reklama

Styczniówki 2010 !!

Pasibrzuchu - jakim mleczkiem karmisz Emi? A może w ostatnim czasie jadłaś takie produkty, które wpłynęły rozluźniająco na kupkę.
My dwa dni temu mieliśmy podobny proble, ale też przeszło.

Pasibrzuch a mała tylko na cycu czy nadal proszkowe dajesz ? u nas kupki to woda cały czas co karmienie i jeszcze czasem w innym terminie :sorry: normalnie chyba pieluszki większe kupię bo ostatnio ciągle bokami wylatuje :cool:

My na cycku i butelce, od początku dajemy NAN (jeszcze w szpitalu dostawała) i nie wprowadzałam nic nowego do swojej diety, cały czas jem to samo. Może to chwilowe? Na razie od 9.00 nie było żadnej kupki :-)

reklama
Pasobrzuch - to fajnie, że nie było kupki, Może to rzeczywiście chwilowe, u nas też tak było. Cały czwartek kupy wodniste bez grudek, ciągle, ale mało, wczoraj już było mniej i z grudkiami. Może coś wisi w powietrzu, bo przecież Górny Śląsk od Dolnego nie jest tak dalego :-)

Słuchajcie nie wiem co się stało i czy nie cieszę się za wcześnie ale Miki miał przerwę w cycusianiu 3 godz i sam zasnął w łóżeczku, a nie zdarzało mu się żeby przy skoku w dzień zasnął sam i nie marudził, może skok mija:-):-):-)

Jola. 24 - witamy chlebem i solą na polskiej ziemi
!!!

Dziewczynki których dzieciaczki jedzą z butli, jakich używacie
smoczków, bo ja próbowałam dać Mikiemu herbatkę do picia przez smoczek Avent i nie umie z niego pić, czy smoczki Nuk są dobre?

Ostatnia edycja:
Asiax wspolczuje, ten skok teraz to chyba najdluzszy jest (przynajmniej wg. tabelek), u nas dzis oprocz malej awantury rano narazie ok.ale to pewnie cisza przed burza;-)

co do smoczków to my używamy tomme teeppee 2 i jest ok.a aventu tez nie umie pic.
Kaammaa wez nie strasz. czyja taka przepowiednia byla? ja niby tez do konca nie wierze ale bardzo lubie programy,książki o przepowiedniach;-)

a my dzis trzeci dzien jadlysmy jabluszko.mina Wiolci-bezcenna:tak:

I ja nadal uwierzyć nie mogę...

Pasibrzuszku nie denerwuj sie kupkami :) unormuje się!! Na pewno Emi nic nie jest!!
A w krótkich włoskach wyglądasz wspaniale!! :)

Właśnie przed chwilą dowiedziałam się, że wczoraj zmarła sąsiadka... Taka wspaniała kobieta, z poczuciem humoru, zawsze miła, usmiechnięta... 95 lat... Żal :(

A ja dziś w złej kondycji, bo wczoraj na piwku bylismy, w końcu z ludzmi się spotkaliśmy ;D i było tak jak dawniej :) ja ze Sławkiem imprezę rozkręciliśmy :) nic się nie zmieniło :)
do mamy zadzwoniłam tylko raz!! A o Adasiu staraliśmy się nie mówić, bo myślałam cały czas :)
Fajnie tak na chwilę się wyrwać :)
No, ale głowa dziś tak boli...
Masakra!! Jedno piwo!! I to reds!! ;/

Wychowałam sie na północy W-wia (Różanka), a obecnie mieszkam na południu za Ołtaszynem (Wysoka), ale to nikomu nic by nie powiedziało więc piszę Wrocław.

Asiax- my używamy Tommee Tippee (ponoć ułatwia łączenie karmienia piersią i dokarmiania i jest BPA Free). Avent u nas się nie sprawdził, Nuka nie kupowałam.
Czytałam też, że tylko do pewnego momentu dziecko na cycusiu zaakceptuje butelkę, później nie ma szans.

Ostatnia edycja:
reklama
Słuchajcie nie wiem co się stało i czy nie cieszę się za wcześnie ale Miki miał przerwę w cycusianiu 3 godz i sam zasnął w łóżeczku, a nie zdarzało mu się żeby przy skoku w dzień zasnął sam i nie marudził, może skok mija:-):-):-)

Jola. 24 - witamy chlebem i solą na polskiej ziemi
!!!

Dziewczynki których dzieciaczki jedzą z butli, jakich używacie
smoczków, bo ja próbowałam dać Mikiemu herbatkę do picia przez smoczek Avent i nie umie z niego pić, czy smoczki Nuk są dobre?

Ja jeszcze nie uzywalam zadnego, ale moja chrzesnica nie chciala aventu i pasowal jej canpol babies

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry