reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie laseczki

Ja zaczynam chyba dostawać powoli do głowy :baffled::baffled: Wszystko przez to czekanie na maluszka. Nudzi mi sie strasznie , zajełabym czymś ręce ale niemam czym. Jutro od rana robie jagodzianki to chociarz jakoś czas zleci :tak::tak:

A co do badania ktg.
Ja tez niemiałam póki co robionego i niebede mieć w najbliższym czasie. No chyba ze poród nadejdzie lada moment to wtedy mnie podłączą tyle wiem.

A co do opieki lekarskiej to jak nieurodze do 27 stycznia czyli ostateczny termin to jestem na tego dnia umówiona z położną. Lekarza już niezobaczę do końca ciąży zresztą to i tak nie ginekolog a bada tak samo jak położna.
A co bedzie dalej jezeli mały zechce sie przeterminować??? Pewnie dostane skierowanie na szpital chociaż kto wie:confused::confused: Nic czekamy dalej ;-):tak:;-):tak:

A tak z innej beczki wiem ze kilka dziewczyn interesuje się tutaj homeopatią.
Dziś w programie UWAGA na TVN coś przed 20.00 bedzie reportaż na ten temat. Wczoraj widziałam urywek i ktoś sie wypowiadał ze homeopatia to oszustwo czy coś w tym stylu a lekarz homeopata to nie lekarz :confused::confused:
Sama z ciekawości dziś obejrze.

Cichutko się coś tutaj zrobiło :shocked2::shocked2: Dziewczyny co Wy wszystkie zaczełyście rodzić:confused::confused: A ja :sorry2::sorry2:

Wczoraj rozmawiałam z mężem na temat porodu i tak długo jak sie da bedziemy rodzić bez znieczuleń a ja postanowiłam ze napewno niebęde podczas parć leżała na wyrku :no::no::no:
Dziś przecwiczymy sobie pare pozycji i wybierzemy najlepsza dla mnie no i dla męża wkońcu będzie pomagał.

A swoją drogą ciekawe jak Patrysia po wczorajszym porodzie no i jak dziś idzie Gosi ???

reklama
E_milcia, bierz się kobieto do roboty a nie marudź na BB!!! (może być :-))

Właśnie przeczytałam na czym polega masaż szyjki macicy....aaaa!!!!:szok: jutro budzę męża nad ranem i niech on mi robi naturalny masaż.

Dzisiaj znowu brzuchol waży tonę, ale nie zniosę tego piachu na podłodze, idę odkurzać :-D
Masaż bardzo nieprzyjemny, boli na początku potem troszkę lepiej. Ale ja myślę, że mi pomógł bo mam dużo bóli no i śluz mi wyłazi w ogromnej ilości:happy2: Kolejny mam w pt, mam nadzieję że nie doczekam:tak:
Cześć dziewczyny!!!
Nie nadrabiam Was bo i tak nie dam rady.
Właśnie przeczytałam opowieść z porodówki abgar77 i poryczałam się na maksa.
Ja też opiszę swój poród, może dam radę nawet dziś.
Poza tym czuję się super w porównaniu do pierwszego porodu. Mały też jest grzeczny. Właściwie je i śpi, robi kupę, puszcza bączki i od czasu do czasu sobie wrzaśnie, jak mu się chce jeść:-) Oby tak dalej!!!
Pozdrawiam Was kochane i życzę wszystkim jeszcze nierozpakowanym szybkiego i łatwego porodu:tak:
Zazdroszczę syneczka, ja już też chcę:zawstydzona/y:

Zrobiłam sobie gorącą czekoladę na poprawę humoru, bo jakoś świadomość, że jutro się przeterminuję działa na mnie dzisiaj dołująco. A może to pogoda? U nas póki co -5,5 stopnia i pada śnieg.

Gratulacje dla lutówek :):) A z drugiej strony czy to sprawiedliwe :confused::-D:-D:-D

Mnie się coś wydaje że sporo z Nas tautaj oczekujących zachaczy o luty :tak::tak: ale jakby co ja i tak styczniówka jestem :tak::-D:tak::-D

nawet tak nie mow Kochana!
od tego czekania mozna jakiejs obsesji dostac ...
najgorsze sa te skurcze przepowiadajace (??).. niby cos tam zaczyna pobolewac jak na okres.. ale wciaz nieregularnie..
a czlowiek sie ludzi... to juz? juz?? zaczynam myslec, ze za bardzo sie tymi skurczami podniecam i moze dlatego przechodza :sorry2:? tez tak macie??

nawet tak nie mow Kochana!
od tego czekania mozna jakiejs obsesji dostac ...
najgorsze sa te skurcze przepowiadajace (??).. niby cos tam zaczyna pobolewac jak na okres.. ale wciaz nieregularnie..
a czlowiek sie ludzi... to juz? juz?? zaczynam myslec, ze za bardzo sie tymi skurczami podniecam i moze dlatego przechodza :sorry2:? tez tak macie??

Z tymi skurczami to już wogóle jakaś porażka przynajmniej u mnie. Ostatnio 2 noce sie meczyłam a teraz nawet na zegarek niezerkam jak mnie coś chwyta poprostu leze i czekam. Właśnie w tej chwili mnie coś dopada :confused::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry