dormark
Fanka BB :)
Pulina wszystkiego naja naj .
Ja zaczynym szykowac obid , chumor leprzy ale tylko dzieki kropla na nerwy , jak ja nie lubie ich brac , ale niestety inaczej bylo by ciezko z 2 dziueci ktore na przemian sie dra.Mia sie wietrzy , Nicol wariuje a wiec zmykam gotowyc , potem kapiel MIj.I mam nadzieje ze troche odpoczne.
Ja zaczynym szykowac obid , chumor leprzy ale tylko dzieki kropla na nerwy , jak ja nie lubie ich brac , ale niestety inaczej bylo by ciezko z 2 dziueci ktore na przemian sie dra.Mia sie wietrzy , Nicol wariuje a wiec zmykam gotowyc , potem kapiel MIj.I mam nadzieje ze troche odpoczne.

poza tym nie wiem czy nie za mało tego jedzenia ...ale potem jak mi to zostanie to co ja zrobie. Alkoholu nie zamawiam, uważam, że to nie ta uroczystość. Może lampka wina do kolacji to wszystko.
ale powiem ze wrrr nielubie imprez w domu bo trzeba tańczyć nad gośćmi i potem syf sprzątac wrrrr ale jednak chrzest wole w domku bo po kościułku wolałabym synka w łóżeczku położyć swoim no i też nie chce teraz się wydawac bo tak powiem że M ma teraz mniej roboty co trzeba troszke tą kaske zaoszczedzić