reklama

Styczniówki 2010 !!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agagsm połowa Warszawy tam jeżdzi....hmmm to kipsko - bo poznaniacy nie lubia sie z warszawiakami - niejestem inna ;-):-p

hahah no tak zapomniałam, bo ja nie warszawianka tylko torunianka tylko zamieszkująca Wawę;)

Jola - ehh tak tak powstawiaj nam tu jeszcze to zaraz się wszystkie rozmarzymy gdzie to byśmy mogły sobie polecieć gdyby nie 6 miesięczne bobasy;)

;-) ;-) ;-) ja w najbliższą zimę brykam - z rocznym Stasiem - jesli tylko Staś pozwoli - to juz postanowione

a póki co marzę....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja we wrzesniu juz jade do Turcji ale.....bez Amelki :-)
jedziemy na zaległą podróż poślubna - Amela będzie już miała 9 miesięcy więc moze zostać z babusią :-)

ja we wrzesniu juz jade do Turcji ale.....bez Amelki :-)
jedziemy na zaległą podróż poślubna - Amela będzie już miała 9 miesięcy więc moze zostać z babusią :-)
takiej to dobrze noo;) i jeszcze sobie od dziecka odpocznie hehe

My tak jak Jolka - czekamy aż Miśka skończy rok i papa, a póki co pomarzę sobie - ja nie nawidzę zimy i musze gdzies wygrzac tyłek w zimę, bo drugi rok z rzędu to mi zamarznie na pewno;)

takiej to dobrze noo;) i jeszcze sobie od dziecka odpocznie hehe

My tak jak Jolka - czekamy aż Miśka skończy rok i papa, a póki co pomarzę sobie - ja nie nawidzę zimy i musze gdzies wygrzac tyłek w zimę, bo drugi rok z rzędu to mi zamarznie na pewno;)

Dokładnie taki mam plan na zimowe miesiące - jakieś Kanary czy cuś - bo w następne lato to ja planuje byc znowu w dwupaku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry