Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nika szczerze mówiąc nie wytrzymałabym pod ktg tyle czasu, mój lekarz zawsze mówił ze zapis prawidłowy, ale w ciągu godziny i tak może się zmienić, w sensie mogą zacząć się skurcze właściwe lub przepowiadające.
Ja byłam 4 razy na IP i wierzcie mi naprawdę wszystko mi wytłumaczyli.Raz miałam takie uczucie jak pasibrzuch myślałam że odeszły mi wody ale nie byłam pewna bo to nie wiele i po siusianiu!Zbadali mnie tak dokładnie i badania krwi zrobili Byłam zadowolona.A raz poszłam do przechodni zwykłej gdzie robią ktg.Badanie trwało właśnie 20 minut i lekarz mi powiedział że oki serduszko ładnie stuka sobie i to wszystko bez badań .Nic się więcej nie dowiedziałamdlatego jak ja idę na badanie to zawsze zabieram z sobą książkę leże sobie słucham bicia serduszka i czytam.:-)
Wiesz ja wole by to badanie trwało dłużej ale żeby potem lekarz odpowiednio cie zbadał a nie olałJa byłam 4 razy na IP i wierzcie mi naprawdę wszystko mi wytłumaczyli.Raz miałam takie uczucie jak pasibrzuch myślałam że odeszły mi wody ale nie byłam pewna bo to nie wiele i po siusianiu!Zbadali mnie tak dokładnie i badania krwi zrobili Byłam zadowolona.A raz poszłam do przechodni zwykłej gdzie robią ktg.Badanie trwało właśnie 20 minut i lekarz mi powiedział że oki serduszko ładnie stuka sobie i to wszystko bez badań .Nic się więcej nie dowiedziałam
lilka masz jeszcze czas może się zacząc w każdej chwili
Właśnie zauważyłam że mam zły suwaczekkto mi powie jak ma go zmienic??????
Ja nie miałam wcale dopiero jak mnie przyjmowali w szpitaluKochane, a czy wy wszystkie mialyscie badanie ktg? mi lekarz nigdy nie zaproponowal tego badania... hmmm... dziwne...

Ja wiem tylko o używaniu jak się karmi że niby dziecko może nie chcieć cycaMam pytanie, któraś z was pisała o dezodorantach po porodzie. O co chodzi? Coś nie tak z normalnymi?
Ja używam ale bez przesady i jest ok.
Dziecko jak aniołek nawet spać w nocy da to znowu zwierz nie daje:-(Ja wiem tylko o używaniu jak się karmi że niby dziecko może nie chcieć cycaJa używam ale bez przesady i jest ok.