reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Pasibrzuch fryzurka super !

Kaja jeszcze się załapię więc WSZYSTKIEGO NAJ I SPEŁNIENIA MARZEŃ

Morka ja choć karmię cycusiem wiem doskonale o czym piszesz bo też śpię razem z małym choć mam w planach latem już go zacząć przyzwyczajać do łóżeczka to sobie na razie tego nie mogę wyobrazić bo jak śpi ze mną to też czuję sie jakoś bezpieczniej no i pewnie to jakaś wygoda.Oczywiście zdaję sobie sprawę ze to nie zbyt dobrze i lepiej tak dziecka nie przyzwyczajać ale co zrobić jak taka ze mnie nazbyt troskliwa matka.;-)

Dziewczyny tak Wam zazdroszczę jak piszecie że Wam dzieci przesypiają noce mój Antoś budzi się co 2 godziny na papu i nie mogę się doczekać kiedy chociaż będzie wytrzymywał te 5 godz (karmię cycusiem)

A co do skoków to Antoś miał okres gdzie był niedobry cały czas tylko na rękach przeleżał i w dzień prawie zero spania,potem mu sie naprawiło i był jak aniołeczek tylko jadł i spał albo leżał sobie i gaworzył a od wczoraj cały dzień masakra zero spania w dzień i ciągle popłakiwanie mam nadzieję że szybko wróci do poprzedniego stanu bo zdecydowanie wole go w wersji grzecznego Aniołka

Mamuski mam pytanie jak jest z tymi bioderkami u Waszych dzidziołków? My jeszcze nie mieliśmy badanych kiedy sie sprawdza te bioderka ?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-) Emi spała dzisiaj od 20.00 do 6.00 :tak: Niestety w pieluszce czekała na mnie już kupka, potem przy karmieniu też cisnęła, ale wyszedł tylko kleksik :-( Nie wiem już co o tych kupkach sądzić. Mnie się wydaje, że za dużo ich.

Jola, zdrówka dla Olusia :-)

Golanda, ja też chętna na mleczko ;-)

Justyś, my idziemy na usg w przyszłym tygodniu.

witam

Wrócilismy przed północą, i tak było mi głupio, ze moi rodzice tu tyle siedzieli:-p Okazało sie, ze dziewczynki ładnie spały, Agatce tylko 1 raz smoczka musieli podac:-) Ja nawet mleko odmroziłam, zeby jej dali, a ona obudziała sie dopiero o 1:30:-) Wspomne, ze obie moje dziewczynki wczoraj zasneły o 19:30;-) Tez nam pomogły wyjsc... :tak:
Wypiłam 4 soczki, P. 4 piwa i sie upił i do domu nie moglismy trafic, bo ja drogi nie znalam, a On prowadził mnie nie wiadomo gdzie:-D

Ale wiecie co... fajnie sie czułam, bo faceci patrzyli na mnie jak dawniej:-D:-p wiec chyba mi im nie przeszkadzało moje 10kg wiecej:-D:-pZlot facetów, 2 kobitki na sali wiec ciagle miałam z kim gadac:-D Dobra... juz sie nie chwale..., ale jak ja sie ciesze, ze moglismy na chwile urwac sie od codziennosci;-) P. tez dzis lata jak w skowronkach:-D

Ok, lece zrzucic zdjecia i wrzuce fryz;-)

Witam porannie
Kaja chodzi mi o to ze lubie takie małe dzidzusie takie co stękają, sa takie neiporadne poprostu uwielbiaaam
a te nasze dzidzie tak szybkoo rosną :)

Ja też tak mam i też chcę takiego dzidziusia. Wczoraj przypominałam sobie ciążę, przyjęcie do szpitala, poród, pierwsze dni z Małym..... i się wzruszyłam. Szkoda, że nie wzięłam do szpitala kamery.

Pasibrzuch - ładna z Ciebie Dziewczyna :))

Moj Synuś od początku śpi w swoim łóżeczku, w nocy nie biorę go do siebie, bo z reguły się nie budzi. Za to w dzień duuuuuuuuuuzo wisi na cycu, ale oboje to lubimy.

Ostatnia edycja:
Witam porannie , ja jakasmniemrawa jestem nic mi sie niechce.
Co do spania to moja spi od poczatku w swoim pokoju w swoim lozeczku. wczoraj mialam problem zu uspieniem jej , co wyszlam z pokoju to placz a jak weszlam spowrotem usmiech od ucha do ucha .Jka w koncu zasnela , to sie jeszcze z 3 razy obudzilz placzem , lae potem to cala noc przespala do 8.

Witam
Asiowo - super, że wyjście się udało, fajnie tak i masz racje każda z nas tego potrzebuje. Ja się nie mogę doczekać wyjazdu nad morze w czerwcu... na ile kocham swoj domek to potrzebuje zmiany bo powoli się duszę.
justys - mój Tymek też się budzi często, pnieważ śpi ze mną od pierwszej pobudki (ok1-2 w nocy) to nie wiem nawet ile razy ale dziś chyba z 3 razy do 8 się obudził i byly 3 kupy. Już jakiś czas nie robił w nocy nie wiem co to dziś za niespodzianki.
jola.24 - witamy po przerwie, cieszę się, że wyjazd się udał i chrzest też zaliczyliście. Fajnie, wrzucaj fotki na zamknięty. Olusiowi zdrowia życzę.

Miłego dnia kobietki:-)

Hello

Jakoś to podejrzane od samego rana mam dobry nastrój:-)
Posprzątałam w domku, Moje dziecię właśnie się obudziło i ciśnie kupkę.

Jola super że Wam się tak wszystko pięknie udało :tak: kurcze ja mam stracha jak to będzie na chrzcinach.

Asiowo no to wyjście zaliczone do udanych, kurcze zżera mnie zazdrość :-p

Słonecznego dnia Dziewczynki :happy:

Witam sie porannie

U nas pogoda do d.... bo od rana pada.

My tez wczoraj z m sie wybralismy do kina a mała została z tesciową. Było super i film był też fajny. Przydałoby sie tak raz w tygodniu odizolowac od rzeczywistosci.
A ja jeszcze dzisiaj dodatkowe godziny na prawko, oj jak mi sie nie chce:crazy:

No i Zuzia zaczeła dłuzej spac po kapaniu:-):-), a w dzien dalej marudzi:angry::angry:

Miłego dzionka dziewczyny!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry