zAgatka
Fanka BB :)
Witamy, witamy:-) i czekamy na pierwsze fotki;-)Dołączam do styczniówek. U mnie planowany termin to 16 stycznia. To moja druga ciąża, mam synka 1, 9 m-cy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witamy, witamy:-) i czekamy na pierwsze fotki;-)Dołączam do styczniówek. U mnie planowany termin to 16 stycznia. To moja druga ciąża, mam synka 1, 9 m-cy.
Cześć dziewczyny
dawno mnie tu nie było :-( Mam problem z fasolką, zagrożona ciąża. Dostałam tabletki, w piątek mam wizytę u gina, zobaczymy czy coś się polepszyło. Trochę się załamałam, ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze i wierzę.
To znaczy że same rogate koziorożce nam się urodzą?![]()
witajcie
Sorki, ze sie straciłam, ale nie mam sił...Po prostu od rana do wieczora latam do kibelka, po prostu paskudnie sie czuje:-(Blada, bez sił, bez apetytu, itd... a jeszcze Paulinka uczy sie chodzic
i daje mamie wycisk... a jak na złosc przestawia sie na 1 drzemke godzinna, a do tej pory spała ładnie 2 razy po 1,5h w ciagu dnia, to mogłam odpoczac, a teraz... szkoda gadac
Dobrze, ze to moja 2 ciąża..., bo jakby to 1 to moje dziecko byłoby jedynakiem
Nigdy wiecej!
Black...tu tez napisze... trzymam kciuki za was!Odpoczywaj i nie martw sie, na pewno bedzie wszystko ok!
No to ja tez dołączam do tego grona - Lekarz na razie jeszcze na podstawie badania nie powiedział jaki to termin ponieważ mam bardzo nie regularne cykle nawet do 36-38 dni , a staraliśmy się od jakiegoś czasu dość intensywnie i trudno stwierdzić kiedy był ten trafny strzał![]()
Mnie sie wydaje ze to będzie albo początke stycznia albo druga połowa...zobaczymy - w kazydm bądz razie profilaktycznie dostałam duphaston i to mni etroche martwi...
Narazie jestem słaba, senna strasznie, mdłości ( ale nie wymiotuje - jeden plus ) siku, i boli mni ebrzuszek - pewnie dlatego ze jestem po cesarce...![]()
Ja jeszcze nie wiedzialam, ze jestem w ciazy, a juz mnie mdliło
i tak trzyma do teraz... nie mówiac o całej reszcie!

Ajak u Was z apetytem?
jednak ciagle mam nadzieje ze okaze sie ze jestem.w poprzedniej ciazy robilam 3testy i ciagle byla jedna krecha a kontrolnie poszlam do ginka i co sie okazalo ze bylam w 6tc
hmmm.....jak ja bym chciala tego