reklama

Styczniówki 2010 !!

:sorry2:Musze jechac do innego miasta do laboratorium niestety ale zobacze moze pojade bo te czekanie mnie dobija!!ale taka malutka cichutka nadzieja sie tli:)):dry:

reklama
kochane moje robilam ten niesczesny test i wyszedł mi niestety negatywnie:no:jednak ciagle mam nadzieje ze okaze sie ze jestem.w poprzedniej ciazy robilam 3testy i ciagle byla jedna krecha a kontrolnie poszlam do ginka i co sie okazalo ze bylam w 6tc;)moze tym razem tak tez bedzie:sorry2:hmmm.....jak ja bym chciala tego;))znajac mojego pecha to mam ciagle pod gorke i pewnie sie tylko łudze eh;(( no a do ginka mi sie trudno dostac bo z NFZ ma wolne a prywatnie to narazie nie mam kasy a gdzie tam wypłata... Wszystkim przyszłym mamusia zycze malutko dolegliwości i spokojnego czekania na dzidziusia;))moze do Was dołacze ale jak narazie to tylko Was popodgladam.pa kochane
kochana nie martw sie ja jestem w 4 tygodniu ciazy i na testach z moczu mi nic nie wychodzilo dopiero z krwi.bedzie dobrze jestesmy z toba.

Hejka!
Jeden dzień mnie nie było a tyle nas przybyło :-D
Listę naszą zaktualizowałam, i w przyszłości będę chciała zawrzeć tam więcej informacji, m. in. imię, miejscowość, wiek. Mam nadzieję że tak może być. Niestety chyba już nie można zmienić nazwy wątku :-(
Ja byłam wczoraj na konferencji z pracy i super szybko mi dzień minął, nawet nudności rano nie było, chyba dzięki temu że rano przed wyjściem z domu zjadłam śniadanko :-)
Co do jedzenia to ja mam mega apetyt a szczególnie wieczorem. Kiedyś wcale nie jadłam kolacji, a teraz nie mogę zasnąć jak czegoś nie zjem :-D

groszek:) Trzeba być dobrej myśli.
Mnie na początku też bolał brzuch a najbardziej chyba jajnik lub w okolicach i dopiero od paru dni jest spokój, a termin mam na początek stycznia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry