reklama

Styczniówki 2010 !!

Byłam zapisac Oskara na testy psychologiczne ,i dostałam ankiete dla nauczycielki zeby zaznaczyła jego zachowanie i wiecie co ?wszystkie te punkty mi do Oskara pasuja ,a ta ankieta pomaga w okresleniu czy dziecko ma ADHD:shocked2:az sie boje co wyjdzie na tych testach:sorry2:

Oli znów ma czkawke:dry:

a taki kombinezon licytuje Olinkowi na chrzest bo zwatpiam ,ze zrobi sie cieplo do 28 marcahttp://www.allegro.pl/item944706611_sliczny_kombinezon_pajacyk_mis_0_3m_morris.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kobietki :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :-)

Ehhh, wpadłam głównie aby złożyć Wam życzonka. W sobotę mieliśmy chrzest, no i bardzo dobrze, że już po, bo mieliśmy sporo gości i nalatałam się przy nich że ho ho...Najbardziej wkurwiała mnie moja teściowa. nienawidzę jej...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak ja jej nienawidzę!!!!!!!!! Już obmyślam jak ją potraktuję, jak ją spotkam...:tak: tak mnie na tych chcinach zdenerwowała, że szkoda gadać...temat-rzeka. A mój mąż drugi zdebilizowany, esakowaty mamin synuś. Ehhhhhhhhh.........aż mi smutno, że mam takiego durnego męża.

A Wiktorek już coraz mądrzejszy :-p już tam po swojemu gaworzy, zaczyna łapać butelkę no i tylko czeka, żeby wziąźć go opa :-) ale tak ogólnie to bardzo grzeczny. Na prawdę, Zuzia taka nie była. Więcej płakała.

Muszę dziś znów zabrać się na naukę, a właściwie, za pisanie pracy.
Pozdrawiam kobietki.

DZIEŃ DOBRY:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET!!!!!
Muszę się pochwalić że w sobotę zauważyliśmy pierwszy ząbek i mały jest marudny, ciągle zajada rączki i popłakuje, ale nocka fantastyczna 12h snu z jedną przerwą na mleczko o 4.

Dzisiaj dzień kobiet, zeszłam na śniadanko a na stole w jadalni piękny bukiet żółto- czerwonych tulipanów od M, od razu uśmiech zagościł na ustach.
gratuluje ząbka:-)no i piekny bukiet M sprezentował:tak:

Wróciłam od Lilki - DZIĘKUJE WAM ZA WSZYSTKIE CIEPŁE MYŚLI/SŁOWA/FLUIDY I MODLITWY
pierwsze dwa dni po chemii faktycznie były koszmarne
dziś czuła sie juz zdecydowanie lepiej choć bardzo jest osłabiona
ale humor jej nie opuścił bo stwierdziła ze skoro i tak musi kupić peruke to sobie kupi
zieloną i czerwoną zeby sobei zycie urozmaicić :dry:

na razie nie można nic mówic o rokowaniach bo za wczesnie
ale ja mam nadzieję i wierzę ze sie uda :tak:
bardzo się ciesze:tak:mocne kciuki za koleżance musi być dobrze!

A co do szyszek i mi się przyda takie drzewko bo czasami M potrafi mnie wnerwic:tak:

a taki kombinezon licytuje Olinkowi na chrzest bo zwatpiam ,ze zrobi sie cieplo do 28 marca* ŚLICZNY KOMBINEZON PAJACYK MIŚ 0-3m MORRIS * (944706611) - Aukcje internetowe Allegro
Super fajny ten kombinezon!!!
My chrzciny robimy 17 kwietnia, więc już chyba ciepło będzie.
Mnie to się marzy coś takiego dla Bartusia: ubranka do chrztu dla chłopców - Ubranko do chrztu Pan Kapitan-komplet

A tak w ogóle to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ kochane kobietki!!!!

Witam i dolaczam sie do zyczen Wszystkiego naj kobietki

Macy miałam chyba syndrom napięcia przedmiesiączkowego, dlatego taki dół mnie złapał i niemoc totalna, przecież ja wiem, że styczniówki to chodzące ideały :-D:-D:-D Teraz mam syndrom napięcia miesiączkowego, a jak @ się skończy to pomiesiączkowego ;-):-pA tak na poważnie to w sumie się z tej @ jednak cieszę, bo niedługo będziemy się mogli starać o trzecie bobo :-) Tylko tak mi żal, że jak zajdę w ciążę to będę musiała Młodą od piersi odstawić, więc mam poważny dylemat:sorry2: Z Olisiem karmienie piersią nam nie wyszło (niestety wiotkość języka okazała się przeszkodą nie do pokonania), a teraz chciałabym jak najdłużej karmić. No cóż co ma być to będzie:sorry2:
A co do Olisia to już się do Młodej przyzwyczaił, wyjścia nie miał ;-) Notorycznie kradnie jej kocyk i non stop się czai w okolicy jej huśtawki,a wczoraj miałam polewkę, bo nóżkami ją w tej huśtawce bujał :-) Tylko jak Jessi za bardzo się rozedrze, a Oliś ma gorszy dzień to w końcu zaczyna jej wtórować, a jak ma dobry dzień to nawet największe krzyki Młodej go nie wzruszają i jeszcze jej brawo bije jak się drze :-D
Jola gdzie ja wcześniej miałam oczy?:szok: Twój Oluś na zdjęciu w suwaczku wygląda jak moja Jessica :szok: Tak łypię teraz okiem na Młodą i dosłownie jak klony wyglądają :-) Twój mąż też ma imię na T., mieszkacie w Irlandii, to w sumie rzut beretem, hmmmm podejrzana sprawa ;-):-p:-D:-D:-D
Ale mi się dzisiaj humor poprawił, dawno już na tyle czasu się z domu nie wyrwałam, nakupowałam trochę pierdółek, ale humor o niebo lepszy:-) Tylko moja psiapsióła miała mnie dosyć, bo co chwilę ją prosiłam, żeby szła troszkę za mną i sprawdzała czy mi nic nie przesiąkło :-p
I w końcu wróciłam do rozmiaru sprzed ciąży z Olisiem :-D Wlazłam spokojnie w spodnie 12, w 10 też, ale za bardzo flaczek wystawał, więc na razie kupiłam sobie 12, a do 10 zamierzam jeszcze troszkę zgubić. Kto wie, może po trzecim dziecku wejdę w 8 ;-):-p:-D

