Kamiśka :)
Fanka BB :)
U Nas też to samo spała 2x po 30 minut a teraz potrafi na podwórku przespać 4 godziny bez przerwyi to muszę ją budzić żeby w nocy dobrze spała.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja dwa razy spała od 19 do 3 a tak to się budzi w nocy co najmniej dwa razy a o 7 to już po spaniu. Może dlatego że tak wcześnie zasypia ale co mam zrobić żeby nie spała
Ja też na proteinkach i waga nareszcie odpuściła
no i co ważne nie miał problemu potem cycusia chwycić i pić
My mamy smoczku Aventu i nie ma z nimi problemu, a w dodatku mała dalej ssie cycusia, więc nam pasują :-)
Kurcze, znowu są kupki, ja widzę w nich śluz, M nie. No ale jak jest kupka i pełno sików (bo wciskam w małą dużo wody) to ciężko stwierdzić. Ale nie widzę zmiany zachowania, Emi się bawi, gada z nami, chichra się... A to dopiero początek martwienia się o dziecko
Dzwonił dzisiaj dziadek. Znowu usłyszałam, że dziecko za niedługo będzie miało 3 miesiące, a jest chude... Ja wiem, ze jest inaczej, ale już coraz bardziej mnie te teksty drażnią. Nie wiem już, co mam im powiedzieć, żeby się w końcu odpier...
Edit:
M stwierdził, że tyle kupek mała robiła tylko na piersi, w dodatku niechętnie dopija dzisiaj butelkę do końca, więc wniosek jeden - może mam więcej mleka? :-)
Ale za to przy karmieniu null, zero, nic, nada 

a teraz pewnie na mnie tak patrzą - bo ja na przewijaky gadam tak:my chcemy kupki - z Jasiowej dupki - wyłaź kupko! do dzieła mała dupko! 

w domu mały nie chciał spać ciągle na rękach - o 12 m stwierdził żebym poszła z nim na spacer bo on będzie sprzątał po remoncie - no dobra 2 godz łaziłam po mieście wiało że hej i zimno, wracam i co? syf jak był tak był a m sobie śpi
no i był dym nie z tej ziemi usłyszałam nawet spierd... no brak słów... bo dlaczego on nie może się zdrzemnąć!? noż kurna a ja?! ja wstaję w nocy i o drzemce w dzien mogę pomarzyć....no to się wyżaliłam...przeprosił...ale mnie dalej boli takie podejście...mnie dziecko wyleczyło kompletnie z egoizmu...nie ja jestem najważniejsza, nie jem kiedy chcę nie śpie kiedy chce nie sikam kiedy chce... najwyraźniej ojcostwo nikogo z egozimu nie leczy..