Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ostatni tydzień 2 miesiąca Tymka, matko jak czas leci. Powiem wam ze aż się dziwie, że nadal jesteśmy w dziale "Przyszłe mamy"

tzn. bez mycia we wiadrze... dziś sie dowiedziałam że przeraża go ile pracy jest przy takim dziecku....

zbierz kilka szyszek i dla mnieWitam
Co do szyszek ,to ja tez przekaze na ten szczytny cel swój 1 procent podatkumusze sie do lasu wybrac i nazbierac po worku dla tesciowej i mojego dziada
nie mam czasu pisac ,bo przeprowadzka w toku i mysle ,ze do srody bede u siebie.Chrzciny miałam robic u tesciowej,ale szyszkaaaaaaaaaaaaaa jej w odwłok i robie u siebie![]()
to moze ja tez pogadam z tesciemZnowu coś pozmieniali na forum, nie podoba mi się!
Witam się poniedziałkowo na chwilę, bo mała ciora mnie po domu od 5.30 ;-)
Wszystkim super babyboomowym kobitkom wszystkiego najlepszego w tak pięknym dniu, życzę mało szyszek w użyciu i samych miłych rzeczy, słów i gestów! :-)
Teść okazało się zadziałał, jak trzeba, po spacerze M stwierdził, że mam pozdrowienia od rodziców ;-) i że weekendy mam wolne :-)
a teraz śmigam przebierać pościel, bo mała nasiurała tacie na poduszkę![]()
hahahahahahaDla mam dziewczynek - inwestycja w szyszkową przyszłość
mojesilnedrzewo.pl - posadź z nami milion drzew
zobaczymy jak długo
. Chyba pójdę prywatnie, denerwuje mnie to bo, płaci się takie wysokie składki
, niestety w nowym rozmiarze
, czytaj dwa do góry.

Na razie Filipuś śpi. Mamusia tez ma ochotę....
a syf był,że masakra, bo w sobotę tradycyjnie goście oglądali nasze szczęście, i nie pozmywałam
w niedzielę F marudkał i nie pozwolił, a poza tym pojechaliśmy do babci 30km, bo chciałam w końcu mamę odwiedzić, a przy okazji zaprosić chrzestnego i zamówić żarełko na chrzciny. Przeraża mnie, że to już coraz bliżej
Wczoraj szukałam ubranka wierzchniego, ale się nie mogę zdecydować......Poradzę się Was

Powiedziałam mu co o tym myślę............