Ty mnie do niczego nie mieszaj:zawstydzona/y: zeczywiscie nasze ludziki podobne:-)

Witam porannie, nie mam czasu was poczytać, może się uda jak Miki zrobi sobie południową drzemkę.

Muszę się pochwalić że w sobotę zauważyliśmy pierwszy ząbek i mały jest marudny, ciągle zajada rączki i popłakuje, ale nocka fantastyczna 12h snu z jedną przerwą na mleczko o 4.

Wczoraj Miki miał włączoną karuzelkę i jak zwykle gadał z miśkami, M chciał go wyjąć z łóżeczka na zmianę pieluchy a tu ryk, wsadził go z powrotem i dziecko zadowolone.

Dzisiaj dzień kobiet, zeszłam na śniadanko a na stole w jadalni piękny bukiet żółto- czerwonych tulipanów od M, od razu uśmiech zagościł na ustach.

Co wy z tymi zebami?:szok: Mi sie Olus zaczyna slinic wiec moze tez powinnam poszperac:-D
Piekne kwiatki

A ja dzis jeszcze nic nie dostalam ale pewnie juz za moment dostane duuuuza kupe:-D Normalnie swira dostalam i kupuje ciagle jakies fajne bodziaki na allegro:sorry2:
Dziewczynki czy u waszych maluszkow ciemiaczko jest tez tak widoczne na glowce i czasem pulsuje? Ja jestem przerazona jakie to delikatne miejsce jest i boje sie go dotykac:zawstydzona/y:
Milego dzionka mamuski:-)

O chrzcinach nie mysle,bo mnie rodzinka B wpienia i na zlosc im nie zrobie zadnych chrzcin,tzn zrobie cicho i po kryjomu...Noz kurde mac co drugi dzien dzwonia i pytaja kiedy?kiedy? A ja naprawde nie mam ochoty z bolacym tylkiem(co za eufemizm) obslugiwac stada gosci...Nie wyobrazam sobie codziennych rytualow z malenstwem przy pelnej chalupie ludzi,udzielajacych miliona dobrych rad....
Walczymy tez dalej z ciemieniucha...Sluchajcie wiem,ze niektore z Was maja dzieci z AZS...jakie byly objawy u waszych maluchow?Coraz bardziej sie obawiam,ze Alex dostal w spadku AZS po dziadku i wujku....

Pozdrawiam i milego dnia
Ja o chrzcinach od teścia to dzień po cesarce słyszałam. Myślałam że uduszę:wściekła/y: A że kasy nie mam to chrzciny mu powiedziałam że z komunią zrobię:-D to się obraził i mam spokój. Samo pytanie kiedy chrzciny działa na mnie jak płachta na byka:wściekła/y:

Witam Was kobietki poranna pora.:tak::happy2:
Nareszcie wyspana , Adaś przesypia już od tygodnia po 5,6 Godzin =) Miejmy nadzieje ze mu się nie przestawi:-) Dziś Słonecznie wiec pewnie zaliczymy spacerek;-)
Zycze Wam miłego i słonecznego Dnia.

Oraz składam Najserdeczniejsze Życzenia z okazji Dnia kobiet!!!!!

Zobacz załącznik 222404
pozdrawiam
Dzięki:tak::-)
No ale wiecie co żeby kobity kobitom składały życzenia to coś nie teges:baffled: Niech chłopy się w tej roli sprawdzą:-)
Witam porannie, nie mam czasu was poczytać, może się uda jak Miki zrobi sobie południową drzemkę.

.
Żartujesz????? Już zęby???? Ale matoł ze mnie ja myślałam że to gdzieś w ósmym miesiącu wychodzą:-D:-D:-D
Miłego dnia kobitki:-)

Czesc Laseczki,
ja tylko z doskoku, bo od dzis mam mame i musze sie nia nacieszyc. Rowniez wszystkim superkobietom (zeby nie pisac supermenkom ;-)) zycze samych cudownych dni i duzego zapasu szyszek. :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry