reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Sylwia i widzisz mówiłyśmy że wszystko będzie dobrze ! Olinek jest silnym dzidziolekim !!!!! teraz już tylko same dobre chwile Was czekają ! :tak:

Klara M a może to nie odrazu asymetria - kazdy ma strone, bok który bardziej woli - ja nie zasne np na lewym i koniec kropka - musi być prawy boczek - ale wiadomo dla pewności sprawdz to u pediatry :)

Klara M, dormark nie tylko wasi faceci was wkurzają - ja ostatnio jakas bardzo złośliwa dla mojego jestem hihihi - widocznie czymś mi zajechał pod skurę ;-):-)

macy, agagsm własnie gadałąm o ślubie z M i powiedziałam że chce wesele i cały cyrk więc musze teraz się wziąźć za przygotowania pełną para ! tylko skąd 2 miesiące przed ślubem znajde np zespół jakiś dobry? :szok:

e_milcia miło że pytasz - a ja coraz lepiej się czuje - wczoraj miałam apogeum chorupska - dzisiaj już wsumie tylko co jakiś czas smarkam i kaszel mi ise paskudny robi - no ale na kaszel nie ma mocnych - swoje trza wykaszleć :tak:a Ty jeszcze chorujesz?

Pauulina równiez wszystkiego co najlepsze dla Ciebie !!! dużo duuużo miłości i zdrówka bo to w życiu najważniejsze - reszta to rzecz nabyta !

ja zaraz mykam do sklepu poszukac wkońcu jakiegoś ubranka dla Amelki bo póki co mam same rajstopki hihi a w sobote babci imieninowa imprezka więc trzeba malude odstrzelić a nie w śpiochach mi będzie paradować :-)

a wogóle to ciekawe ile ten okres będzie trwał? dostałam w sobote i końca nie widać wrrrryyyyy !!! :wściekła/y:

Witam kobietki :)

oooo nie ! czy u was Kobietki też tak sypie śnieg? a już było tak pięknie, wiosennie ! już ziemie widziałam pod śniegiem a teraz znowu wszystko zasypane - kulka w łeb :-D:-(

labamba, macy mój M też juz mnie molestuje ale ja jakoś nieskora na igraszki jestem a do tego jeszcze nie mam zabezpieczenia bo zastanawiam się nad spiralą ..... więc póki nie wiem to tabletek nie biore - a M jakby miał gumkę założyć to byłby chory :-)

JoL ja tez się zantanawiałam nad chustą ale ostatecznie stwierdziłam że nie będe Amelki przyzwyczajac do noszenia w żadnej formie :) niech sobie siedzi, lezy na macie, w foteliku na lezaczku i sobie świat ogląda :) a tyle co ją nosze na rękach żeby popatrzył na świat ją otaczający to mi chusta nie jest potrzebna :)

no nic - póki maluda śpi lece się ogarnąć - bo dzisiaj mam odiwdziny psiapsiółek jeszcze z liceum :szok:
mam tylko nadzieję że ten paskudny kaszel truszkę mi przejdzi ebo mówić nie będe mogła :-D

paula3 a ja nadal nie wiem czy chce wesele czy nie - stoimy w miejscu ze wszystkim !!! a czas ucieka !!! chociaż nachodzi mnie coraz większa ochota na wesele...... tylko nie wiem co z M zrobić bo on nie chce wesela a ja potem będe miałą wyrzuty że on tylko specjalnie dla mnie się poświęca ..a łaski to ja nie chce :no:
Co do spirali, moja szwagierka ją ma i bardzo chwali. Tylko mi sie nie podoba, ze okres z tym zanika:no:
Chustę mam ale nie używam, dostałam po chrześnicy tylko taką nie do wiązania, bardziej jak hamaczek. Nie podoba mi się perspektywa przyzwyczajenia dziecka do ciągłego wiszenia na mnie:no:

Labamba, chyba moj maz Ciebie podczytal i wieczorem juz mu nie ucieklam.:-p;-) Balam sie jak cholera, ale dwa miesiace postu to dlugi czas. Nawet dla mnie. Nie zaluje. :-p:-):-D:rofl2:
toś mnie przekonała:-) Tylko dzisiaj okres dostałam:zawstydzona/y: Myślałam, że póki karmie to mam spokój:sorry:

Jola.24, Miki też śpi na obydwu boczkach i dla mnie ta asymetria nie była bardzo zauważalna, ale lekarki zauważyły (byłam u 2 pediatrów), jak masz wątpliwości to poproś o skierowanie do neurologa, czy jak tam się to u was robi, to nie jest nic groźnego tylko później może mieć np. skrzywienie kręgosłupa.
90% moich znajomych które mają małe dzieci były kontrolnie u neurologa i dzieciaczki miały zalecone ćwiczenia.

Paulina - najserdeczniejsze życzenia!!!

Ostatnia edycja:
Jasny gwint... okres mówisz? :-p Też zdziwiona jestem ja do teraz nei wiem co to byłol tydzień temu - jakieś nagłe resztki poporodwoe czy już okres przeszłam :szok::-D

Paulina - wszystkiego najlepszego!!;-)

Kobitki które dostały okres a karmią piersią jestem w szoku:szok:(chyba że ja coś źle przeczytałam):confused2:ja niepomyślałabym że tak moze być:eek:ja karmiłam Dominisia to nie miałam okresu i teraz też daleko(w sumie jeszcze śluzik taki inny leci połogowy)i dla mnie to dziwne że można dostać karmiąc piersią:eek:

Ja niedawno wróciłam ze spacerku:-) tzn. najpierw byłysmy na szczepieniu z Agatka, pozniej wyciagnełysmy dziadka na spacer (tescia) i jeszcze podjechalismy do urzedu po moje nowe prawo jazdy i dowód osobisty, a ze tesciowa tam pracuje to wpadłysmy w odwiedzinki:tak:włoski Agatki zrobiły furore:-)
Agata cały ten czas spała i po 4 godzinach przyssała sie do cyca i poszła znów spac, a 2 cycek kamien... recznie odciagnełam 70ml, szok... jak dla mnie to i tak duzo, bo laktratorem nic nie umiem odciagnac:-p

Agata wazy juz 5 kg!!!!!!:szok:a ze szpitala wychodziłysmy dokładnie 6 tygodni temu to miała 3040g!!!:-)

Paulina - wszystkiego dobrego!!!!!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to naczytalam sie o tej asymetrii, puki co nie widze zadnych objawow za wyjatkiem przekrecania glowki ale walczymy z tym. Nie wygina sie w C ani nic takiego wiec na razie bede obserwowac. Ktoras z was tez pisala ze jej malenstwo bardziej lubi jedna strone i to na nia przekreca glowke wiecpocieszam sie ze nie jestesmy wyjatkiem:zawstydzona/y:
Moj szkrab znowu na stole w lezaczku zasnal i tym razem glowke w prawo wykrecil bo mama tam siedzi:-D
My juz mamy dwa serduszkowania za soba, M zrobil mi przeglad podwozia i stwierdzil ze "jak nowa" :-D
Ja puki co okresu nie dostalam chociaz ostatnio mialam takie bole jakby na okres:tak:

reklama
Witajcie Kobietki
Podczytuję na bieżąco, tylko nie mam kiedy odpisać;-)

Paulina - wszystkiego dobrego, dużo szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń:-)

My właśnie po spacerku, krótki był bo jest wilgotno i nie przyjemnie.

Jutro idziemy na szczepienie.

Chrzciny u nas będą 11 kwietnia, byłam już u księdza, restauracja też zarezerwowana :tak: W mojej rodzinie niestety nie przejdzie bez imprezy:no:, więc musi być alkohol i dużo żarcia, bo mnie wypiszą z familii:angry::angry::angry:
Osobiście podałabym tylko obiad i tort i tyle, ale niestety.... no cóż...

Kaja - cudne miejsce zarezerwowałaś na chrzciny!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry