P
patrysia*
Gość
upsssszwątpiłam przez moment Anetrix też rodzi ?;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
upsssszwątpiłam przez moment Anetrix też rodzi ?;-)
mój stwierdzil za to ,ze dupa mi urosłaKaja ale mi smaka narobilaszjadlabym chipsy paprykowe
Moj M zamiast skomentowac moja fryzure powiedzial, ze druga broda mi urosla:-(
ZazdroszczeNo i mam ciąże donoszoną-wedlug gina moge rodzic dzis zaczelam 37tydzien:-) znowu bedac w wc znalazłam na papierze cos jakby kawalek czopu![]()
Ja tez mam takie zyczenieNo to dzień mamy pod znakiem oczekiwań na wieści od Asix
Sms mało pogodny był... Biedna... :-(
Co do porodu..
Ja chcę szybko!! 3 godzinki wszystko
Za marzenia nie karzą na szczęście
Ciekawe co u Anulki!! Może u Niej będzie szybciej
Może już po ??!!![]()
Oj to dużo musialas ich zjescWitam porannie u nas za oknem bialo .Ciekawe czy Asiax urodzila biedna meczy(la)z tym rozwarciem.
Ja tez nie chce , nie moge jeszcze rodzic.Szykuje sie na polowe stycznia i Mia ma sie tego teinu trzymac, a nie mi tu niespodzianki robic.
Cos mi sie stalo z prawym raieniem boli nie wiem czy mnie przewialo czy nadwrezylam jedzac placki ziemiaczane.
Ide zrobic sobie kawe .Do tej pory jak nie wroce zadnych porodow poprosze.
Bardzo powaznieJa myślę, że tu działa syndrom stada. Jedna zaczyna rodzić, to i dziesięć innych ma skurcze. Sandrq, masz jeszcze czas. Myślę, że mała się nie wybierze do Ciebie wcześniej niż w styczniu.
A u mnie skończony 38 tydzień! Matko jedyna. Brzmi poważnie.Wczoraj dokonaliśmy ostatnich zakupów, więc jak dojdzie, mała może wychodzić.
mam nadzieje ,ze tak jesta ja, dziewczyny, mam teorię na temat naszych dolegliwości na tym etapie ciąży...Po prostu nasze ciało nas skrajnie męczy,żebyśmy chciały już urodzić i żeby ten ból porodowy nie był taki uciążliwy,tylko wyzwalający z tych długich i upierdliwych dolegliwości
jakos damy rade:-)SYLWIA ja tak samo bym już chciała ale jakby mnie wzieło na poród to pewnie zaczne trzęśc się jak galareta![]()
A ja mam odwrotnie ,boje sie zawsze przedJa się obawiam, że u mnie to będzie jak z dentystą
Dopuki nie wejde do gabinetu i nie usiąde na fotel - to jestem odważnaa potem następuje mega kumulacja paniki - nogi jak z waty, serducho chce wyskoczyć i ciemno przed oczami
A tak wogule, to też myśle, że w tej teori Anetrix coś jest (chyba przegapiłem tego posta)![]()