reklama

Styczniówki 2010 !!

haha poszlam czytać książkę a dopiero na dooopie usiadłam:pranie sprzątanie łazienki JAŚ wyprowadzić psa ehhhh no nic pościeram kurze jeszcze i jak się nie obudzi to poczytam jak obudzi to nie wiem wezmę go na spacer i może w drodze spróbuję:D

reklama
Dziewczyny no więc ja go w tej nocy wtargałam do naszego łóżka a on uśmiech od ucha do ucha jakieś dziwne kwiki i nic. Wziełam go do pokoju obok bo przecierz małz do pracy musiał sie wyspac ale gdzie tam on i spanie. Musiałam go uciszac zeby sąsiadów nieobudził.

A w dzien pospał od 10.30 d0 11.45 i teraz sie właśnie budzi po 30 minutach snu :szok:

Witam się!!!
Widzę, że jakieś święta dzieciaczków przegapiłam!!!
Damian, Fiolcik gratki!!! i dla Michasia (Minne)
i idę trochu poczytać....
No o kacu Tysiolka już przeczytałam :) a i że mężulo zuch!!!!!
Rox gratuluję, C o 4tej jak się przebudzi, nie da się smokiem zatkać niestety, jest za to komunikat bardzo wyrazisty jak się M ociąga "albo flacha albo wszyscy się w bloku dowiedzą, że mnie głodzicie!!!!"
i współczuję bólu związanego z zębami...
Mi dziś stara 50tka daje trochę popalić, już była leczona kanałowo, 2 razy... obawiam się że jak teraz na krześle wyląduję to będzie pa pa dla niej- tak już straszona w ciąży byłam :(

No.. to życzę Wam by mimo skwaru dzieciaczki ładnie spały, bo u nas jak nigdy C dziś co chwilę się budzi i marudzi :(

Ostatnia edycja:
Doberek!
Dorciaa: to chyba sobie dziś rękę podamy - ja tez mówię - dziś sobie poczytam - ale rano patrze na firany a one takie już brudnawe to żem wyprała i pry okazji cala sypialnię wysprzątałam, pościel zmieniłam, potem trzeba było dziecko nakarmić, potem sprzątnęłam z rozmachu jeszcze salon, wykąpałam się i sruuu na spaceros. Wróciłam z godzinę temu i ledwo com na doopę siadła, to zaraz kąpiel i usypianie. A małżon znówpo 22 wróci do czystej, pachnącej chałupki i śpiącego dzidziusia. I jak tu takim nie jest dobrze?;-)
Roxy: kiedyś mi dentystka mówiła, że 8mki to są złośliwe zęby i zawsze to w poprzek, to krzywo, itepe. rosną tak żeby bolało takie świńskie są no... Ja żem chyba głupia bo mi jedna wyrosła:tak:Za to mojemu M dentysta wszystkie 4 ósemki wyrwał bo od nich sie psują szybko inne zabki i miał taka jazdę własnie, że dziąsła ponacinane, bo krzywo wyrosły. Samo nacięcię nic nie boli, bo w znieczuleniu - gorzej potem - ale jak mój chłop dał rade (a on umiera jak sie skaleczy) to ty, która Boo urodziłas tym bardziej:-D
Beti najlepszego i zdrówka dla Fiolci!

Miśka marudziła wczoraj wieczorem przeokrutnie - w końcu o 22 padłyśmy obie i do rana snem kamiennym, dziś na szczęście jest spokój i sama się bawi:tak:

No nic zbieram się, bo trzeba kąpanko przygtować...
miłego wieczoru!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry