reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Cześć dziewczyny

dawno mnie tu nie było :-( Mam problem z fasolką, zagrożona ciąża. Dostałam tabletki, w piątek mam wizytę u gina, zobaczymy czy coś się polepszyło. Trochę się załamałam, ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze i wierzę.

trzymam kciuki ! napewno bedzie dobrze, nie denerwuj sie i duzo wypoczywaj, dobrze ze jestes pod opieka lekarską

To znaczy że same rogate koziorożce nam się urodzą?:tak:

hehe na to wygląda :) przynajmniej te porodu do 19 stycznia od 20 juz jest wodnik, ja mam termin 16 wiec raczej koziorozec heh:)

witajcie

Sorki, ze sie straciłam, ale nie mam sił... :zawstydzona/y:Po prostu od rana do wieczora latam do kibelka, po prostu paskudnie sie czuje:-(Blada, bez sił, bez apetytu, itd... a jeszcze Paulinka uczy sie chodzic:zawstydzona/y: i daje mamie wycisk... a jak na złosc przestawia sie na 1 drzemke godzinna, a do tej pory spała ładnie 2 razy po 1,5h w ciagu dnia, to mogłam odpoczac, a teraz... szkoda gadac:zawstydzona/y:Dobrze, ze to moja 2 ciąża..., bo jakby to 1 to moje dziecko byłoby jedynakiem:-DNigdy wiecej!

Black...tu tez napisze... trzymam kciuki za was!:tak:Odpoczywaj i nie martw sie, na pewno bedzie wszystko ok!

ojj a ja narzekam na mdłosci, wymiotow nie mam , trzymaj sie dzielnie !

No to ja tez dołączam do tego grona - Lekarz na razie jeszcze na podstawie badania nie powiedział jaki to termin ponieważ mam bardzo nie regularne cykle nawet do 36-38 dni , a staraliśmy się od jakiegoś czasu dość intensywnie i trudno stwierdzić kiedy był ten trafny strzał :)
Mnie sie wydaje ze to będzie albo początke stycznia albo druga połowa...zobaczymy - w kazydm bądz razie profilaktycznie dostałam duphaston i to mni etroche martwi...

Narazie jestem słaba, senna strasznie, mdłości ( ale nie wymiotuje - jeden plus ) siku, i boli mni ebrzuszek - pewnie dlatego ze jestem po cesarce...:(

tez dostałam duphaston profilaktycznie :) lekarze maja jakąs słabosc do tego ;) ale to dobrze przynajmniej mamy ciąze chronione, ja jestem po 30 moze dlatego dostałam

Czy którąś z Was męczą bóle krzyża? Bo mnie przepotwornie :-( co mnie martwi. W dodatku mam pracę siedzącą przy komputerze i dziwnie wygląda jak się wiercę w fotelu. Poza tym czuję się dobrze, czasem senność się wzmaga ale brak nudności jak przy wcześniejszej ciąży, nawet piersi nie bolą i nawet brzuszka nie mam wydętego. Wiem że każda ciąża może się różnić od poprzedniej ale aż tak bardzo?

witajcie dziewczyny;)ja juz niewiem czy to ciaza czy nie;(piersi mnie bola to fakt mam bol kregoslupa i jestem zmeczona ale w nocy nieuimie spac i taksie krece do 3rana....noi mialam @ tylko 1dzien i to mi dalo do myslenia.tak jak kiedys ciagle dopatrywalam sie objaw ciazy tak teraz ich poprostu nie widze;(a tak bym chciala miec dzidziusia....

Gosiu... zazdroszcze:zawstydzona/y: Ja jeszcze nie wiedzialam, ze jestem w ciazy, a juz mnie mdliło:-p i tak trzyma do teraz... nie mówiac o całej reszcie!
Dobrze, ze to moja 2 ciąża, bo nie wiem czy chciałabym znów przez to przechodzic:-D

W ogole odrzuca mnie od słodkiego, a uwielbiam słodkie! I ciagle bym tylko ogórki jadła..., ale nie kiszone tylko konserwowe:-p

Witam! dawno mnie nie było ale nadrobiłam zaległosci.
patrysia86,Black Wizard trzymam kciuki,wszystko bedzie dobrze,dbajcie o siebie i odpoczywajcie.
Witam nowe styczniowki!!!!!!!ale nas juz duzo! super!:-)
U mnie w porzadku,zadko mam mdłosci :-) tylko jestem senna tak zawsze koło południa, no i piersi mi baaaaardzo urosły i bolą.A tak wogole to jakos juz od paru dni nie mam apetytu,na nic nie mam ochoty(nawet na ogorki kiszone mi przeszło) i zamiast tyc to chudne(jak narazie kilogram) ale pewnie pozniej nadrobie:-D Ajak u Was z apetytem?
Do gin. wybieram sie w poniedziałek(zarejestrowac sie),moze mnie przyjmie w ten sam dzien.

Hej dziewczynki,

Wg kalkulatora z netu mój termin to 10 styczeń.
czytam sobie to forum i widzę, ze rożnie się posługujecie - obliczacie tydzień ciąży.

1) Można liczyć od dnia poczęcia - to mój 5 tc
2) Można liczyć od pierwszego dnia ostatniej miesiączki (05.04) - to mój 7 tc.

Lekarz na wizycie użył drugiego liczenia i chyba tego należy się trzymać ;-)

Generalnie ciągle zasypiam - a wieczorem dostaje sporego wigoru ;-)

Pozdrawiam

reklama
kochane moje robilam ten niesczesny test i wyszedł mi niestety negatywnie:no:jednak ciagle mam nadzieje ze okaze sie ze jestem.w poprzedniej ciazy robilam 3testy i ciagle byla jedna krecha a kontrolnie poszlam do ginka i co sie okazalo ze bylam w 6tc;)moze tym razem tak tez bedzie:sorry2:hmmm.....jak ja bym chciala tego;))znajac mojego pecha to mam ciagle pod gorke i pewnie sie tylko łudze eh;(( no a do ginka mi sie trudno dostac bo z NFZ ma wolne a prywatnie to narazie nie mam kasy a gdzie tam wypłata... Wszystkim przyszłym mamusia zycze malutko dolegliwości i spokojnego czekania na dzidziusia;))moze do Was dołacze ale jak narazie to tylko Was popodgladam.pa kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry