reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Jak jest ciepło czyli przez ostatnie dni spi w samym bodziaku na krótki rękawek bez skarpetek i jakiegokolwiek przykrycia.
Mam nadzieję ze jej to minie, ze to jakis skok czy cus
w kazdym razie dziękuje za podpowiedzi:-)

Witam i Ja:-)
dziś troszkę chłodniej ale fajniutko, wiec przyjemniej spędzi się dzisiejszy dzień;-)
U nas rekordowa temperatura w nocy była ostatnio 28'C i tez same bodziaki i flanelka do przykrycia nóżek.:tak:

Adaś maltretuje zabawki w leżaczku a ja czekam aż M przyniesie mi obiecaną kawę:-p i będę nadrabiać
.

Miłego Dnia Kochane

Załączniki

• aa.jpg
    aa.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Witam się!
Głowa mi pęka!!
C wczoraj jak nigdy miał problem, niby zasnął ale też co chwilę się budził -rano o 6:00 juz przeogromne oczy pt." nie śpię"....

Rox a ja spóźniona ale Wam pożyczę - jeszcze wielu lat razem, w miłości, wzajemnym szacunku i zdrowiu!!!!!!!!!!!

Miłego dnia babencje ( nie wiem czy to się tak pisze- ale ciii)!!!!

P.S. Paulina ale masz dobrze :) Mój to tylko zrzędzi że na BB siedzę...

e: i jak C zje idziemy na spacer z rana bo potem to ma być 30 st...

Ostatnia edycja:
witam;-)
wiem ze ostatnio was zaniedbalam tak jak napisala betti
ale ja nie mam glowy prawie do niczego z J ciagle jakies zgrzyty
z jego praca ciezko kasy niema i poprostu glowa mi peka od wszystkiego
nie dam rady nadrobic tego co pisalyscie ale bede starala sie zagladac i czytac na bierzaco :tak:

Sandra nie wiesz ze z ciotkami na BB jest łatwiej;-) poczytasz, posmiejesz sie i odrazu humor lepszy;-) przynajmnioej ja tam mam;-)

hej Dziewczyny :-)

pisze z prośba gdzie sa jakieś fajne miejscówki nad morzem bo chcejechac tak za dwa tygodnie, nie chce jakiejśc dużej miejscowości zeby mała sie nie męczyła w tłumach - myślę np o Ustce, Łebie (duża jest to minus) Dziwnów, Łazy a może wy znacie jakies fajne miejsca? z góry dziękuję :-)

reklama
ja niestety nie pomoge bo ja zawsze do łeby jezdziłam;-) a w tym roku kierunek Pułtusk (tam moja mama ma działkę-i ona na urlopie to pomoc przy Fiolci mamy zapewnioną;-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry