reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Malwina, najważniejsze, że Tobie się nic nie stało. Dostać takim gradowym jajem, nie chcę nawet myśleć...
Morka, dobrze, żeś zlazła z tych gałęzi, bo takie burze nad Polską teraz.:-)

reklama
Jezu - coś ze mną nie tak.... pisałam posta o Karmi piwie i o wiaterku i ucieszonam byłam, że morka zlazła.... kto mi ukradł post?
Karmi bezalkoholowe ćmić mi się nie powinno...?
Się o mózg Klary martwiłam a to moj wzięło i wchłonęło dziś chyba.

Kaja dajem głos. Tak narzekacie na te upały a u mnie na drzewie u Kai całkiem nieźle tylko musiałam wysoko wleźć bo tam była gruba gałąź, poprzednia nie utrzymała moich czterech literek:-) Poza tym musiałam jakoś se prąd zroganizować na lewo żeby do Was klepać:-D Kaja mi wody nawet nie przyniosła:-) Ale może popada to coś chlapnę:-)
Nadineczka u nas jest taka tradycja że jak wyjdą wszystkie zęby to dajemy michę kuraka. Mama zjada skrzydła , tata resztę a dziecko może samodzielnie obgryźć kości:-)

łeee a u nas prosiaka z jabłkiem starzy jedzą wszystko a dziecku zostaje jabłko;-)

Jezu - coś ze mną nie tak.... pisałam posta o Karmi piwie i o wiaterku i ucieszonam byłam, że morka zlazła.... kto mi ukradł post?
Karmi bezalkoholowe ćmić mi się nie powinno...?
Się o mózg Klary martwiłam a to moj wzięło i wchłonęło dziś chyba.

jak to kto Ci posta ukradł Tarzan Morkowy z drzewa zlazł i gwizdnął ;-)

rany która to godzina a ja jeszcze tu idę w kimono ale tak fajnie chłodno bo siedzę przy otwartych drzwiach balkonowych i tak ładnie pachnie letnim wieczorem ....

Witam wieczorkiem:))) Wy o upałach i burzy a ja dziś padnięta jestem bo spędziłam w korku 2 godziny wracając z pracy!!!!! Zamiast z moim maleństwem siedzieć to ja w aucie z pretkościa 5km/h i odcinek który w 20 minut normalnie to dziś 2 godziny:wściekła/y:
Zapomniałam , że u nas Dni Morza się zaczeły i drogi pozamykane, masakra, więc jak już dotarłam to byłam nie tylko padnieta ale i zła , dobrze że mały w super humorku mimo upałów:-) u nas teraz wiatr się zrobił i może coś padać w nocy będzie to bym podlewanie miała jutro z bani:) Miłego wieczorku Wam życzę, jeszcze chwile ponadrabiam pogaduchy z dziś i spadam tym razem wcześniej :)

Kaja_10 na zdrowie tym bezalkoholowym, ja dziś przy soczku marchwiowym , pycha:)

Agagsm wszystkiego dobrego z okazji miesięcznicy:-)

o redsie pisała roxeen ;-)

A wiecie co? ;-) ;-) super bo w nowym mieszkanku mam..... tadam 21 stopni - pomiar z dzisiaj przy tych upałach (tylko muszą byc szczelnie okna zamknięte) ;-)

Ja dzis na walizach - pakowanie, przewożenie i rozpakowywanie. Jutro pierwsza noc w nowym miejscu - ciekawe co mi sie będzie sniło ;-)

reklama
macy - to ty podpitoliłaś posta bo wiesz o czym pisałam:-p bo morka greka udaje i wcale się nie odzywa,

Chyba pojde śladem wiw - ale nie mam zamiaru stać w korku :-D tylko o śnie mowię. Posta nie ma redsa nie ma, Karmi jest ale co to za piwo. :baffled:

Do góry