Co do fotelików z bazami nie wszystkie się wypinają - nie pamiętam które ale któreś zostały wycofane (oczywiście w Polsce jest z tym różnie, niektóre sklepy które mają te foteliki powinny informować ludzi i im wymieniać bazy ale kilku nawet o tym nie wiedziało - oglądałam jakiś program) - mogę poszperać w necie bo nie pamiętam które to były. Ja dla starszej mam recaro - i uważam że są to jedne z najlepszych fotelików
Uwaga! TVN - Reportaże - Niebezpieczne foteliki samochodowe dla dzieci
Dziewczyny a jak wasze dzieci się już nie mieszczą ???? nogi wystają głowa wystaje ??? bo mój duży a się mieści
takie dziecko powinno jeździć w tych pierwszych fotelikach od wagi 0 ja córce tak zmieniałam miała rok .... nie szkodzi że nogi wystają byle nie głowa jak głowa zacznie wychodzić dopiero się zmienia lub jeśli waga nie odpowiednia lub pasy się nie chcą dopiąć
trzeba pamiętać że dziecko powinno jeździć tyłem do kierunku jazdy wiec nie kupujcie takich co wkłada się dziecko przodem . Dacie kupę pieniedzy na dobry fotelik a co z tego jak wsadzicie dziecko przodem do jazdy i nie spełnia wtedy swojej funkcji

Ja planuję zmianę jak najpóźniej mały jeszcze wchodzi ja nie widzę potrzeby zmiany a mój przecież do małych nie należy
fotelik.info :: Często zadawane pytania
fotelik.info :: Od kiedy fotelik przodem do kierunku ruchu? -

Mam nadzieję, że jej zasmakuje ;-)Ciekawe tylko jak ja to przeżyję, bo znów dopadł mnie nawał
cycki jak dynie !!! mleko leje się strumieniami
szok po prostu ...
już najwyższa pora 
no ale mamusia twarda i dziecko trochę płacze