Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a Ty jeszcze chorujesz?
Co do spirali, moja szwagierka ją ma i bardzo chwali. Tylko mi sie nie podoba, ze okres z tym zanikaWitam kobietki![]()
oooo nie ! czy u was Kobietki też tak sypie śnieg? a już było tak pięknie, wiosennie ! już ziemie widziałam pod śniegiem a teraz znowu wszystko zasypane - kulka w łeb:-(
labamba, macy mój M też juz mnie molestuje ale ja jakoś nieskora na igraszki jestem a do tego jeszcze nie mam zabezpieczenia bo zastanawiam się nad spiralą ..... więc póki nie wiem to tabletek nie biore - a M jakby miał gumkę założyć to byłby chory :-)
JoL ja tez się zantanawiałam nad chustą ale ostatecznie stwierdziłam że nie będe Amelki przyzwyczajac do noszenia w żadnej formieniech sobie siedzi, lezy na macie, w foteliku na lezaczku i sobie świat ogląda
a tyle co ją nosze na rękach żeby popatrzył na świat ją otaczający to mi chusta nie jest potrzebna
![]()
no nic - póki maluda śpi lece się ogarnąć - bo dzisiaj mam odiwdziny psiapsiółek jeszcze z liceum![]()
mam tylko nadzieję że ten paskudny kaszel truszkę mi przejdzi ebo mówić nie będe mogła
paula3 a ja nadal nie wiem czy chce wesele czy nie - stoimy w miejscu ze wszystkim !!! a czas ucieka !!! chociaż nachodzi mnie coraz większa ochota na wesele...... tylko nie wiem co z M zrobić bo on nie chce wesela a ja potem będe miałą wyrzuty że on tylko specjalnie dla mnie się poświęca ..a łaski to ja nie chce![]()

toś mnie przekonała:-) Tylko dzisiaj okres dostałamLabamba, chyba moj maz Ciebie podczytal i wieczorem juz mu nie ucieklam.;-) Balam sie jak cholera, ale dwa miesiace postu to dlugi czas. Nawet dla mnie. Nie zaluje.
:-)
![]()
Myślałam, że póki karmie to mam spokój
(chyba że ja coś źle przeczytałam)
ja niepomyślałabym że tak moze być
ja karmiłam Dominisia to nie miałam okresu i teraz też daleko(w sumie jeszcze śluzik taki inny leci połogowy)i dla mnie to dziwne że można dostać karmiąc piersią
włoski Agatki zrobiły furore:-)
a ze szpitala wychodziłysmy dokładnie 6 tygodni temu to miała 3040g!!!:-)

W mojej rodzinie niestety nie przejdzie bez imprezy
, więc musi być alkohol i dużo żarcia, bo mnie wypiszą z familii