Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja, dziewczyny, mam teorię na temat naszych dolegliwości na tym etapie ciąży...Po prostu nasze ciało nas skrajnie męczy,żebyśmy chciały już urodzić i żeby ten ból porodowy nie był taki uciążliwy,tylko wyzwalający z tych długich i upierdliwych dolegliwości

Kompa, oczywiscie :-)
Moze juz ktos pracuje nad szczepionka? 

A starczy ich jeszcze dla nas z koncowki listy??? Bo ja tez bym taki sliczny chciala :-) 

Jak bym wiedziala wczesniej, to bym sobie z Polski przywiozla 

Chyba to po prostu efekt duzej ilosci owocow jakie pochlaniamy :-)

Dopiero teraz zobaczylam, jaka masz sliczna coreczke, a wlasciwie obie, jeszcze raz gratuluje i wszystkiego co najlepsze dla Was!!!

Coś w tym jest. (Ja się Anetrix z każdą Twoją teorią zgadzam:-)) Swoją drogą, tak czekamy na te nasze maluszki, że każdy sygnał odczytujemy jako "już". A przecież tak jak pisałam, nasze ciała muszą się przygotować do porodu. A teraz uciekam po te zakupy, bo nic nie zrobię... A tak mi się chce...a ja, dziewczyny, mam teorię na temat naszych dolegliwości na tym etapie ciąży...Po prostu nasze ciało nas skrajnie męczy,żebyśmy chciały już urodzić i żeby ten ból porodowy nie był taki uciążliwy,tylko wyzwalający z tych długich i upierdliwych dolegliwości

Chodze jak kaczka, wszystko mnie boli co możliwe, a on zadaje głupie pytania, wrr.....

Niech sobie sam pochodzi w ciąży

ale mam nerwy

I też nie zauważył nawet, że byłam u fryzjera

Dziewczynki! W Perugii napadal SNIEG!!!!
to niesamowite:-)

Włosi są pewnie w niezłym szoku

Co do porodu..
Ja chcę szybko!! 3 godzinki wszystko
Za marzenia nie karzą na szczęście![]()

chyba musimy napisać list do Sw. Mikołaja

Jak byłaś grzeczna, to twoja proźba zostanie spełniona

. Takie nagłe,mocne i częste oznaczają, że dzidzia jest zdenerwowana, a jak wypina nam się dupką czy główką, to znaczy że chce się bawić

Ja myślę, że tu działa syndrom stada. Jedna zaczyna rodzić, to i dziesięć innych ma skurcze. .

ASIAX ANULKA POWODZENIA!!!!!!no ja tam mam w nosie czy styczeń czy grudzień bo jak dla mnie to moge już rodzić tylko niech jeszcze synuś się podtuczyAnia98765, co do dupy? To kiedy mały się urodzi chyba jest mało ważne. Najważniejsze, żeby był zdrowy. Nie wiem, co żeście się na ten styczeń tak uparły. Chyba naprawdę o medale chodzi. ;-)

ja już wiem że synek będzie zazdrosny bo to okazuje mi nie raz jak jest w pobliżu mała dzidzia no i ogólnie widze to po nimMi dziś po południu Julka dała w kość. Nie chciała iść spać, rozwyła się i nie mogłam jej uspokoić a zaraz musiałam lecieć karmić Anię. No ale jakoś się udało. Julka jest chyba zazdrosna, bo od momentu kiedy mamy w domu Anię ma problemy ze spaniem w dzień.A jak jej nie położę spać to taka maruda, że nie da się z nią żyć.

no to super wieści:-)ale "przyszykuj"troszku szyjke żebyś czasem nie miała tak jak ja z tą szyjka w pierszej ciąży lepiej już ja nieco przygotowacHej kobietki ja już po wizycie:-) Wszystko oki żadnych badań już robić nie muszę bo wszystkie już mam i są okiGin powiedziała że do stycznia powinnam wytrzymać bo szyjka jest długa i pozamykana
Do szpitala mam się stawić jakby zaczęły się jakieś plamienia, bóle lub gdyby odeszły mi wody. A jak nie to na kolejna wizyte do gin 8 stycznia czyli przed samym porodem jak wytrzymam:-)
Nie dam rady Was nadrobic troszkę mnie nie było od południa a tu tyleee stronale postaram się byc na bieżąco choc musze Wam się przyznac że wreszcie wrócił mi chłOp po 3 tyg. delegacji
Hehehe..
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE:-)

dobre z tymi chińczykami
zwątpiłam przez moment Anetrix też rodzi ?DZIEŃ DOBRY:-)
WOW NORMALNIE RODZIMYANETRIX ANULKA POWODZENIA!!!!!!
;-)