reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam i ja

Mój Mały tez ostatnio coś się kręci i budzi się z płaczem, chwilę poprzytulam i zasypia, myślę,że to prze te upały. dopiero jakieś 20 min temu zansął a pobudka o 6 była. no i te oczka tak jakby miał podpuchnięte, nie wiem kurczę może też przez pogodę????

Tysiolek ja właśnie dziś miałam się zapytać o fajne miejsce na morzem bo też się wybieramy ale nie wiemy gdzie:-)

agagsm ktośmi cośwspominał o Debkach,że warto jechać,

Lecę dalej sprzątać, łażienka mi została i mycie podłóg:dry:

reklama
Ciekawa jestem co jest z dziewczynami, które zniknęły, z kaamą, kubiaczką, wronek, sercadwa, kazimierą i wieloma innymi? Zniknęły bez słowa. Chyba nie chciały już z nami pisać :-(

Aha, mała nie zauważyła, że Pan Miś, to nie Pan Miś ;-) :-D

Ostatnia edycja:
Witam sie upalnie :szok:

Malz moj w drodze do Polski, a my z Michalkiem sie prazymy.
Eee jakos wytrzymamy bez taty do poniedzialku :tak:
Maly terrorysta dzisiaj nie spal od polnocy, a ja polozylam sie o 23.30, bo pomagalam malzowi sie pakowac (wrocil wczoraj o 21.30). To znaczy niby spal, a ciagle sie wiercil i krecil i co zamknelam oczy na 10 sekund, to znowu marudzenie :nerd: W koncu zasnal o 5.30 a ostateczna pobudka 7.00. Czyli pospalam 2 godzinki.
Spacerek dzis niezaliczony, bo zanim sie wygramolilam i doprowadzilam do porzadku, to juz za goraco bylo :dry:

Roxeen - zdrowia i wspolnego szczescia dla Was kochana...

Piszecie o morzu a ja mieszkam nad morzem i nie mam kiedy pojechac bo malz wiecznie pracuje, buuuuuuuu.

Pasi - czyli podmianka udana :tak:

Milego dzionka

Witam wszystkich

u mnie dziś chyba ze 40 stopni. Ledwo zipiemy. Synek tylko wodę trąbi, jeść nie chce. Chyba mu przy cycu za ciepło. Rano poszliśmy na spacerek, to sobie chociaż trochę pospał, bo teraz to przez ten upał chyba zasnąć nie może, a wstał wcześnie, bo jak mąż wychodził do pracy to mały podobno po łóżeczku wędrował, ale na szczęście był cichutko i pozwolił mamusi pospać do 7:30.

Ja nadrobię wieczorem...
Teraz wybaczcie krótko...bo pobieżnie czytałam....
Sandraq ja Cię doskonale rozumiem, zgrzyty z moim ostatnio są na porządku dziennym a C również mocno absorbujący...
Tysi ja nie doradzę bo - niestety nad morze nie jeździłam nigdy....
Pasi jeśli idzie o kopie zdjęć to skoro nie stać Cię na dysk zewnętrzny proponuję oczywiście płyty, ale nie takie zwykłe, DVD, ale też nie takie zwykłe, tylko takie np.
DVD+R Matt Silver | DVD+R | Verbatim Europe - Magazynowanie danych, materiały eksploatacyjne dla komputerw i zastosowań związanych z powielaniem obrazu

Na pewno dłużej wytrzymają niż zwykłe, a kopia w dwóch egzemplarzach zwykłych CD to niewiele raczej da... Za kilka lat obie mogą być nie do odczytu...
Gdzieś M czytał, że te co Ci podałam to 10 lat ważności, ale teraz tego nie może znaleźć...
My daliśmy ok 25 zł za 10 szt...
Miłego popołudnia...

P.S. C wpadło 200 zł, z podatku dostaliśmy też jakieś 200 zł zwrotu, kupiliśmy mu wczoraj krzesełko do karmienia, wreszcie mój kręgosłup odsapnie....bo karmienie na podłodze na bujaku dało się przeżyć, ale je czułam, a jak dostał kasę niech idzie na niego....

Ostatnia edycja:
halo halo, padam na pysk normalnie. Nie mam na nic czasu i myślę że dziewczyny które kiedyś dużo pisały to teraz właśnie czasu zbytnio nie mają. Mati ucina sobie właśnie drugą drzemkę. Jak on tylko śpi to piorę, myję naczynia, sprzątam i gotuję obiad. No i właśnie moje siły się skończyły :)
Musze teraz bb poczytać żeby być na bieżąco, ah to uzależnienie :)
Rox, jak głowa?

dzieki dziewczyny za popdpowiedz :-)
póki co wydzwaniam d łeby i pare jest miejscówek z czym ze minimum za pokój 150 zł doba - tak se ! :baffled:

wogóle to martwie sie o moja Amelcie..... :-( po 1) nie chce jeść - nie wiem czy od upałów czy czego ale już sie naprawde martwie - po 2) jakaś taka apatyczna jest - niby się śmieje ale nie wariuje tak jak wcześniej - coś mi nie pasi - i nie wiem czym to może byc spowodowane? zwalic na upały wszystko? nam wsumie tez sie nie chce ani jeść ani wariowac, ruszac sie bom odrazu mokra :-(

Pasibrzuch a co do przechowywania danych naprawdę warto zainwestować w dysk wymienny - jest najpewniejszy. a kolejne po dysku są płyty bo pedrive tak nie ufam do końca ...

agagsm takie miejscowości z dojazdem raczej nie - bo M chce chociaz w wakacje od auta odpocząć - a i piwko na plaży lubi wypic :-)

Ostatnia edycja:
Tysiolek ale Dębki są nad samym morzem - nie na dojeźździe;) mówiłam tylko, że jak się wszystko znudzi to można gdzie indziej dla rozrywki bo blisko z jednej do drugiej miejscowości. I na plaży też można wypić tam piwko, nie aż taka dziura skoro pół warszafki do Dębek jeździ:-D
a Łeby ci nie polecam z Amelcią - bo się mała umęczy - jak sobie przypomnę jak tam tłoczno w sezonie i gwarno - matusiu to człowiek się męczy a co dopiero dziecko-no ale wiadomo gdzie będa miejsca tam pojedziecie..

ktos mi jeszcze ostatnio polecał Rewal i Ustronie Morskie. Ale może poleca coś laski z pomorkiego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry