• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
nika szczerze mówiąc nie wytrzymałabym pod ktg tyle czasu, mój lekarz zawsze mówił ze zapis prawidłowy, ale w ciągu godziny i tak może się zmienić, w sensie mogą zacząć się skurcze właściwe lub przepowiadające.

dlatego jak ja idę na badanie to zawsze zabieram z sobą książkę leże sobie słucham bicia serduszka i czytam.:-)
Wiesz ja wole by to badanie trwało dłużej ale żeby potem lekarz odpowiednio cie zbadał a nie olał:tak:Ja byłam 4 razy na IP i wierzcie mi naprawdę wszystko mi wytłumaczyli.Raz miałam takie uczucie jak pasibrzuch myślałam że odeszły mi wody ale nie byłam pewna bo to nie wiele i po siusianiu!Zbadali mnie tak dokładnie i badania krwi zrobili Byłam zadowolona.A raz poszłam do przechodni zwykłej gdzie robią ktg.Badanie trwało właśnie 20 minut i lekarz mi powiedział że oki serduszko ładnie stuka sobie i to wszystko bez badań .Nic się więcej nie dowiedziałam

niki ja mialam tak przy pierwszej wizycie w szpitalu i tez czulam sie niedoinformowana, wczoraj mialam tez sprawdzane podwozie a jutro licze na usg i sprawdzenie przepływów i ilości wód, ale co będzie - zobaczymy.
Lekarz wczoraj powiedzial, ze na ktg w czwartek nie przyjde bo juz bede po porodzie, ale jakos sie nie zanosi.

lilka masz jeszcze czas może się zacząc w każdej chwili :)

Właśnie zauważyłam że mam zły suwaczek:) kto mi powie jak ma go zmienic??????

Ostatnia edycja:
dlatego jak ja idę na badanie to zawsze zabieram z sobą książkę leże sobie słucham bicia serduszka i czytam.:-)
Wiesz ja wole by to badanie trwało dłużej ale żeby potem lekarz odpowiednio cie zbadał a nie olał:tak:Ja byłam 4 razy na IP i wierzcie mi naprawdę wszystko mi wytłumaczyli.Raz miałam takie uczucie jak pasibrzuch myślałam że odeszły mi wody ale nie byłam pewna bo to nie wiele i po siusianiu!Zbadali mnie tak dokładnie i badania krwi zrobili Byłam zadowolona.A raz poszłam do przechodni zwykłej gdzie robią ktg.Badanie trwało właśnie 20 minut i lekarz mi powiedział że oki serduszko ładnie stuka sobie i to wszystko bez badań .Nic się więcej nie dowiedziałam

No widzisz, kwestia podejścia. Mi lekarz wmawiał, że się posikałam, albo mam upławy...

Idę się położyć, bo plecki coś mnie bolą i brzuch po lewej stronie jakbym kolkę miała, ale to może od pleców.

Kochane, a czy wy wszystkie mialyscie badanie ktg? mi lekarz nigdy nie zaproponowal tego badania... hmmm... dziwne...
Ja nie miałam wcale dopiero jak mnie przyjmowali w szpitalu:tak:

Mam pytanie, któraś z was pisała o dezodorantach po porodzie. O co chodzi? Coś nie tak z normalnymi?
Ja wiem tylko o używaniu jak się karmi że niby dziecko może nie chcieć cyca:tak: Ja używam ale bez przesady i jest ok.

Tak wogóle witam:-) U mnie dalej użeranie się z psem:wściekła/y: Dziecko jak aniołek nawet spać w nocy da to znowu zwierz nie daje:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry