, że lepiej nie mówić... Wczoraj to nawet lekko zaróżowiony był, ale dr mówił mi, że po badaniu może być ciut krwi nawet do 3 dni

A mąż mówi do mnie kochanie zazwyczaj, zołzo (jak się wkurzy), a ostatnio zaczął żabkować i rybkować, a to strasznie się mi nie podoba!!
Spałam prawie 3 godziny i teraz zasnąć nie będę mogła...
A co do mandarynek!!!
Ostatnio wyczytałam, że nie można ich za bardzo w ciąży jeść, ale nie doczytałam dlaczego!!

Jak miałam ostatnie badanie moczu, to wyszedł mi szczawian wapnia w dość sporych ilościach... Lekarz ustalił, że to może być przez mandarynki właśnie - niby niegroźne, ale kazał ograniczyć!! A ja nie potrafię się opanować

No nic... Spokojnej nocy Wam życzę!!
A jakby, któraś rodziła, to proszę dać znać

kacha_wawa - to smutne, historie chorych dzieci są zawsze okrutne ale trzeba wierzyc zawsze i do końca
Ja przestałam wierzyć, uwierzyłam lekarzom, że moja córeczka nie przeżyje porodu, w lutym kończy 8 lat - I NIKT NIE WIE JAK TO SIĘ STAŁO I DLACZEGO WOGÓLE ŻYJE

Kaja_10
Fanka BB :)
zAgatko a ja nie piszę, że trzeba wierzyć lekarzom - no co ty ;-) tylko wierzyć, że będzie wszystko dobrze i mieć pozytywne nastawienie nawet jesli sił brak. I właśnie to my mamy przerobione najlepiej.Ja przestałam wierzyć, uwierzyłam lekarzom, że moja córeczka nie przeżyje porodu, w lutym kończy 8 lat - I NIKT NIE WIE JAK TO SIĘ STAŁO I DLACZEGO WOGÓLE ŻYJE. I to jet cud
emilcia- ja cię podziwiam, że ty tyle poza domem dałaś radę, ja chcę jutro skoczyć na drobne zakupy ale góra na godzinę i obmyslam jakbym nie wiem co miała dokonac ;-)
miłej nocki, ja już uciekam, pa ;-)
zAgatko a ja nie piszę, że trzeba wierzyć lekarzom - no co ty ;-) tylko wierzyć, że będzie wszystko dobrze i mieć pozytywne nastawienie nawet jesli sił brak. I właśnie to my mamy przerobione najlepiej.
;-)
A to fakt:-)

reklama