reklama

Styczniówki 2010 !!

Czytam was cały dzień prawie i nie mogę nadrobić. Chciałam poodpisywać, ale jak doszłam na koniec to zapomniałam już komu i co..

Pochwalę się że my po wizycie, żółtaczkę obserwujemy do poniedziałku, witaminki kupione, badanie słuchu i usg bioderek nagrane, szczepienia omówione więc luzik. Trafiłam na fajnego faceta z RPA i chyba z godzinę z nim spędziliśmy :tak:

Sylwia - Gratuluję!! Cieszę się bardzo, że synek ma się lepiej.

Kacha - Ty się lepiej przyznaj, że chcesz Jessi wykurzyć już a nie jakieś tam upadki przez przypadek... A tak na serio, to dobrze, że nic się nie stało. Uważaj na siebie!

Dormark - Trzymam kciuki!

Sel - Gratuluję rozwiązania i mam nadzieję, że bobasek szybko wydobrzeje.

Co do arabów to 85% to półinteligenty uważający się za pępki świata. Sorry ale takie moje zdanie, nazywajcie mnie rasistką jak chcecie.

Tym co marudzą napiszę tylko - marsz rodzić a nie narzekać!! :-D

Pochwalę się jeszcze - bo w szoku jestem - że stanęłam dziś na wagę a tam tylko 6 kg na plusie:szok::szok::szok:. Przynajmniej przez stresy jakie mi funduje mój luby, niedługo będe chudsza niż przed ciążą, jak tak dalej pójdzie..

reklama
To nie jest rasizm, tylko my jesteśmy inni niż oni i tyle. Ja nie czuję się rasistką, ale u nas za to jest pełno cyganów, których nie znoszę po prostu. Też myślą, że wszystko sie im należy, są głośni i szlag mnie trafia, jak na ulicy po tyłku klepie mnie chłopiec na oko 10-12 letni, a a tatuś się cieszy :wściekła/y:

a to idzie przeżyć te 30-40 min., bo myślałam, ze dłużej:-D
a po dzisiejszym badaniu to leci mi troszke świeżej (czerwonej) krwi - a to dobry znak - mam nadzieje ze się samo ruszy:-p:-D a tak wogule, to myślałam, że mi oczy na wierzch wyjdą przy badaniu:baffled::-p
powoli nerwy przechodzą,wyżaliłam się, zaparzyłam sobie meliske:tak: i czekam przed TV na m., ale on gdzieś dopiero po północy wróci z pracy:shocked2:

A jeszcze jedno, jak się ważyłam to waga się zacięla i stanęła na .... 55 kg.:-D szkoda że potem ruszyła , bo mogło by tak zostać - takiej wagi to ja nie miałam chyba od 10 lat:-p;-):-D

Ostatnia edycja:
:no::no::no::no::no:
ja jestem obrażona na Pana C jak Czop!!!

Po dzisiejszej wizycie nie dziwie się że raczej go nie poznam :wściekła/y::wściekła/y:

JA NIGDY NIE URODZĘ !!!

Mój ginu jakiś taki nawet nie pocieszony był tym badaniem :-(

Moja szyjka ma 1,5cm i rozwarcie ma na 0,5 cm - takie jak miałam ze 3 miesiace temu !!!!!!

NIC SIĘ NIE DZIEJE TAM W ŚRODKU

skurcze, biegunki - fajnie że coś cokolwiek jest ale ogólnie powiedział mi że raczej ostro bede przeterminowana :baffled::baffled:

21 stycznia powinnam sie juz zgłosić do szpitala ale że mojego Gina nie bedzie to kazał mi przyjśc 25 - ma cały dzień dyżur wiec powiedział że się mną zajmie :cool2:

Powiedział że nie mam się nastawiać na wywoływanie od zera :szok::szok::szok:

no i teściowa wykrakała - bedę w ciąży jak słoń 2 lata !!!

aha no i oczywiscie smial się z zaleceń z wypisu - relanium, no-spa i leżenie ( jak byk mam tak na wypisie po ostatniej akcji ) mówi ze on sie nie dziwi że u mnie nic do przodu się nie przygotowuje jesli oni mnie w szpitalu wystopowali - nie wspomnie o kroplówce jaką dostałam kiedy zaczeły mi się skurcze - ale nie nie moglam rodzic bo na okuliste musiałam czekać

ale tak to jest jak sie zajmują w szpitalu Tobą jakieś osły :wściekła/y::wściekła/y:
dlatego poczekam na ten 25 stycznia poczekam ... niech moj ginu bedzie :tak:

Ale jestem tak czy tak ZŁA !!!
Bo ile można się serduszkować, sprzątac, latac po schodach jak głupi osioł !!!
Bóle krzyzowe mam własnie od przepracowania a nie na rodzenie ....
Kochana nie denerwuj się, na pewno urodzisz do 25, daję głowę, tylko odpuść:tak: Mi też dzisiaj stukneło 40tyg i cisza, a do tego to moję drugie baby;-)
Ja sie dzisiaj wściekłam tym czekaniem i pojechałam na zakupy, od razu humor lepszy:-)
Co do murzynów, ciapatych i innych zgadzam się z Wami, że ich zapach to porażka:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry