Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dookoła mojego zadupia rośnie wielki las a szyszek w nim pod dostatkiem:-) sprawdzałam! starczy dla Wszystkich
ja sama regularnie posyłam kilka teściowej
taka fajna z Niej kobieta ze zasługuje na takie prezenty 
mój też ostatnio mocno ulewa i mam wrażenie że jest przejedzony, choć to dziwne bo je tylko z jednej piersiWitajcie dziewczyny.Ja od paru dni nie mam czasu na nic ponieważ moja Amelka w dzień nie bardzo chce spać a w nocy też różnie bywa. No ale dzisiejsza noc to była masakra. Wieczorem mała jak by nigdy nic zasnęła ładnie, obudziła się o północy na jedzonko i zasnęła ze mną w łóżku.A po chwili zaczęła wymiotować że szok całe łóżko zabrudziła i tak trzy razy z niej chlusnęło. Jak ja się przestraszyłam nie macie pojęcia. Potem znowu dałam jej cyca i spokojnie położyłam do łóżeczka,ale nie mogłam zasnąć z wrażenia i patrzyłam na nią. No i tym razem po jakiejś chwili to samo, znowu wymioty.Po tym wszystkim zasnęła z nami w łóżku bo bałam się ją zostawić w łóżeczku.Dodam jeszcze że Amelkę karmię piersią a na początku kiedy jeszcze wydawało mi się że mam mało pokarmu dokarmiałam czasem aptamilem. Nie stosowałam juz tego od paru tygodni, ale wczoraj przyszedł do nas kolega i mała domagała się jeść a ja nie miałam ściągniętego mleka to zaaplikowałam jej właśnie 30ml aptamil. Sama sie teraz zastanawiam czy to mogło być tego przyczyną, że ona nie toleruje tego mleka? Proszę powiedzcie co o tym wszystkim myślicie, bo z Was większe ekspertki ode mnieŻyczę miłego dzionka.

U nas temp ok 5 i kombinezonu nie zakładam tylko ciepły kocyk na góręPumpkin Twoja corcia fakycznie bedzie miala szok pogodowy:-) Ja mojego we Wloszech, gdzie jest temperatura waha sie obecnie od 10-20 stopni ubieram zazwyczaj tak: body, spioch, sweterek, czapka i kombinezon i do wozka, przyrywam kocykiem, na to w zimniejsze dni narzucam te "pokrywe" od wozka, a w cieplejsze daje sobie z nia spokoj.

My Matki mamy przesraneA mnie osłabia moja córka - ma 4 lata i by zwrócić uwagę na siebie to sra w majtki - no normalnie jestem osłabiona takimi akcjami... i jeszcze jest chora - jak pomyślę że przez jakiś tydzień nie wyjdę z domu to jestem osłabiona do sześcianu.... chyba się pochlastam tępym nożem... u mnie jak na nieszczęście piękna pogoda a my w domu.... buuuuuu

Dużo ciepełka dla WasCześć !
słuchajcie ZAMARZAMMMMMMM!!! w DOMU NIE DZIAŁA OGRZEWANIE !!!! Piec od centralnego sie ten tego...skończył!!!
Własciciele wracają w nocy, sa tylko dzieciaki na dole nikt nie wie co sie dzieje z piecem a ja mam
15 stopni w mieszkaniu !!!!
normalnie wyciągnąć w tej temp cycusia i karmić to małe sado-maso...
A i druga sprawa - zaraz jade do Lilki ( przyjaciółki z chłoniakiem) troche sie boje tego co zobacze bo przed chemią wyglądala baardzo cienko ...
zaniose jej troche ciepłych i pozytywnych fluidów i Wasze modlitwy
z i m n o m i !!!!!
i oczywiście aniołki dla koleżanki
Cześć Dziewczynki
A co do lasu to nie trzeba sadzić zapraszam do mniedookoła mojego zadupia rośnie wielki las a szyszek w nim pod dostatkiem:-) sprawdzałam! starczy dla Wszystkich
ja sama regularnie posyłam kilka teściowej
taka fajna z Niej kobieta ze zasługuje na takie prezenty
![]()

Mam nadzieję że już nie będą mnie te wymioty straszyć. Życzę wszystkim miłej niedzieli,a ja śmigam relaksować się w wannie.

A mnie osłabia moja córka - ma 4 lata i by zwrócić uwagę na siebie to sra w majtki - no normalnie jestem osłabiona takimi akcjami... i jeszcze jest chora - jak pomyślę że przez jakiś tydzień nie wyjdę z domu to jestem osłabiona do sześcianu.... chyba się pochlastam tępym nożem... u mnie jak na nieszczęście piękna pogoda a my w domu.... buuuuuu
pojechaliśmy do teściów na kawę - to nie jest tak, ze ja jej nie lubię bo uwielbiam swoją teściową i mam wielkie szczęście że ją mam ale jak po raz setny słyszę ze mały głodny bo zakwilił a jadł niecałą godzinę temu to szlag mnie trafia maksymalnie
do tego przy zmianie pieluszki nie wytarła mu pupci ani nie nakremowała - nasiusiał - bo sucha pupa
na m dalej mam nerwa, niech idzie jutro do pracy bo dojdzie do rękoczynów jak sobie pomyślę

i nie żebym się w tym czasie specjalnie relaksowała - no chyba że niektórzy pranie i sprzątanie uznają za relaks

vnie i idę spać:-(