Doberek!
Dorciaa: to chyba sobie dziś rękę podamy - ja tez mówię - dziś sobie poczytam - ale rano patrze na firany a one takie już brudnawe to żem wyprała i pry okazji cala sypialnię wysprzątałam, pościel zmieniłam, potem trzeba było dziecko nakarmić, potem sprzątnęłam z rozmachu jeszcze salon, wykąpałam się i sruuu na spaceros. Wróciłam z godzinę temu i ledwo com na doopę siadła, to zaraz kąpiel i usypianie. A małżon znówpo 22 wróci do czystej, pachnącej chałupki i śpiącego dzidziusia. I jak tu takim nie jest dobrze?;-)
Roxy: kiedyś mi dentystka mówiła, że 8mki to są złośliwe zęby i zawsze to w poprzek, to krzywo, itepe. rosną tak żeby bolało takie świńskie są no... Ja żem chyba głupia bo mi jedna wyrosła

Za to mojemu M dentysta wszystkie 4 ósemki wyrwał bo od nich sie psują szybko inne zabki i miał taka jazdę własnie, że dziąsła ponacinane, bo krzywo wyrosły. Samo nacięcię nic nie boli, bo w znieczuleniu - gorzej potem - ale jak mój chłop dał rade (a on umiera jak sie skaleczy) to ty, która Boo urodziłas tym bardziej
Beti najlepszego i zdrówka dla
Fiolci!
Miśka marudziła wczoraj wieczorem przeokrutnie - w końcu o 22 padłyśmy obie i do rana snem kamiennym, dziś na szczęście jest spokój i sama się bawi
No nic zbieram się, bo trzeba kąpanko przygtować...
miłego wieczoru!