Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak myślałam. Idę szukać obrazka. :-)Będziemy mieli następną dzidzię!!!Asiax na porodówce !!! ;-)

A teraz jeszcze doczytałam z wątków sms. 6 cm - to już nieźle.

Ja co prawda nie nastawiam się, że chce znieczulenie, ale tak jak piszesz, sama świadomość, że w razie czego jest - to duży komfort psychiczny
ale może od 1 stycznia będzie lepiej

fajnie że już ma 6cm oby z górki
i czekam aż się odezwie z dobrą nowiną 
I nagle pach!!!! Cisza. Bólu nie ma i mały przestał się ruszać. Dostałam takich nerwów, że aż pot mi z czoła poleciał...dopiero gdzieś tak po 30 minutach ruszył się.
od rana źle się czułam, więc o 15 pojechałam do gina i stwierdził, że akcja porodowa się nie zaczęła, ale zmienił mi termin cc już nie 5 styczeń, tylko 29 grudzień :-Ja jakiś czas temu wysłałam do Asiax smsa z zapytankiem, co z nią, bo się martwimy. Może to ją zdopingowało?:-)Asiax mnie zaskoczyła bo nie wiedziałam ze u niej coś się dziać zaczęło tyle co usiadłam na do laptopa od rana a tu usłyszałam smsa![]()
fajnie że już ma 6cm oby z górki
i czekam aż się odezwie z dobrą nowiną
![]()

ale mam nadzieje, że zanim zaczniemy rodzić, to zniosą ten zakaz
a co, sama mam się męczyć

troche bym się chociaż na chłopie wyżyła

Witajcie...
Kurczę boli mnie brzuch!!!!! Skurcze mam dosyć często :-( a wczoraj miałam coś dziwnego, ogromniasty ból w dole brzucha i w kroczu, o Maryjo, jakby ktoś mnie ciął!!!! A mały przy tym tak się ruszał jak nigdy <-----przyżekam, jeszcze nigdy takich ruchów nie było!!!I nagle pach!!!! Cisza. Bólu nie ma i mały przestał się ruszać. Dostałam takich nerwów, że aż pot mi z czoła poleciał...dopiero gdzieś tak po 30 minutach ruszył się.
od rana źle się czułam, więc o 15 pojechałam do gina i stwierdził, że akcja porodowa się nie zaczęła, ale zmienił mi termin cc już nie 5 styczeń, tylko 29 grudzień :-
-
-( smutno mi...To zaledwie 3 dni od nowego roku...a jeszcze powiedział, że kto wie czy doczekam do tego 29:-
-
-( do dupy...

byłyby zawody, która pierwsza, czy Asia, czy Ty

i maluszek jest już przy mamusi

jeszcze raz wielkie gratulacje!!!