reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
nika szczerze mówiąc nie wytrzymałabym pod ktg tyle czasu, mój lekarz zawsze mówił ze zapis prawidłowy, ale w ciągu godziny i tak może się zmienić, w sensie mogą zacząć się skurcze właściwe lub przepowiadające.

dlatego jak ja idę na badanie to zawsze zabieram z sobą książkę leże sobie słucham bicia serduszka i czytam.:-)
Wiesz ja wole by to badanie trwało dłużej ale żeby potem lekarz odpowiednio cie zbadał a nie olał:tak:Ja byłam 4 razy na IP i wierzcie mi naprawdę wszystko mi wytłumaczyli.Raz miałam takie uczucie jak pasibrzuch myślałam że odeszły mi wody ale nie byłam pewna bo to nie wiele i po siusianiu!Zbadali mnie tak dokładnie i badania krwi zrobili Byłam zadowolona.A raz poszłam do przechodni zwykłej gdzie robią ktg.Badanie trwało właśnie 20 minut i lekarz mi powiedział że oki serduszko ładnie stuka sobie i to wszystko bez badań .Nic się więcej nie dowiedziałam

niki ja mialam tak przy pierwszej wizycie w szpitalu i tez czulam sie niedoinformowana, wczoraj mialam tez sprawdzane podwozie a jutro licze na usg i sprawdzenie przepływów i ilości wód, ale co będzie - zobaczymy.
Lekarz wczoraj powiedzial, ze na ktg w czwartek nie przyjde bo juz bede po porodzie, ale jakos sie nie zanosi.

lilka masz jeszcze czas może się zacząc w każdej chwili :)

Właśnie zauważyłam że mam zły suwaczek:) kto mi powie jak ma go zmienic??????

Ostatnia edycja:
dlatego jak ja idę na badanie to zawsze zabieram z sobą książkę leże sobie słucham bicia serduszka i czytam.:-)
Wiesz ja wole by to badanie trwało dłużej ale żeby potem lekarz odpowiednio cie zbadał a nie olał:tak:Ja byłam 4 razy na IP i wierzcie mi naprawdę wszystko mi wytłumaczyli.Raz miałam takie uczucie jak pasibrzuch myślałam że odeszły mi wody ale nie byłam pewna bo to nie wiele i po siusianiu!Zbadali mnie tak dokładnie i badania krwi zrobili Byłam zadowolona.A raz poszłam do przechodni zwykłej gdzie robią ktg.Badanie trwało właśnie 20 minut i lekarz mi powiedział że oki serduszko ładnie stuka sobie i to wszystko bez badań .Nic się więcej nie dowiedziałam

No widzisz, kwestia podejścia. Mi lekarz wmawiał, że się posikałam, albo mam upławy...

Idę się położyć, bo plecki coś mnie bolą i brzuch po lewej stronie jakbym kolkę miała, ale to może od pleców.

Kochane, a czy wy wszystkie mialyscie badanie ktg? mi lekarz nigdy nie zaproponowal tego badania... hmmm... dziwne...
Ja nie miałam wcale dopiero jak mnie przyjmowali w szpitalu:tak:

Mam pytanie, któraś z was pisała o dezodorantach po porodzie. O co chodzi? Coś nie tak z normalnymi?
Ja wiem tylko o używaniu jak się karmi że niby dziecko może nie chcieć cyca:tak: Ja używam ale bez przesady i jest ok.

Tak wogóle witam:-) U mnie dalej użeranie się z psem:wściekła/y: Dziecko jak aniołek nawet spać w nocy da to znowu zwierz nie daje:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry